Hocam Merhaba,
Öncelikle değerli sorun için teşekkür ederim.
1-) Daver ve Muhteşem'i 18 yaşında draft edildikleri ilk hafta toplamda her ikisine de 4.5M bonservis ücreti ödeyerek transfer ettim ve her ikisini de aldığımdan beri milli takım için yetiştiriyorum. Senin de gözlemlediğin gibi her ikisi de 3 sezondur öncelikle iç özellikleri gelişmesi için P pozisyonunda oynamaktadırlar. Bunun temeldeki en önemli nedeni; bu tip kısa oyuncuların iç özellikleri en hızlı ve hafta kayıpsız geliştirmenin tek yolu P pozisyonunda oynatıp İD, İÇ antrenmanı vermekten geçiyor. 18-19-20-21 yaşlarında oyuncular daha hızlı antrenman aldıkları için ve bu tip kısa oyuncuların İç özellikleri ileri ki yaşlarda daha zor geliştikleri için bu yaşlarda P pozisyonunda oynatarak iç özelliklerini olabildiğince hızlı geliştirmeye çalışıyoruz. Milli takıma da alınmamalarının nedeni de senin dediğin gibi potlarından dolayı Milli takım için yetiştirildiklerinden 21 yaşına geldiklerinde iç özelliklerinin iyi lakin U21 için gereken dış özelliklerinin fazla gelişmemesidir.
2-) Ekimdeki değerli hoca dostlarım, çok uzun yıllardır irtibatta olduğum, fırsat buldukça birebir konuştuğum ve neredeyse her gün yazıştığım arkadaşlarım. Her biri çok uzun yıllardır oyunun içinde olmakla beraber, hem ben hem de kendileri bir dönem milli takım veya U-21 milli takımımız için hocalık yapmışlarıdır. Geçmişte hocalık yaptığım veya onların hocalık yaptıkları dönemde de beraber aynı ekipte çalıştık. Yine bu seçim döneminde sağ olsunlar beni destekleyip yalnız bırakmadılar. Her biri oyuncu yetiştirmek konusunda deneyimli, BuzzerBeater Türkiye'de tanınan, her türlü soruyu ustalıkla cevaplayabilecek, yeri geldiğinde insiyatif alıp oyuncu yetiştirebilecek, oyuncu yetiştiren kullanıcılar için 7/24 destek olabilecek, fedakar insanlardır.
3-) Bir önceki koçluk dönemimde
(https://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...) U-21 gözlemci iletişim başlığını bizzat kendim açmış, oyuncular için ideal beklenilen özellikleri bir taslak halinde yayınlamış ve bu yolda değerli oyuncu yetiştiren arkadaşlarımızı ekipçe oyuncu yetiştirmek konusunda yönlendirmiştik. O dönemde ''şeffaflık'' adı altında tüm güncellemeleri duyuruyorduk. Seçilmemiz durumunda sistem aynen devam edecek olup, hızlı bir şekilde var olan oyuncu veritabanımızı güncelleyip U-21 milli takımımız için çalışmalara başlayacağız.