ושוב אני חוזר על אותו דבר בדיוק, לאף אחד לא היה לרגע ספק שכאשר זהבי יכבוש, הוא יחגוג ככה, אם חשבו שזה אסור, שזה בעייתי, שמוציאים על זה כרטיס היו צריכים להודיע על כך
לפני המשחק, זה לא תנועה שהוא התחיל אתמול, הוא כבר עונה+ חוגג ככה שערים, להוציא פתאום על זה צהוב זה מצחיק, אף שחקן בארץ לא נענש על זה, דמארי כשעשה את זה מול שער 11 (יציע של אוהדי מכבי), לא נענש, אף אוהד מכבי לא בא להרביץ לו, ולא דיברו על זה מילה, כתבתי את זה כבר 100 פעם בערך בתרד הזה, ואני כותב את זה שוב, בתקווה שהפעם תתיחס לזה.
לגבי החלק השני של דבריך, אני לא זוכר אחד נוסף שעבר כ"כ הרבה קללות, כ"כ הרבה שנאה מקהל לו הביא אליפות, קהל שהמציא עליו את סיפורי אוסקר גארסיה ושי זהבי, אין עוד אף קהל אחד בארץ ששר את מה שהקהל של הפועל מרשה לעצמו לשיר, אם "פיו פיו" זו התגרות, מה זה "שתהיה שואה למכבי"? "שמעון מזרחי תתאבד"
התגובות שלך (לא רק שלך למען האמת, יש פה עוד כמה אנשים שאני מאוד מעריך, אבל נסחפו באווירה הציבורית) הם ממש כמו אותם אלו שאומרים, מצטט את התגובה שלך, ולאחריה ההקבלה.
שוב, הוא לא אחראי, אבל הוא התנהג כמו ילד בלי מוח. נראה אם הוא יחזור על זה עוד פעם.
בוא נגיד את זה אחרת- אם הוא החליט להגרר, יש לו חלק בבלאגן. אם הוא לא היה עושה פיו פיו בפעם הראשונה, השנאה של אוהדי הפועל לא הייתה מגיעה לרמות האלה. הוא ליבה את האש.
קשה לשפוט אותו, אבל גם קל באותה המידה. הוא יודע וטוען כל הזמן בתקשורת שיש לו עסק עם אוהדים מטומטים. הוא יצא מטומטם בדיוק כמוהם, אזמ בחינתי הוא איבד את הזכות לבקר אותם בנוגע לטמטום שלהם.
אני ממש לא מאשים אותה על כך שנאנסה, אבל, אין שום ספק שיש לה חלק גדול בכך ברגע שלבשה בגדים לא צנועים, שוב, אני לא מאשים אותה שנאנסה, אבל היא הייתה פשוט לא אחראית, התנהגה כילדה קטנה בלי מוח, נראה אם היא תחזור על זה שוב פעם, בוא נגיד את זה אחרת, אם היא החליטה ללכת בלבוש כזה, יש לה חלק בבלאגן, אם היא לא הייתה הולכת בלבוש פרוץ, האונס לא היה רואה אותה בכלל, היא ליבתה את רצונו לאונס, קשה לשפוט אותה, אבל גם קל באותה המידה, היא ידעה שיש לה עסק עם זן מפגר, אבל כשהיא הלכה בבגדים כאלו, אז מבחינתי היא איבדה את הזכות לבקר אותו בנוגע לאונס שלה.