не не ,значи те правят в момента играта за следващият сезон и просто който е играл бързи пасове преди и сега вижда огромната разлика ,все пак аз тренирам гардове и да кажаме бях мега слаб в А група ама миналият сезон на бързи пасове играта беше различна сега се чудят какво да правят с топката все едно спират и умуват и избират най грешната стрелба немога да го обесня ама питай някой примерно Атанасов ще ти обясни ,за кво ми е бавна атака аз съм вземал маса борби стрелбата обаче е под всякаква критика около 23% ,при извадено титулярно ТК аз не подавам натам където се освобождават и некви тъпизми имаше през мача примерно Рендлер ми стреля за тройка от центъра -какво прави там ? само енджина знае и други такива ПМ-то неподава пасове подават другите ужким трябва да е бързо нападение то е доста бавна чака се последна секунда .т.е. не е това което трябва да е .Аз го пуснах отново защото пак бях дигнал пасове а Гарсия де Лавин имаше пасове и той просто главно ми беше интересно дали ще се промени нещо ако имам повече пасове и така ,нямаше разлика колкото пъти пуснах "бързи пасове" толкова пъти паднах в последната част необяснимо защо.Тогава просто се спира всякаква идея и се почват некви идиотизми пропуски все едно трябва да се пада на 100% .Така бе и срещу Динамо и Люлин,не казвам че трябвало да спечеля на 100% просто казвам че последната част почва по някое време все едно друг отбор влиза и не е до издръжливоста