BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.90 in reply to 149781.85
Date: 7/9/2010 11:06:13 AM
Overall Posts Rated:
872872
Kada dajete svoje mišljenje na javnom forumu morate biti pristojni i izbegavati uvrede po bilo kojem pitanju...
Da li ti je ovo zvuci poznato?
A ovo je za Samurajka i ostalu bracu "po jeziku"
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Foru...

This Post:
00
149781.91 in reply to 149781.90
Date: 7/9/2010 11:21:23 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Kada dajete svoje mišljenje na javnom forumu morate biti pristojni i izbegavati uvrede po bilo kojem pitanju...
Da li ti je ovo zvuci poznato?
A ovo je za Samurajka i ostalu bracu "po jeziku"
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Foru...

E jebiga, sad ispade da sam ja nekoga vredjo, mislm stvarno nije u redu da me prozivas.

This Post:
00
149781.92 in reply to 149781.86
Date: 7/9/2010 11:30:05 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
To sto je Kotor uradio sta je uradio ne znaci da ce i neko drugi uraditi ako preuzme reprezentaciju..

jao, simo, simo, kako tako nesto mozes da zakljucis... pa, kada ces vec jednom shvatiti da su clanovi strucnog staba jedini koji znaju da igraju ovu igru i koji se oko nje trude i cimaju?! (mi) ostali ili smo retardirani ili neozbiljni, i prepustiti nekome drugom repku znaci momentalnu smrt bb srbije...

This Post:
00
149781.93 in reply to 149781.92
Date: 7/9/2010 12:22:33 PM
Overall Posts Rated:
122122
To sto je Kotor uradio sta je uradio ne znaci da ce i neko drugi uraditi ako preuzme reprezentaciju..

jao, simo, simo, kako tako nesto mozes da zakljucis... pa, kada ces vec jednom shvatiti da su clanovi strucnog staba jedini koji znaju da igraju ovu igru i koji se oko nje trude i cimaju?! (mi) ostali ili smo retardirani ili neozbiljni, i prepustiti nekome drugom repku znaci momentalnu smrt bb srbije...

A ko je to Dzekile pa rekao ? Ajd samo citiraj to odnegde ...
I slobodno nastavi sa zamenom teza, to je bar najlakse: mi raspravljamo o tome sta sad da radimo, kakve pouke da izvucemo a ti komentarises o nekom strucnom stabu, trudu i cimanju ...
Mislim, stvarnooo ...

Fair play!!!
This Post:
00
149781.94 in reply to 149781.93
Date: 7/9/2010 12:25:53 PM
Overall Posts Rated:
872872

I slobodno nastavi sa zamenom teza, to je bar najlakse: mi raspravljamo o tome sta sad da radimo, kakve pouke da izvucemo a ti komentarises o nekom strucnom stabu, trudu i cimanju ...
Mislim, stvarnooo ...

Ja sam osvojio ovo, ja sam osvoji ono, ja sam pobedio ovog, at vi?

This Post:
00
149781.95 in reply to 149781.92
Date: 7/9/2010 12:29:07 PM
Overall Posts Rated:
740740
Ja se izvinjavam svima ako je moje razvaljivanje doticnog selektora u ostavci u finalu, bio povod da prestane da igra BB. Da sam znao odrao bi ga jos vise dok ga bulja ne zaboli. A kad ga zaboli e tek onda bi poceo da ga derem. Ma da vidi kako Musa dere jarca.

