Κι όμως για μένα ο σημερινός αγώνας θεωρώ πως ήταν ο πιο δύσκολος από τη σειρά των τελικών για τους εξής λόγους:
1ον έχεις μία εξαιρετική πρώτη 5άδα σαν και εμένα.
2ον έχεις παίκτες μεγάλους σε ηλικία σαν και εμένα, οπότε η εμπειρία που συνήθως είναι με το μέρος μου εξισώθηκε.
3ον έχεις καλύτερους επιθετικά παίκτες από μένα μακράν.
Αλλά έχασες 3 αγώνες στην τακτική φέτος καθαρά. Με έχασες στην άμυνα σε όλους τους αγώνες φέτος, ενώ σήμερα για μένα με την 3-2 ρίσκαρες, αλλά στην πραγματικότητα εγκλημάτησες.
Επέλεξα Look Inside για να καλύψω τη διαφορά από τα ριμπάουντ που θα μου έχανε η δική μου 3-2.
Με τη δική σου 3-2 σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα έδρας, ουσιαστικά μου έκανες δώρο τα ριμπάουντ.
Εξέθεσες επιπρόσθετα όμως και τους 2 ψηλούς σου. Ειδικά τον Μαλπέδε που έχει κρυφό σκιλ στα φάουλ στόχευσα με το Κοίτα μέσα που έβαλα, ξέρωντας πως ο Γκοϊτία θα τον βγάλει αργά ή γρήγορα και θα σου στερούσα τον καλύτερο ριμπάουντερ και καλό σκόρερ στα περιφερειακά συστήματα που παίζεις. Με την 3-2 τον έβγαλες πιο γρήγορα και έβγαλες και τον δεύτερό σου C λίγο αργότερα. Ήξερα δηλαδή πως θα κέρδιζα μόλις βγήκε ο Μαλπέδε στο 3ο 12λεπτο κι ας ήμουν πίσω στο σκορ εκείνη τη στιγμή.
Με το Μ2Μ θα πήγαινες σαφώς καλύτερα και πιστεύω πως με ένα 2-3 θα με κέρδιζες.
Το λογικό θα ήταν όμως Μ2Μ. Ειμαι μία ομάδα που παίζω είτε Τρέξε, είτε Κοίτα, σπανίως κάτι άλλο. Αν ρισκάρεις και με χάσεις, μου έδωσες το παιχνίδι, γιατί η άμυνά μου θα δεχτεί σίγουρα λιγότερους από όσους θα με αφήσεις να βάλω, μιας και θεωρώ πως έχω μακράν την καλύτερη αμυντική 10άδα παικτών της κατηγορίας.
Σαφώς όμως η παρουσία σου στη ΙΙ.1 είναι επιτυχημένη. Θα ήταν για την ακρίβεια ιδανική αν έκανες λίγο παραπάνω ανανέωση, αλλά ρίσκαρες για την άνοδο και το καταλαβαίνω πως ήταν μεγάλο το δέλεαρ.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και με τη σειρά μου να συγχαρώ τον Μπάνε του απέναντι ομίλου, που μου είχε εγγυηθεί πως θα ήταν στον τελικό μαζί μου και κράτησε το λόγο του.
Δεν έχω ξεχάσει όμως την ήττα μου στο μεταξύ μας παιχνίδι και θα ήθελα να του ανταπoδώσω τη χάρη :Ρ
Last edited by Kajabbar at 7/17/2011 1:00:45 AM
The secret of communication lies in defeat...