Nie wiem, czy sprawdzacie "Porównanie rankingów" drużyn z naszej ligi i czy przykładacie do tego jakąś wagę, ale ja długo nie sprawdzałem. Zerknąłem teraz, po raz pierwszy od dłuższego czasu, bo zauważyłem, że mój ranking nieźle urósł (po raz pierwszy jestem w pierwszej setce w kraju) i znów się zaskoczyłem :) Jeśli się nie mylę, przed sezonem evilerki rankingiem biły na głowę wszystkich i to jest zrozumiałe, w końcu był/jest to spadkowicz, ale teraz wygląda to bardzo ciekawie. Widać, że udany sezon pucharowy i ligowy wypchnął Energę bardzo wysoko, na 39 miejsce (wyżej niż spora część drugoligowców). Wyżej od evilerków sklasyfikowane są też 8pploty. Nie wiem jak to jest naliczane, ale naprawdę wygląda to przed półfinałami, a szczególnie finałem, bardzo ciekawie.
PS. co do półfinału - nie stawiam siebie w roli faworyta, tym bardziej, że nie spodziewałem się, że w ogóle w nim wystąpię :) Nie uważam, że zagram w wielkim finale, ale z drugiej strony... gram u siebie, więc powinienem powalczyć :)