Stvarno ne mogu da verujem da postoji neko ko moze da ga brani u ovom trenutku. Ovako pic...ski potez je nesto sto je, siguran sam, i njegova odlika u pravom zivotu. Toliko pricanja u prazno i obecanja kula i gradova, a onda se kao pic..ca povuce kad ga neko prvi prozove. I to ga prozove sa debelim razlogom. Svi vi koji ga branite ga kao razumete sto nije zakazao prijateljsku, a i u drugoj i u trecoj utakmici je mogao da postavi tatiku za finale. E ako je to mogao, mogao je i morao i da odradi posao sa reprezentacijom onako kako treba.
Sve je ovo igrica i svi cemo kad tad ovo da batalimo i svi, hvala Bogu, smo i dalje usresredjeni na realni zivot, ali ovo sto je on uradio je dokaz kakav smrad covek moze da bude. Zasto se neko od vas ne zapita sto se ja nikad nisam kandidovao za selektora? Jer, GARANTUJEM, da kad bi se kandidovao imao bi preko 80% glasova. I mogao bi da se zezam i da radim sta god hocu. Ali sve sto u zivotu radim, radim ga do savrsenstva. I ako nesto ne mogu tako da uradim, ili ne mogu necemu da se toliko posvetim onda to necu ni da radim. A ovo sto je smrdljivko uradio je nesto najlakse. Radim dok hocu, a kad me mrzi necu. Svi mi koji igramo ovu igricu igramo je iz zadovoljstva, i zelja nam je da nam i nasa zajednica bude sto bolja. Osim za vas nekoliko koji ga branite. I dalje ne mogu da verujem da mozete da nadjete dobro opravdanje za smrdljivka. E bre, pa nije on selektor 3 kalendarske godine i nije dao ta svoja smrdljiva obecanja pre 5 godina. Do pre 4 meseca je ziveo za ovaj BB i sad odjednom ko vas j..e. E pa ne moze tako. Svaku uvredu na njegov racun opravdavam i podrzavam.

Jedino mi krivo sto sam bio uz njega ovaj njegov polu mandat. Kakva sam ja budala. Makar mi je drago sto takvog coveka ne znam licno, jer ko se sa pic..m druzi, sam i to postane.

Jednom recju neopevani SMRDLJIVKO.

E nek sam ga naguzio u finalu. Sad mi jos draze.

This Post:
00
149781.96 in reply to 149781.92
Date: 7/9/2010 12:30:24 PM
Overall Posts Rated:
178178

Jednom sam te vec pitao i tada nisi znao odgovor pa da pokusamo ponovo?

Sta ti zapravo hoces? Da li to i sam znas?

Evo ja cu ti reci:

Da budes selektor - siguran sam da neces (svi ovde znamo zasto).

Da bude neko drugi a da nije tvoj omrazeni strucni stab - video si da ne ide.

Bolje resenje - nemas.

I sta si ti smislio - bolje da bude bilo ko nego struka! I to samo zato sto nas mrzis jer nisi dobio neku vazniju rolu u ovoj zajednici. A kada bi te uzeli u strucni stab - pa ti bi to stavio i na svoju vizit-kartu!

Ti si samo iskompleksiran i nista vise...a osnovna manifestacija toga je odbijanje da tu cinjenicu prihvatis.

P.S.

Nemoj da korists rec mi vec govori samo u svoje ime, ogromnoj vecini ne pada pamet da budu u istom kosu sa tobom...

I...koga si izvukao u II kolu kupa?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
149781.97 in reply to 149781.94
Date: 7/9/2010 12:39:16 PM
Overall Posts Rated:
9393
nije bitno shta sam ja osvojio, ali cu napustiti repku u pola mandata... a vi?

ne volim ni ja kad se neko dichi svojim rezultatima, ali u izbornoj kampanji su to, valjda, neke stavke na osnovu kojih formirash kriterijum za glasanje... a te stavke nisu sigurno "glasacu protiv njega, ko god drugi bio"

da li se meni dopada shto nash gm ima pochesto pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a ima pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a u odredjenim trenucima nipodashtava tudje uspehe? ne

ali cu opet glasati za iste... moj kriterijum formira nechiji uspeh u nashoj zajednici i shire... dalje, postojanost kandidata u ovoj igri, kako bih mogao da se uverim da nece brze-bolje napustiti repku kad mu se cefne... dalje, da kandidat okuplja veci broj ljudi kao pomocnika, kako bi se lako pokrile rupe u funkcionisanju... i, na kraju, za kriterijum ce biti najbitniji kontinuitet u kvalitetnom radu, kako bi reprezentacija nastavljala sa zapochetim, a ne resetovala napredak...

sa druge strane, necu glasati za predstavnika ss-a samo zato shto je jedan predstavnik druge strane sad upravo pokazao neozbiljnost, ali ce josh manje biti razlog "ovaj mi se ne dopada na forumu"

Last edited by Jabus at 7/9/2010 12:40:23 PM

This Post:
00
149781.98 in reply to 149781.94
Date: 7/9/2010 12:40:04 PM
Overall Posts Rated:
178178

Mislim, stvarnooo ...

