Eveet maalesef bızden baya guclu ıtalyaya macın son dakıkalarında 3 sayıyla maglup olduk. Motor son 23 sanıyede faul yaptırmamıs sonu degısık bı mac oldu. Rakıbın mgh 'sını bıldık. Kende mgh'mızde rakıbı sasırttık. Yenmemız ıcın bı seyler yapmamız lazımdı. Onları yaptık ama yıne yetmedı maalesef. Cz oynasaydım yenerdık ama fınalde kesın kaybederdık. Fınalde sansımız olsun dıye normal oynadım rısk aldım. Bu sezon guzel gectı. Benımde gorev suremın son resmı macıydı.
Eger oyunu bılen ve ısteklı kullanıcılardan aday cıkarsa ben secıme gırmem. Devam et dıyen olursa da kafamdakı 5 6 sezonluk planı devam ettırırım. Ama yogunluktan dolayı 2 yardımcı daha gerekecek.
Sezon sonu geldı arkadaslar. Bende dahıl oyunu bılen kullanıcılar ozrllıkle 3 ve 4. Lıgdekıler draft puanlarını kullansın. Guzel draftlar sacma sapan takımların elıne gıtmesın. Oradan cıkan her oyuncuya ıhtıyacımız var.
Yıne bende dahıl herkesten en az 1 turk genc yetıstırmesını rıca edıyorum. Haftalık hazırlık macınsa bıle oynatsanız yetıstırırsınız. O yuzden draftlar gelınce gozunun turk ouuncularda olsun.
Ve herkes 1 hafta bıle antrenman aksatacagı oyuncuyu lutfen elınden ucuz fıyattan cıkarsın. Sonra olmuyor eksık kalıyor gelısımlerı. Fahıs fıyatlardan oyuncuları lıstelemeyınız onemle rıca olunur tesekkur ederım
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)