BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215108.90 in reply to 215108.88
Date: 4/28/2012 3:33:53 PM
Overall Posts Rated:
3434
לדעתי אתה הולך רחוק מדי..
מן הסתם זה ברור שקבוצה שיותר זמן במשחק תיהיה יותר טובה מקבוצה חדשה.
גם במציאות אם אתה רוצה לפתוח עכשיו קבוצת כדורסל חדשה תצטרך להתחיל מליגה א' או משהו ויקח לך זמן להגיע לליגת העל ובטח ליהיות לפחות כמו מכבי, ופה אתה גם רוצה ליהיות יותר טוב.
בבאזר יקח לך לפחות 4 עונות להגיע לליגה 2 מליגה 4 וגם זה רק אם אתה מאמן טוב.
כל המאמנים בליגת העל לא סתם שמה, אלא כי הם מאמנים טובים, וכנראה הכי טובים בארץ, וכן, גם עוזר ליהיות פה יותר זמן.
גם אני פה כמו ניסן מעונה 4 אבל אני עכשיו יורד לליגה 3 והוא מוביל את הבית שלו בליגת העל.
זה בגלל לא מעט סיבות, אבל כנראה גם כי ניסן מאמן יותר טוב ממני ולא סתם הוא אימן פה לא מעט פעמים נבחרות.
נכון שגם אני הייתי כבר במצב של לעלות לליגת העל אבל לא הצלחתי להתקדם משם ומאז התדרדרתי.
יש עוד הרבה דוגמאות אבל אני חושב שאתה מבין את הרעיון הכללי שלי.

אתה לא סתם אוגר נכסים כל עונה, אתה צריך לדעת איך לעשות את זה הכי טוב ולהמשיך לעשות את זה למשך הרבה זמן,
אתה צריך ליהיות כל הזמן ערני על מה המצב בשוק, מתי איך למה ובכמה לקנות שחקנים ואיך לאמן אותם.

Last edited by Damnation at 4/28/2012 3:35:07 PM

From: TrinZ

This Post:
00
215108.91 in reply to 215108.89
Date: 4/28/2012 3:33:55 PM
Overall Posts Rated:
134134
ניר

אתה פשיסט - עדיין לא הבנת את זה אבל אתה פשיסט והוא צ'ה גווארה (:

הוא יעבור על הדיון זה מול כל מי שינסה להסביר לו עובדתית איפה הוא טועה - עד שאותו אדם יתייאש מחוסר ההקשבה שלו ובסוף לא ישאר לו עם מי לדבר - אין פה דיון - יש פה אגו שרוצה לנצח.

על החתום- הנביא טרינז (:

This Post:
00
215108.92 in reply to 215108.89
Date: 4/28/2012 3:36:10 PM
Overall Posts Rated:
105105
do me do me

יאללה אני רוצה לשמוע איך אני הורס את מנגנון המשחק ואיך אני מנצל את העובדה שאני מעונה 6 !!!! אוי ואווי כמה נכסים צברתי מעונה 6
פרט לזה שענית לשאלה, גם הצלחת לתאר אותה לא נכון.

1) לא נטען שאתם "הורסים" את המשחק.
הטענה - יש חוסר תחרותיות שבהחלט הורסת את המשחק.
ליגה תחרותית מושכת יותר משתמשים / קהל.
ליגה שאינה כזו, גורמת למשתמשים / קהל לפקוד את המשחק / מגרש.

2) בהחלט, הקבוצה שלך כמו הקבוצה הקודמת עומדת ב"תקן".
הליגה הישראלית קטנה יותר מזו של ספרד, גרמניה וכו' שבדוגמאות.
לכן, סביר שאין (כיום) הרבה משתמשים מעונות קודמות לעונה-6 (ולא 4 כמו שם), ואלה שעדיין משחקים כנראה באמת לא טובים ממך כמנהל.
מנגד, האם אתה יותר טוב מכל המאמנים שהצטרפו בעונה 7, 8, 9 וכו'? ממש לא בטוח.
כלומר, אין ספק שאורך הצבירה שלך ארוך מאד ביחס לרוב הקבוצות שמשחקות את המשחק כיום (בליגה הישראלית).
מש"ל...

