BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Verbālā ateja

Verbālā ateja

Set priority
Show messages by
From: Bloks
This Post:
00
37369.9 in reply to 37369.8
Date: 6/30/2008 6:00:07 PM
Overall Posts Rated:
11
nu ko es ar izmantošu savu iespēju izteikties un novērtēt situāciju...

1)par tulkojumiem...cilvēki sākuši palikt neapmierināti ka lietas nevirzās uz priekšu,bet ko paši dara,gaida kad visu pienesīs klāt uz paplātes ar zelta maliņu...tas nu nebūtu jagaida,jo esam tak visi vienādā situācijā,labi kāds saprot vairāk to angleni,bet tāpēc jau ir forums jautājumi,kur visu nesaprotamo var noskaidrot un palasīt...khmmm nu ļautiņi saņemat tak sevi rokās ...ja galīgi citu atbildes neapmierina tad ņemat vārdnīcu un Tildes Biroju un aidāā pa dzimteni uz priekšu,ja kādam ir rocība tad varat nopirkt programu pragma un tad nu vispār super,kād problēm copy-paste un spied pogu tulkot :) es piemēram smeļos zināšanas no citu sarunām un ja vajag tad palasu noteikumus,atzīšos ka visus līdz šim neesu izlasījis ne te ne arī HT kuru spēlēju jau trešo gadu....veicas diezgan labi kā redzat pēc rezultātiem...nju jā viens zaudējums nevajadzīgs,bet netiku pie neta tajā laikā...
2)par izlasi...nu ko var vilkt katrs deķi vilkt uz savu pusi...ir NT kas izlemj un gala lēmums ir viņa kompetencē...njā jums tiek prasīti padomi kas un kā ,lai Latvija augtu,bet kāpēc tad tie pārmetumi,ja viņš nepiekrīt jūsu variantam...nu tas tak nav loģiski...jau pēc sezonas beigām pateica kāda būs situācija un kāda ir ar jaunajiem,tamdēļ nav ko gausties tie arī ir tie labākie un lai tik trennējas un krāj pieredzīti...esam jauna komanda,cik es skatījos vecākais spēlētājs izlasē ir 24 gadu vecs...viena atkāpe ar jautājumu tomatam - ko tik daudz centru izlasē?man lieks ka uz ātro saskaitīju sešus...tagad atkal pie lietas,esiet cīitīgi un gudri stratēģi un trenējiet savus talantus...jabūt vienai lielai ģimenei,lai viss izdotos kā nākas un vēlamies...
3)pozitīvā lieta ko esu novērojis...Kambala vairs neuzdod tik daudz muļķīgus jautājumus,vai nu arī es jau laižu pāri galvai un nemanu viņa tekstus :)
labi Kambi nav ko apvainoties,šis ir tāds tgpiks kur saka to kas ir uz sirds sakrājies...
4)Par Lielu Latviju,un nedomājiet ka man nebija ko darīt,vnk pēdējās pāris dienas jutu ka te šķeļ šēpus savā starpā daži labi....

Veksmi spēlē :)

From: tomats

This Post:
00
37369.10 in reply to 37369.9
Date: 7/1/2008 1:50:35 AM
Overall Posts Rated:
4343
viena atkāpe ar jautājumu tomatam - ko tik daudz centru izlasē?man lieks ka uz ātro saskaitīju sešus...

tas burts C ir tikai BB matemātikas labākais rādītājs, bet pateisībā viņu var pat izmantot PF vai pat SF.. Tākā nav ko iespring kādēļ viņu tik daudz, apskaties jebkuru citu izlasi, labākais spēlētājs noteikti būs C un trīs nākamie labākie arī būs C..

From: richinsh

This Post:
00
37369.11 in reply to 37369.10
Date: 7/1/2008 4:31:12 AM
Overall Posts Rated:
1212
tas tiesa!

From: Bloks

This Post:
00
37369.12 in reply to 37369.10
Date: 7/1/2008 5:46:23 AM
Overall Posts Rated:
11
skaidra bilde :)

From: KAMBALA

This Post:
00
37369.13 in reply to 37369.2
Date: 7/1/2008 7:24:16 AM
Overall Posts Rated:
1212
verbala ateja!

From: MaTeX

This Post:
00
37369.14 in reply to 37369.9
Date: 7/2/2008 6:27:10 PM
Overall Posts Rated:
33
nju tulkojumam ķēros klāt un četras sadaļas pievarēju pa 2 dienām ! tagad vien atliek cerēt uz 2 burtiņiem LA un viss ! :) tad viss būs iztulkots :)

Last edited by MaTeX at 7/2/2008 6:28:32 PM