BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.90 in reply to 259440.85
Date: 11/4/2014 6:08:06 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
פריצת אוהדים לדשא זה רדיוס, לא שום דבר אחר.
האדום של זהבי צריך להתבטל, ביזיון אם הוא יישאר, ראיתי היום אצ הדוגמא מהולנד, שם בכלל השוער גם תקף את האוהד ולמרות זאת יצא בלי אדום, ומשחק חוזר, אין סיבה שזה יהיה שונה פה.

This Post:
00
259440.91 in reply to 259440.86
Date: 11/4/2014 6:10:46 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
זהבי לא מתמם, זה לא משהו שהוא עושה במיוחד לאוהדי הפועל, ככה הוא חוגג שערים כבר עונה שלמה, רוצים לאסור את זה? שום בעיה, רק תודיעו מראש, לא יכול להיות שיום אחד שופט צעיר ויהיר מחליט לשנות את החוקים. אם יש בעיה עם ה"פיו פיו" תאסרו את זה בחוק, תזהירו בע"פ, תעשו משהו, לא היה אחד שלא ידע שאם זהבי יכבוש הוא יחגוג ככה.

This Post:
00
259440.92 in reply to 259440.90
Date: 11/4/2014 11:40:55 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
מה שקרה בהולנד לא בסדר. לא צריך לנהוג לפי הולנד במקרה הזה. כמובן על סמך מה שאמרת, כי אני לא יודע יותר על מה שסיפרת.

הבעיה זה לא עם תנעת החגיגה לשער. באמת, מתי תפסיק?
אף אחד לא טוען שהבעיה זה עם התנועה פיו פיו. אם אתה הולך לקהל שלך ועושה איתם פיו פיו, אפילו בהפועל לא היו אומרים מילה.
הבעיה שהטמבל הזה הולך ומכוון על הקהל של הפועל את הפיו פיו שלו. זה מה שעושה את זה התגרות.
זה היה אותו דבר אם הוא הי עושה להם אצבע משולשת, מצדיע להם, או אפילו רק עומד ומחייך מולם.
זה לא היה קבאני שקיבל צהוב שני בצרפת אחרי שחגג גול מול האוהדים של הקבוצה השניה?
תעשה לי טובה, שמת גול, לך לאוהדים שלך.

וזה שהקהל קילל אותו לא נותן לו הצדקה להתגרות בהם פעם אחרי פעם, כמו שהפיו פיו שלו לא נותן הצדקה לאלימות. פעם אחת עשה להם, בסדר, הגיע הזמן להפסיק. הבחור הזה כבר אבא, לא?

This Post:
00
259440.93 in reply to 259440.92
Date: 11/4/2014 11:48:21 AM
Overall Posts Rated:
492492
יפה אמרת!

This Post:
00
259440.94 in reply to 259440.92
Date: 11/4/2014 12:04:29 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
זה לא שהוא כבש מול שער 11 והחליט ללכת את כל המגרש ולכוון "לעבר" אוהדי הפועל בשאר 5, הוא כבש מול שער 5, ובנוסף כיוון שזה דרבי ביתת של הפועל מסביב כולם אוהדי הפועל, אז הוא חגג מולם, עם התנועה הקבועה שלו.
שוב, דמארי עונה שעברה עם אותו דבר בדיוק אל מול שער 11, לא שמעתי אז גינויים, לא ראיתי אז אוהדי מכבי שבאו לברביץ לו.

From: Ori

This Post:
33
259440.95 in reply to 259440.94
Date: 11/4/2014 12:20:17 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
ההתגרות לא הייתה במקום, לא שזהבי עשה אותה ולא שדמארי עשה אותה.
לנסות להוציא את זהבי שה תמים זה מגוחך, ברור שלא כל האשמה שלו (לפי דעתי גם לא רוב האשמה) אבל בהחלט יש לו אשמה בעניין, הוא התנהג כמו ילד קטן ובתור המקצוען הייתי חושב שהוא יכול להתעלות מעל העניין, בדיוק כמו שנציג שירות אמור לשמור כל קור רוח שלקוח עצבני צועק עליו, ככה גם ספורטאי.