From: LA-Nir

This Post:
00
215108.93 in reply to 215108.91
Date: 4/28/2012 3:36:55 PM
Overall Posts Rated:
343343
ויוה לרוולוצ'יון!!!

הוא לא באמת עובר וקורא איפה מה שהוא אומר לא נכון הוא בא ועובר על כל משפט שאומרים וחוזר על אותם מנטרות שבורות וכמה שהוא צודק וכמה שכולנו טועים

הרי בגרמניה ואיטליה המצב לא כמו בארץ איך אנחנו מעיזים בכלל להגיד לו שהמצב בארץ שונה?

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: TrinZ

This Post:
00
215108.94 in reply to 215108.93
Date: 4/28/2012 3:40:38 PM
Overall Posts Rated:
134134
ומה שעוד יותר גרוע מזה הוא שהפתרון שהוא מציע של תקרת שכר פשוט לא פותר את הבעיה של צבירת נכסים לאורך מספר עונות.

אבל למה לתת לעובדות לבלבל את מהפכת הפיני... ויוה לרבולוצ'יון (:

This Post:
00
215108.95 in reply to 215108.91
Date: 4/28/2012 3:40:48 PM
Overall Posts Rated:
105105
ניר

אתה פשיסט - עדיין לא הבנת את זה אבל אתה פשיסט והוא צ'ה גווארה (:

הוא יעבור על הדיון זה מול כל מי שינסה להסביר לו עובדתית איפה הוא טועה - עד שאותו אדם יתייאש מחוסר ההקשבה שלו ובסוף לא ישאר לו עם מי לדבר - אין פה דיון - יש פה אגו שרוצה לנצח.

על החתום- הנביא טרינז (:
כנראה זה ההסבר שלך מדוע אתה לא ענית עדיין על אף אחת משתי השאלות שלי.
נצמצם לאחת - איך המצב שתואר בצרפת, ספרד וכו' ייתכן?

האם תענה עליה, או ששוב תנסה לייצר עליהום עליי מקבוצות אחרות מהליגה הראשונה (ומצמרת הליגה השנייה) שתקרת-שכר תפגע בהן ולכן התוקפנות שלהם כנגד כל הת'רד קלה להסבר.

This Post:
00
215108.96 in reply to 215108.94
Date: 4/28/2012 3:41:42 PM
Overall Posts Rated:
105105
ומה שעוד יותר גרוע מזה הוא שהפתרון שהוא מציע של תקרת שכר פשוט לא פותר את הבעיה של צבירת נכסים לאורך מספר עונות.

אבל למה לתת לעובדות לבלבל את מהפכת הפיני... ויוה לרבולוצ'יון (:
ספר את זה לדייויד סטרן ויתר מנהלי הליגות בארה"ב...

This Post:
00
215108.97 in reply to 215108.96
Date: 4/28/2012 3:42:27 PM
Overall Posts Rated:
3434
אני חושב שפספסת את התגובה שלי..

This Post:
00
215108.98 in reply to 215108.92
Date: 4/28/2012 3:45:09 PM
Overall Posts Rated:
343343
צר לי פיני אבל פה האגו שלי מדבר העובדות מדברות בשם עצמם

אני התחלתי בעונה 6 בעונה 11 הגעתי לליגת העל עד עונה 15 לא היה קבוצה אחת בליגת העל שהתחילה אחרי עונה 4 חוץ ממני אז כן נראה לי שאני יותר טוב מהמנהלים שלא בליגת העל שנמצאים מעונה 7-8-9 אתה יודע למה? כי התוצאות מדברות בשם עצמם

האם אתה חושב שאני נמצא בליגת העל בגלל קריסה של אימפריות? צר לי להעמיד אותך על טעותך כל האימפריות שהיו בליגת העל לפני נפלו אחרי שעליתי ולא עזר לי לי הנפילה שלהם בשיט

לפני שאתה מדבר נא לעשות "מחקר" מעמיק כי הידע שלך בליגה הישראלית הוא מצחיק כמעט כמו העובדה שאתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ולכן אין פה דיון זה פשוט אתה מדבר לעצמך כל אחד שהבין את זה (אני מוכן להודות לקח לי פעם פעמיים לקבל ממך תגובות כדי להבין את זה בעצמי) הפסיק להגיב לפוסטים שלך

נצמצם לאחת - איך המצב שתואר בצרפת, ספרד וכו' ייתכן?

