Chodziło mi o managera Michaela z My Entire Team Sucks.
😬
A bilans 19-3 maja w drugich ligach 3 zespoły. Z Ligi II.1 aż dwa zespoły są z lepszym bilansem punktowym niż nasz najlepszy gracz ligi podstawowej (i oboje grają w finale więc powinny i tak oba wyjść niezależnie kto z nich wygra finały). W takim wypadku wydaje mi się że nasz nie awansuje z bilansem do PLK.
Co o myślicie?
Potwierdzam, bilansem nie awansuję (chyba, że ktoś, jakimś cudem zbocieje z PLK, ale sprawdziłem - szanse są pomiędzy zerowymi, a żadnymi). Jeśli Lame Ducks wygra swoją ligę, to awansują oba zespoły z II.1; inaczej - ekipy z II.4.
Jedyny mecz, który odpuściłem, to ostatni ligowy, tj.
(131614633). Z powodu jw., tj. żeby nie wejść do PLK przez bilans. A powód jest prozaiczny - za słaby skład. Paradoksalnie bardziej mi się opłaca grać w II lidze, aniżeli zawitać na jeden sezon wyżej. Nawet biorąc pod uwagę kasę za awans, nie przebuduję się na tyle żeby być pewnym utrzymania, nie mówiąc o czymś więcej.
Ogólnie myślę, że i tak wyniki w tym sezonie były ponad stan, co potwierdza średnia ocena - najniższa w lidze. Jedyny mecz, w którym źle się ustawiłem w sezonie zasadniczym, to po przerwie na Mecz Gwiazd -
(131614569), ale dobrze wyszło, bo później byłoby za późno na przegrywanie, aby nie awansować przez bilans. :)