halo to je moj forum , mene kao FAVORITA MASA, a vi kaj hoćete dostignuća napravite i vi jedan takav forum da nebu samo marijola pisal šit postove, i teme, nek još neko to napravi::))sad bute mi još i pravila na mojoj temi uvodiliovdje vlada bezakonje, niti naslov koji sam ja napisao nemre zaživiti, sad bi još moral neka pravila poštovati, ovo je forum za ostvarenje mojih dostignuća a vi ostali se šlepate uz menea ak hočete svoj forum za dostignuća izvolite napravite ga::))jesam ti ga napisal trentone aha, kak ti je sad,hehehe::::))))
halo to je moj forum , mene kao FAVORITA MASA, a vi kaj hoćete dostignuća napravite i vi jedan takav forum da nebu samo marijola pisal šit postove, i teme, nek još neko to napravi::))sad bute mi još i pravila na mojoj temi uvodiliovdje vlada bezakonje, niti naslov koji sam ja napisao nemre zaživiti, sad bi još moral neka pravila poštovati, ovo je forum za ostvarenje mojih dostignuća a vi ostali se šlepate uz menea ak hočete svoj forum za dostignuća izvolite napravite ga::))jesam ti ga napisal trentone aha, kak ti je sad,hehehe::::))))Znao sam daće uslijediti ovakav tvoj post hahahaha
"FAVOURITE/OF/THE/MASSES" marijoh::)))
he heeh marijoh, pročitali su te i susjedi)stvarno mu malo treba za zapalit vatricu)