אני אענה לך על השאלה בשאלה

איך יתכן שבליגת העל בישראל המצב שאתה מתאר לא קורה?????????? ואני חושב שהפוסט שנעלו לך הביאו דוגמאות לעוד כ 4-5 מדינות לפחות שהמצב שאתה מתאר לא קורה אתה פשוט בוחר להתעלם מהם ומתחפר על 4 מדינות בלבד

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
215108.99 in reply to 215108.87
Date: 4/28/2012 3:45:20 PM
Overall Posts Rated:
6666
אני לא רוצה להכנס עמוק לדיון,
אני רק אגיד שלא אישית הצורת כתיבה של לצטט כל שורה ולכתוב על כל שורה 2-3 שורות במקרה הטוב זה לא נעים וזה מרגיש כמו התקפה

ההדבקות לכל מילה ומילה, בלי להכנס לאם מי שכתב את התגובה צודק או לא, הוא לא נעים

לדעתי, המשחק לא אמור להיות שווה בתנאים של כל הקבוצות כי אחרת מה שווה כל התהליך שאתה עושה
ולגבי הקבוצות הגדולות (אני בליגת העל אבל עדיין לא מהטופ של הטופ) מבחינת הכנסות יש איזושהי תקרה
באיזשהו שלב ההגדלות של האולם לא ממש עוזרות ולא מאוד משפרות את ההכנסות מהאולם
חוזה הטלויזיה הוא שיוויוני לכל ליגה ומוצרים תלוי בכמה ישראלים ושחקני נבחרת אתה מחזיק וגם אם אתה לא חזק בתחום המוצרים זאת לא מכה אנושה

ולגבי ההבדל בין הליגות, בליגת העל רוב העונה היה ממוצע רווחים שלילי
בעוד בליגות יותר נמוכות בד"כ מרוויחים ובמקרה הרע מפסידים פחות מאצלנו

בליגת העל יש את התחרות הכי גדולה ולכן רוב הקבוצות חיות על ה0
בליגות נמוכות יותר התחרות פחות גדולה וקבוצות יכולות להשקיע משאבים לא מעטים בצמצום הפערים

הייתי רוצה שתנתח את הקבוצה הבאה
http://www.buzzerbeater.com/team/38052/overview.aspx

שהמאמן שלה עבד קשה והצליח להתברג לצמרת ליגה 2 ולהיות מועמד בכיר לעלייה תוך מספר עונות קטן מאוד

This Post:
00
215108.100 in reply to 215108.90
Date: 4/28/2012 3:47:46 PM
Overall Posts Rated:
105105
לפני הכל - האם קראת את הפוסט הראשון (במלואו) שמציג את הנושא?
האם קראת את שני פוסטי הסיכומים שעשיתי (יש לינק מהפוסט הראשון בת'רד)?
זה ייקל על דו-שיח ברגע שלא צריך לחזור על דברים שכבר נאמרו.

לדעתי אתה הולך רחוק מדי..
מן הסתם זה ברור שקבוצה שיותר זמן במשחק תיהיה יותר טובה מקבוצה חדשה.
עד מתי? עד עולם?
הדוגמאות של צרפת וכו' שבפוסט הראשון מראות שזה המצב.

גם אני פה כמו ניסן מעונה 4 אבל אני עכשיו יורד לליגה 3 והוא מוביל את הבית שלו בליגת העל.
זה לא סותר את מה שכתבתי.
בהשוואה של כל מאמן לכל מאמן ברמה זהה לחלוטין, ברור שיתרון העונות הינו היחיד שיפריד ביניהם בצבירת הנכסים.

זה בגלל לא מעט סיבות, אבל כנראה גם כי ניסן מאמן יותר טוב ממני ולא סתם הוא אימן פה לא מעט פעמים נבחרות.
אם יש מאמן שפחות טוב משמעותית, אז אולי מתישהו הטוב יותר יצליח לעבור, אבל שניים מאותה רמה בדיוק, תמיד יהא זה שהצטרף קודם למשחק מעל השני. בגלל הצבירה.

Advertisement