De próbáld csak meg tönkretenni a klubcsapatok játékát, vedd ki a kupát, BBB-t, tedd lényegtelenné a bajnokság állását (azaz vedd ki a versenyt a játékból) és itt maradtok négyesben kaygee-vel, Wolverine-nel, meg Dzsevasszal.
Félre ne értsétek, én tisztellek titeket azért, amit tesztek, csak néha tényleg úgy érzem, mintha ledegradálnátok azokat, akik csak a klubcsapatukkal foglalkoznak, pedig szerintem ti is úgy regisztráltatok, hogy a klubcsapatotokat akartátok minél jobbá tenni és csak később jött meg az érdeklődés a válogatott felé.
engedd meg, hogy itt reagáljak, nem akarom szanaszét offolni azt a szobát!
pfff.... nem örülök neki, hogy bekerült a nevem a felsorolásba, de ha már így alakult akkor had írjam meg a véleményem. véletlenül se degradáltam le sosem, és nem is fogom ledegradálni azokat, akik nem foglalkoznak a válogatottal, és az eredményeivel. nekem az utánpótlás nevelés együtt jött a regisztrációval, szóval nem mondható, hogy ez idő közben alakult ki. de én alapból így fűszerezem a játékot, nekem ez egy plusz kihívás, olyant csinálni amit más nem akar, illetve nem tud. majd ha az lesz a célom, hogy BBB-t nyerjek, akkor majd azt fogom megnyerni. most olyan játékosok kinevelésében élem ki mazochista, szadista hajlamaimat, ami egyedi lesz a játékban.
de sose várnám el kötelezően senkitől sem, hogy ezt utánam csinálja. a szememben nem lesz egy ember sem kevesebb, mert nem csinálja, max a saját csökött fejemben úgy gondolom, hogy én annyival ügyesebb vagyok, hogy + ezt is meg tudom csinálni.