BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
This Post:
00
108431.90 in reply to 108431.89
Date: 3/22/2010 1:45:08 PM
Overall Posts Rated:
44
Ez valami rossz vicc? :O
Nekem egy rakás szar az összes:SSS

This Post:
00
108431.91 in reply to 108431.90
Date: 3/22/2010 5:16:40 PM
Overall Posts Rated:
44
Üdv az újaknak, remélem a fórumélet kicsit javul majd köv. szezonra:))
II-ből szerencsére a leggyengébb jött, a IV-ből felérkező csapatnál is elvileg jobbak vagyunk, tehát minimum a Nyugati elsőség lesz a célunk:)))

Sok sikert mindenkinek majd az új szezonra!

David

From: Csami

This Post:
00
108431.92 in reply to 108431.90
Date: 3/23/2010 9:15:52 AM
Overall Posts Rated:
00
nem csak neked,de ahogy néztem sokunknak így jött össze...én is üdvözlöm az újakat,és sok sikert mindenkinek
amúgy csak én szívtam meg a kupával,h egyből egy első osztályú csapattal kezdek?

This Post:
00
108431.93 in reply to 108431.92
Date: 3/23/2010 9:42:44 AM
Overall Posts Rated:
44
Én üdülök első körben, valami gagyi bot ellen :D
De legalább II-ből pont a legesleggyengébb jött, aki a cobodommal játszik el ne felejtse a hozzállást laza játékra tenni;)

This Post:
00
108431.94 in reply to 108431.93
Date: 3/23/2010 2:22:05 PM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
A Sittesek is jelentkeznek:

A draft után a menedzser kis híján betagadta a zárkáját, mert ilyen rettenetes újoncokat a pályafutása során még nem látott, kettő már át is lett szállítva egy másik büntetés-végrehajtási intézetbe (ők a kirúgottak...), a harmadikat se nagyon akarjuk használni (legfeljebb csicskáztatjuk, bár lehet, hogy kap egy esélyt, ha senki nem csap le rá)...

A kupában bot(ox)kezelés várható, egy V. osztályú gazdátlan csapatot kaptunk ki, tehát talán továbbjutunk...

A cobodom az én ellenfelem lesz, s mivel a múlt szezont a második részétől szinte végig lazán toltuk, a tanácsod természetesen nyitott fülekre talált nálam:) Persze a játékosállományát még átnézem, mert különösebb időm még nem volt az újonnan érkezők feltérképezésére. De ami késik, az nem múlik...

Ettől függetlenül sok sikert minden régi csoporttársnak, üdv az újoncoknak, jó bajnokságot valamennyiünknek!

This Post:
00
108431.95 in reply to 108431.94
Date: 3/23/2010 4:57:19 PM
Overall Posts Rated:
66
Én is üdv mind a régieknek mind az újaknak!
A draft szót sem érdemel, a célok? Azok se érnek egy szót se, két szezon óta itt vagyok két taktikai hiba miatt, szóval szerintem itt is ragadok egy darabig még...

From: david245

This Post:
00
108431.96 in reply to 108431.95
Date: 3/24/2010 9:25:54 AM
Overall Posts Rated:
44
Én azt mondom, majd ha sikerült kialakítani a végleges keretet akkor lehet célokat kitűzni... Még azt sem tudom melyik posztra fogok edzeni a mai igazolás után, de úgy látom Nyugat ígyis úgyis az enyém lesz:D

This Post:
00
108431.97 in reply to 108431.96
Date: 3/27/2010 8:50:16 AM
Overall Posts Rated:
44
Na már nagyjából kész a keret, még hiányzik a cseresor egy része:D
Összességében úgy érzem erősödött a csapatunk Farrapeira, Arruda illetve Sedej érkezésével.
Akkor a tervekről: MK-ban lehetőleg minél tovább jutni, de nem feltétlenül a bajnokságban elért eredmények rovására. A bajnokságban Nyugatot szerintem meg fogom nyerni, úgy tűnik enyém a konferenciában a legerősebb játékoskeret. Remélem hazai pályán sikerül megőrizni a veretlenséget, tehát ne jöjjön senkise győzni Sopronba ;)
A feljutást nem merem megcélozni, Utolshow jóval erősebbnek tűnik nálunk, így én azt várom hogy ők jutnak majd fel II-be.
Bár mindig történhetnek meglepetések, én azt mondom nagy csoda lenne ha mi jutnánk fel:)

És egy baráti jótanács: cobodom soros ellenfele mindig a legrosszabb játékosokkal álljon ki ellene, mert akkor nem a kulcsjátékosok kapják majd a perceket, így a hét fontosabb meccsein többet játszhatnak, illetve a hozzáállás laza legyen, mert jól jöhet a csapatszellem a bajnokság végefelé...

Végül mindenkinek sikeres szezont kívánok!

David

This Post:
00
108431.98 in reply to 108431.97
Date: 3/27/2010 10:43:54 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Beharangozó a mai mérkőzéshez, illetve a szezonra:

A Sittesek játékoskeretének magja zömében megmaradt, viszont center és erőcsatár posztokra igazoltunk egy rakás tehetségesnek mondott fiatalkorú bűnözőt, annak reményében, hogy személyükben hosszú távú megoldást találunk.

A legutóbbi szezonban véleményem szerint nagyszerűen, minden szempontból erőn felül teljesített a csapat azzal, hogy bejutott a rájátszásba. Idén óvatos duhaj módjára a bennmaradást tűzzük ki célunkként, illetve természetes, hogy a kupaszereplést is szeretnénk minél tovább folytatni.

A bajnokság végső esélyese feltétlenül kisbia, az Utolshow eddigi eredményei önmagukért beszélnek, és vélhetően idén is a talán rosszul megválasztott taktikának és a random ördögének köszönhették, hogy köztünk maradtak. Nyugaton magam is egyértelműen úgy vélem, hogy a Cajasol lesz a favorit, de a labda a kosárban is gömbölyű, és a gyűrűről jó esetben befelé is csoroghat. Sopronba nem feltétlenül győzni megyünk, de a város gyönyörű, a helyi pompom-lányok formásak, tehát ha másnak nem, akkor audio-vizuális élménynek jó lesz a kirándulás...

A cobodom csapatát nem értem, a tulaj kiárusíttota a fél csapatot, kaszált egy rakás lóvét, aztán azóta oda se bagózik a társaságra. Remélem, hogy az esti kezdésig nem csinál nagy bevásárlást, mert akkor zakóba is futhatunk. Ettől függetlenül laza hozzáállással, a fiataljaink nagy részét szóhoz juttatva futunk ki a parkettra.

Eredményes, sérülésmentes szezont mindenkinek!

M

From: kisbia
This Post:
00
108431.99 in reply to 108431.98
Date: 3/28/2010 4:26:43 PM
Overall Posts Rated:
66
Szeretnék gratulálni Bazsikának a következőért:

- János Kutasi Kis Mester 32 0 0 0 0 192

Az MVP szavazás eredménye!

S gratulálnék csapatom két tagjának, hogy sikerült szavazatokat szerezniük a legjobb választáson! :)

This Post:
00
108431.100 in reply to 108431.99
Date: 4/3/2010 1:06:55 PM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Na ne... a második negyedben 10 ponttal égek hazai pályán, de nem hiszem el, hogy ennyire rossz dobószázalékot még egy csapat tudna produkálni... Ilyen nincs... szinte minden kimarad... Vajon ez a BB ördöge, vagy mi a csuda? Igaz, hogy nem a sok kosárról híres a csapat, de ez bűn rossz produkció...

Advertisement