Ja sam osvojio ovo, ja sam osvoji ono, ja sam pobedio ovog, at vi?

Pa sta hoces? Jel` nije to sto si napisao sustina?

U struci su ljudi koji su osvojili SVE sto se moglo osvojiti u BB Srbija i redovni ucesnici BBB, mahom prvoligasi prekaljeni u stotinama najjacih utakmica! To je sa tehnicke strane.

Sa strane iskustva - lako je proveriti ako vec nije ocigledno.

Po pitanju ozbiljnosti i posvecenosti - treba li da detaljisem?

A koji su tvoji argumenti?

This Post:
00
149781.99 in reply to 149781.97
Date: 7/9/2010 12:51:27 PM
Overall Posts Rated:
178178
nije bitno shta sam ja osvojio, ali cu napustiti repku u pola mandata... a vi?

ne volim ni ja kad se neko dichi svojim rezultatima, ali u izbornoj kampanji su to, valjda, neke stavke na osnovu kojih formirash kriterijum za glasanje... a te stavke nisu sigurno "glasacu protiv njega, ko god drugi bio"

da li se meni dopada shto nash gm ima pochesto pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a ima pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a u odredjenim trenucima nipodashtava tudje uspehe? ne

ali cu opet glasati za iste... moj kriterijum formira nechiji uspeh u nashoj zajednici i shire... dalje, postojanost kandidata u ovoj igri, kako bih mogao da se uverim da nece brze-bolje napustiti repku kad mu se cefne... dalje, da kandidat okuplja veci broj ljudi kao pomocnika, kako bi se lako pokrile rupe u funkcionisanju... i, na kraju, za kriterijum ce biti najbitniji kontinuitet u kvalitetnom radu, kako bi reprezentacija nastavljala sa zapochetim, a ne resetovala napredak...

sa druge strane, necu glasati za predstavnika ss-a samo zato shto je jedan predstavnik druge strane sad upravo pokazao neozbiljnost, ali ce josh manje biti razlog "ovaj mi se ne dopada na forumu"

Sve si u pravu ali samo mali komentar tu i tamo...

Ne "nas GM" jer ja nemam samo tu funkciju ovde...clan sam strucnog staba, imam svoje licno misljenje itd...

Pogan jezik imam kada iznosim licno misljenje ili kada branim interese reprezentacije za DOBROBIT SVIH zato sto znam unapred sta ce nam "doneti" ONI KOJI BI DA "PROBAJU"...

Pogan jezik nemam JEDINO kao GM nego vecini odgovara da tako misli, tipa - GM me iznapusavao da sam los kandidat za selektora! A niko ne kaze - Cika Bill iz struke (ili iz Pistonsa) smatra da nisam kvalifikovan za taj posao i to mi OTVORENO kaze pa se ja NALJUTIM i uvredim ga PRVI a onda bude "pogan jezik".

Iz istog razloga i odredjeni clanovi ss imaju pogan jezik! Nedaju bre ljudi da se drugi UCI na repki i da POKUSAVA sa njom i da ima stav da je to samo IGRA! Uloze VREME i ENERGIJU a onda ce Jekyll da nam soli pamet kako cemo i sta cemo!

A nipodastavanje drugih je samo POSLEDICA svega sto sam gore napisao. POSLEDICA!

Znam da ti ovo razumes...i da shvatas da se ne obracam tebi...

This Post:
00
149781.100 in reply to 149781.99
Date: 7/9/2010 12:54:02 PM
Overall Posts Rated:
122122
pa sto mene onda napljuva hehe ... a da, ja sam na neutralnoj strani a glasam po svojoj volji

Fair play!!!
Advertisement