Ma tunnen korvpalli vaadates küll rõõmu, kui ilusti mängitakse. Erinevus sinust ja teistest eufoorikutest, ma ei arva, et kui Kivinukk paneb 21.79 punni mängus, Eesti liigas, hooajal 2003/2004 siis poolitades seda numbrit, võrdvääristame teda NBA meestega nagu Kurt Thomas, Joe Smith, Darius Miles, P.J.Brown või Tayshaun Prince. Kurat ma arvan, et näiteks härra Kukocile, kes laksis sellel hooajal NBA-s "ainult" 8.4 punni mängus ei sobi Kivinukk isegi soojenduspartneriks.
Just täna oli telekas Tallinna Levadia treener, kes rääkis palka me ei maksa, kõik on amatöörid jne. No mis Meistriliigast me siin räägime. Tulemuseks ongi mingid salybandy skoorid ja 35 pealtvaatajat.
Mind tõesti ei huvitanud karvavõrdki kes see aasta võrkpalli schenkeri liiga võiks võita või millises saalis mängitakse käsipalli finaali või kes on jäähokis team to beat. Minu poolest tundke rõõmu sooritustest, aga ärge võrdsustage neid tippsooritustega. Lasnamäe Ajaxi võrku löödud 7 palli ei saa kunagi võrduma 3 väravaga Zaragoza vastu.
ela Eestis
proovin vältida...