И то је све?!
Шта с тим?
Наравно да то није ништа посебно. За похвалу је уколико покушаваш да таквим рејтинзима освојиш прво место у лиги (или бар задње) али ти нешто не иде од ноге па и од руке ни на једну страну.
Зар моји играчи неталентовани и матори по оценама надлежних бикова које седе у лиги са платама и по 50х мањим од других изборише боље рејтинге, чини ми се да ниједан није успео у накани сем да добро забаци удицу на Дрини а камоли улови њоме ишта иоле вредно као ови твоји нпр. улошке са и без крилаца, пластичну кесу без меса унутра, нове Наике патике прављене у (Чик!) Кини, старе тенке прављене у Шкофја Локи, још старије шангајке прављене замисли, исто у Кини (али које вреде‼), докторат министра полиције, диплому медицинара за намештање резултата Иди ми дођи ми КУку (ИКУ) и леле тестова крви као и кукова, уговор о раду атрактивњих жемских примњених да раде у министарству ињострањих посљова које од квалификација имају природне слике на ињстаграму у природи (макар и мртвој) природно као од мајке роџене, списак фарми појединаца одавле, као и идолопоклоника, дупелизаца и увлакача лика и дела старог (или новог) нам председника, премијера, селектора, градоначелника, кмета, итд..
Једном речју, од оваквог успеха не''ш се ти 'леба најести.
Сем уколико не будеш бијо посљедњи у граду односно лиге без бриге III.1
(из лига: III.12, III.16, III.8, III.4, III.15 као и из III.11, III.13, III.14 има много више екипа које играју куп но из ваше)