ערב טוב לכולם .
נלחמנו מתחילת הטורניר התנחומים על הביתיות בשלבי הנוק-אאוט אז הנה קיבלנו אותה, לפחות בסיבוב הראשון.. לצערנו דווקא מול נבחרת צכיה המשתפרת וההגנתית, אחת מההגנות החזקות בטורניר..
הם נמצאים בכושר מעולה השבוע אך גם אנחנו..
לפני הכל, הגישה תהיה נורמל כאמור.. אין אופציות אחרות בבית ואי אפשר להסתכן ברגוע .
התקפה
היו לי הרבה לבטים על הטקטיקה ההתקפית היום.. הכושר של הגארדים מעולה אבל גם צדוק סוף סוף חזר לכושר.. בכל טקטיקה שנבחר, אנחנו מתמודדים מול הגנה אימתנית, מבחוץ ומבפנים באותה מידה..
לבסוף החלטתי שנילך פנימה וניצור יתרון משמעותי וחשוב גם בריבאונד, למרות שיש פחות כלים השבוע עם הפציעה של קורנפיין וגם אטיאס עוד לא חזר מהצעירה אבל עדיין יש מספיק כלים להצליח בטקטיקה הזאת..
בנוסף, הגארדים שלהם שומרים די חלש מבפנים ואנחנו צריכים לנצל את זה עם החדירות של הגארדים גם כן .
הגנה
אני מכיר מספר שחקנים מהסגל הצ'כי אז זה קצת עזר.. בכל אופן, ב2 המשחקים האחרונים שלנו איתם שהיו בעונה הקודמת, הם שיחקו החוצה לגארדים, וגם שמרו איזורית עם 3 בפנים כנראה כל זה כתוצאה מפחד מצדוק למרות שלא היינו מקובעים על לוק אינסייד..
לכן אני נוטה לחשוב שביגלל צדוק גם הפעם הוא לא יעלה פנימה.. מושן אפשרי למרות שיש גארד או 2 בכושר 7,
הסבירות הגדולה נראית שהוא ימשיך עם כדור בתנועה אבל עדיין גם לוק אפשרי עם כושר מעולה של הגבוהים ובקיצור אנחנו לא ניקח סיכונים היום ונעלה אישית למרות שפותחים שלושה גבוהים,
כש2 הגבוהים ששומרים הכי טוב מבחוץ ישחקו 3 ו4 ויחזקו את ההגנה הכללית מבחוץ כש2 הגארדים ששומרים הכי טוב מבחוץ יפתחו בעמדות השוטינג..
המשך הפירוט למטה .