From: Yosi-ISR

To: Ori
This Post:
11
259440.96 in reply to 259440.95
Date: 11/4/2014 12:39:16 PM
Overall Posts Rated:
131131
מישהו מאיתנו עבר רבע ממה שזהבי עבר מאוהדי הפועל ת"א? אני לא אוהד מכבי ודרך אגב לא סובל את זהבי (אוהד מכבי חיפה ואת מה שהוא עשה לנו באותה שנה שאין להזכירה אני לא אשכח באף יום בחיי) אבל זה לא העניין , שחקן מפרק אמוציות במהלך משחק ואף אחד מאיתנו לא עמד בהרגשה של לשחק בדרבי כנגד 15 אלף אנשים שקיללו אותך ברחוב , ליד ביתך , ליד אשתך, הורייך , משפחתך וחברייך בקיצור ניראה לי שאנחנו קצת מגזימים בשיפוטיות כלפיי הבחור , האשמים העיקריים הם המועדונים והאוהדים בהתנהלות הכושלת שלהם , באת לעודד אז תתעסק בלעודד ולא בלפרוץ ולהכות

This Post:
00
259440.97 in reply to 259440.94
Date: 11/4/2014 12:59:44 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
תעשה לי טובה, זה לא משנה איפה הוא כבש. הוא לא צריך לעשות להם א תזה בכוונה מול הפרצוף, נקודה. זה גם אסור על פי החוקה.
שחקנים נענשו על זה והוא ממש לא יוצא דופן. להתעלם גם מהקשר של זה להתגלגלות העניינים יהיה רע מאוד.
שוב, הוא לא אחראי, אבל הוא התנהג כמו ילד בלי מוח. נראה אם הוא יחזור על זה עוד פעם.

יוסי- הוא לא הראשון שעובר התעללות כזאת מצד אוהדים. גם אנשים חלשים ממנו עברו דברים כאלה.
בוא נגיד את זה אחרת- אם הוא החליט להגרר, יש לו חלק בבלאגן. אם הוא לא היה עושה פיו פיו בפעם הראשונה, השנאה של אוהדי הפועל לא הייתה מגיעה לרמות האלה. הוא ליבה את האש.
קשה לשפוט אותו, אבל גם קל באותה המידה. הוא יודע וטוען כל הזמן בתקשורת שיש לו עסק עם אוהדים מטומטים. הוא יצא מטומטם בדיוק כמוהם, אזמ בחינתי הוא איבד את הזכות לבקר אותם בנוגע לטמטום שלהם.

From: Sant

This Post:
00
259440.98 in reply to 259440.79
Date: 11/4/2014 1:46:03 PM
Overall Posts Rated:
22
אוהדי הפועל הם האוהדים הכי גרועים בארץ ואין וויכוח על זה.
אוהדים שבאים לקבר של אבא של מישהו שקשור למכבי ת"א ומרססים לו על הקבר, צריכים להרוג אנשים כאלה.
אוהדים שאומרים שואה למכבי ת"א, להכניס אותם למקלחות, מביאים דגלים של פלשתין למגרשים, אלה לא אנשים.
הם חולי נפש!
החולי נפש האלה באמצע משחק דרבי (כדרוסל) צעקו לרגב פנאן " איפה אבא"?! "אבא מת"
עם תנועות של איש שתלה את עצמו.
אלה בני אדם?!
ריססו גם צלב קרס.. בני אדם עלאק.
ויש סרטון של אוהדי הפועל על כל מה שהם עשו פה (סרטון של מכבי ת"א בפייסבוק)
ובע"ה ניצחון לנתניה מול מכבי!!!!!

This Post:
00
259440.99 in reply to 259440.97
Date: 11/4/2014 2:10:08 PM
Overall Posts Rated:
131131
מסכים איתך בכל מילה הוא אשם בדיוק כמוהם , טוב נו אולי רק כמעט , הוא לא הגיע אליהם הביתה בית בית אוהד אוהד וקילל אותם עם עשרות שיכפולים שלו מול הבית הפרטי שלהם בשעות לא שעות מול הילדים וההורים שלהם , טוב נו אולי יש עוד כמה הבדלים הוא לא עבר לידם ברחוב וקילל אותם למול הבוסים שלהם בעבודה למול החברים הקרובים החברות הנשים טוב נו אולי זה באמת דומה אתה צודק שניהם ירדו לאותם פסים או שלא בעצם לא ... הוא בעצם מעולם לא קילל אף אוהד באופן אישי והם דווקא כן , ועל מה בעצם הם קיללו אותו על כך שהוא בחר בחירה לגיטימית לעבור למועדון אחר , בחר לעצמו מקום עבודה שונה אני לא רואה בזה שום פסול , החוליגאנים המפגרים שנקראים אוהדים ראו בזה פסול וקיללו אותו יומם ולילה ברשת פנים מול פנים ברחוב ואף בבית הפרטי שלו , מעניין נועם איך היית מגיב עם עשרות חוליגאנים עכשיו היו נעמדים מול הבית שלך מול ההורים שלך שנמצאים כרגע בבית ומקללים אותך ועל מה? על זה שבחרת לשרת ביחידה איקס ולא ביחידה וואי ומקללים אותך שעות ונמרצות מול החברה שלך , החברים , וההורים , והכי גרוע שאתה לא יכול לצאת מהבית לא לקניות ולא לשום מקום כי גם שם יקללו אותך ועל מה על לא עוול בכפך . לאחר מכן העוולות שהיית עושה כבר היו מצדיקות את הקללות (וכן היית יורד לרמות האלה כי אין ברירה זה פשוט מצב שאין איך להיחלץ ממנו , גם קורנפיין שהוא איש נעים הליכות בזמנו קילל אוהד בסופר שדחף אותו וקילל אותו ואת אשתו , ואני בספק שאם מישהו היה דוחף ומקלל אותך ואת אימך בסופר היית שותק ) לא העניין בקיצור ערן לא שה תמים נכון להיום אבל דיי כבר לשפוט אותו תאמינו לי זה לא כזה פשוט
, המאורעות אתמול החזירו אותנו לשפל המדרגה ,20 שנה אחורה לימי בוקה ריבר הרעים , ולצערי האשמים העיקריים הם המועדונים ובראש ובראשונה האוהדים החולגיאנים

