1.Még mindig nem kaptam választ az első hozzászólásomra.
2.Kérlek, írjál 3 példát (PG, SG, C) 18 éves MVP+ friss draftra, hogy hogyan is néz ki szerinted egy multizásra elvitelre kerülő játékos. Én megnézem, hány ilyen játékost draftoltunk ebben a szezonban, illetve az előzőben. Csak azért, mert kíváncsi vagyok.
Ezekre a kérdésekre választ adtam neked 2 szezonnal ezelőtt is. De ha nagyon szeretnéd, akkor leírom most is.
Center: 5-7es főskillek, passzolás legalább 5, technika és labdavezetés kettő együtt legalább 9.
Sg-PGknél a 2 pontos legyen legalább 5, a tempó+dt legalább 10, KV-legalább 5 és passzolás is legalább 5. Technika és labdavezetés összesen legalább 6. Speckós benti SG-PG esetén a dobótáv lehet alacsonyabb is, ott a tempót vinném 20-ig, a DT helyett pedig a passzolást nyomnám jóval feljebb.
3. Mennyire megbízhatóak a farmjaid, és kik kezelik azt? Nem fogja e zokon venni a szlovák BB közösség, hogy magyar játékosok nevelődnek a farmon, már bocsánat, de az ő országukban?
3. Megbízhatónak tartom, mivel az egyik farmot a párom vezeti, a másikat pedig egy gyerekkori barátom. Sajnos a múlt héten volt egy félre licitálás, de ez nem befolyásolja az edzést.
Nem fogja zokon venni, mivel a nevéből érezni hogy magyar csapat és ők is farmolnak maguknak eleget.
Egyébként ha valaki azt hinné, hogy az a tervem, hogy minden NT-esélyes játékost farmolni szeretnék, akkor nagyot téved. A farmcsapat csupán egy biztonsági háló, ami garantálja egyes játékosok edzésben tartását. Ami mindig jól jön egy válogatottnak szerintem.
A menedzserek is simán meg tudják tenni, hogy úgy edzenek valakit mint egy farm., igaz nekik ez több áldozat.