This Post:
11
259440.100 in reply to 259440.97
Date: 11/4/2014 2:20:48 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
ושוב אני חוזר על אותו דבר בדיוק, לאף אחד לא היה לרגע ספק שכאשר זהבי יכבוש, הוא יחגוג ככה, אם חשבו שזה אסור, שזה בעייתי, שמוציאים על זה כרטיס היו צריכים להודיע על כך לפני המשחק, זה לא תנועה שהוא התחיל אתמול, הוא כבר עונה+ חוגג ככה שערים, להוציא פתאום על זה צהוב זה מצחיק, אף שחקן בארץ לא נענש על זה, דמארי כשעשה את זה מול שער 11 (יציע של אוהדי מכבי), לא נענש, אף אוהד מכבי לא בא להרביץ לו, ולא דיברו על זה מילה, כתבתי את זה כבר 100 פעם בערך בתרד הזה, ואני כותב את זה שוב, בתקווה שהפעם תתיחס לזה.

לגבי החלק השני של דבריך, אני לא זוכר אחד נוסף שעבר כ"כ הרבה קללות, כ"כ הרבה שנאה מקהל לו הביא אליפות, קהל שהמציא עליו את סיפורי אוסקר גארסיה ושי זהבי, אין עוד אף קהל אחד בארץ ששר את מה שהקהל של הפועל מרשה לעצמו לשיר, אם "פיו פיו" זו התגרות, מה זה "שתהיה שואה למכבי"? "שמעון מזרחי תתאבד"

התגובות שלך (לא רק שלך למען האמת, יש פה עוד כמה אנשים שאני מאוד מעריך, אבל נסחפו באווירה הציבורית) הם ממש כמו אותם אלו שאומרים, מצטט את התגובה שלך, ולאחריה ההקבלה.

שוב, הוא לא אחראי, אבל הוא התנהג כמו ילד בלי מוח. נראה אם הוא יחזור על זה עוד פעם.
בוא נגיד את זה אחרת- אם הוא החליט להגרר, יש לו חלק בבלאגן. אם הוא לא היה עושה פיו פיו בפעם הראשונה, השנאה של אוהדי הפועל לא הייתה מגיעה לרמות האלה. הוא ליבה את האש.
קשה לשפוט אותו, אבל גם קל באותה המידה. הוא יודע וטוען כל הזמן בתקשורת שיש לו עסק עם אוהדים מטומטים. הוא יצא מטומטם בדיוק כמוהם, אזמ בחינתי הוא איבד את הזכות לבקר אותם בנוגע לטמטום שלהם.

אני ממש לא מאשים אותה על כך שנאנסה, אבל, אין שום ספק שיש לה חלק גדול בכך ברגע שלבשה בגדים לא צנועים, שוב, אני לא מאשים אותה שנאנסה, אבל היא הייתה פשוט לא אחראית, התנהגה כילדה קטנה בלי מוח, נראה אם היא תחזור על זה שוב פעם, בוא נגיד את זה אחרת, אם היא החליטה ללכת בלבוש כזה, יש לה חלק בבלאגן, אם היא לא הייתה הולכת בלבוש פרוץ, האונס לא היה רואה אותה בכלל, היא ליבתה את רצונו לאונס, קשה לשפוט אותה, אבל גם קל באותה המידה, היא ידעה שיש לה עסק עם זן מפגר, אבל כשהיא הלכה בבגדים כאלו, אז מבחינתי היא איבדה את הזכות לבקר אותו בנוגע לאונס שלה.

Advertisement