BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > A reprezentacija by Kyve

A reprezentacija by Kyve (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298347.90 in reply to 298347.88
Date: 3/24/2019 6:57:49 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Hehe srce sampiona ih je porazilo prosli put, ovaj put je red da ih ti klepis i da zasjednemo na prvo mjesto u skupini gdje nam je i mjesto

Na kraju krajeva bitno da smo prosli dalje i da mozemo cuvati ent za meceve na Euru, a onda ludilo moze poceti!
Sretno!

This is where we hold them!
From: GM-Kyve
This Post:
00
298347.91 in reply to 298347.90
Date: 3/25/2019 3:37:33 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav svima...
duga dana u zla gospodara, tek maloprije ušao u kuću... trebao raditi do 4, al sve što je moglo poći naopako, pošlo je...

kako u RL, tako i na BBu, večeras je seniorska reprezentacija igrala 7. kolo prvog kruga i upisala uvjerljiv poraz protiv Turske,

Türkiye vs. Bosna i Hercegovina 108 - 95 (49683)

veći trud Turaka, uz naš promašen GDP...
prije tekme sam očekivao egal utakmicu, pa je GDP bio kontrolirani rizik koji se nije isplatio... zbog njihove bolje forme i nešto većeg entha, ni na isti trud ne bi mogli dobiti barem 6 razlike...
no s obzirom da je turski selektor odlučio više se truditi, i upisati pobjedu pod svaku cijenu, ne bi pomoglo ni da sam pogodio GDP...

utakmicu sam pratio površno sa mobitela...
već u prvom poluvremenu Turci prave razliku i odlaze na +14...
u trećoj četvrtini igramo fantastično, i vraćamo se na -2...
onda ostajem bez signala na mobu, i vraćam se tek 5 minuta prije kraja, a tu je već bilo 10-11 razlike za Tursku, i gotova priča...
najbliže smo stigli na -9, no u završnici sa slobodnim Turci dižu na konačnih +13...

najbolji u našim redovima su bili naša dva unutrašnja igrača, Bošnjak sa 30p i 7 skokova, Radoš sa 17p i 8 skokova...
solidni su bili starteri Uram sa 17p i Zika sa 10p 8 skokova i 5 asista...
najviše je podbacio naš najbolji vanjski Brlić, samo 2p, katastrofalan šut iz igre i 5 izgubljenih lopti...

najvažnije od svega, prvi krug je gotov, maksimalno smo spremni za dalje, i to je ono najvažnije...
evo prošlo je skoro 4h od početka tekme, i još mi nije jasna odluka turskog selektora za veće zalaganje u situaciji kad si sigurno prošao dalje...

ostali rezuiltati u našoj skupini:

Rusija je pobijedila FInsku +15 (49684), Finci čak i da su dobili nas prošlo kolo, ne bi imali šanse za prolaz dalje sa porazom od Rusa...

Bjelorusi su pobijedili Švicarsku +18, (49685)
a Danska je popravila koš razliku protiv Armenije, +49 (49686)

konačni poredak:

1. Turska 7-0 +145
2. BiH 5-2 +108
3. Danska 4-3 +52
4. Bjelorusija 4-3 +42
5. Finska 3-4 +48
6. Rusija 3-4 +36
7. Švicarska 2-5 -74
8. Armenija 0-7 -352

za vikend sam pokušavao analizirati moguće skupine za drugi krug, i kako god se okrene, dobiješ barem dvije extra jake repke, a previše je parametara u igri...
tako da se nisam previše ni zamarao ovom tekmom, najvažnije je bilo dignuti enth, a taktika i sama utakmica je bila APP (ako prođe, prođe)

u narednom postu ide kratka najava skupina drugog kruga, a opširnije o protivnicima za vikend nekad, kad uhvatim više vremena...

This Post:
00
298347.92 in reply to 298347.91
Date: 3/25/2019 3:51:08 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
skupina 1

A1 Grčka
B2 Češka
C1 Turska
D2 Italija
E1 Litvanija
F2 Srbija

skupina 2

A2 Izrael
B1 Španija
C2 BIH
D1 Ukrajina
E2 Francuska
F1 Engleska

ovako na prvu, jako izjednačene skupine...
u skupini 1 domaćin Grčka, protivnik kojeg svi hoće izbjeći... Litvanci (svjetski prvaci pretprošlo svjetsko) koji su bara bara bili sa Francuzima (6-0 i 1p razlike u koš razlici,Francuzi pustili zadnje kolo da naštimaju lakšu si skupinu), Italija koja se vraća na staze stare slave, Srbija koja iako u laganom padu uslijed "slučajnog" selektora, i dalje može pomrsit račune svima...
tu su naravno Turci koji se dižu, a i Česi nisu za bacit...

u skupini 2,
dominantne sile zadnjih x sezona Španija i Francuska, kojima uglavnom prvi krug služi za testiranje taktika, Englezi koji su sa dobrim taktičkim potezima i većim zalaganjem sosvojili pakao od skupine (ostavili iza sebe Srbiju, Poljsku i Portugal),
Ukrajina, koja je slično kao i Englezi taktikom i zalaganjem osvojila skupinu (pored Italije, Hrvatske i Slovenije) te za kraj
Izrael, koji je poraz upisao samo od domaćina Grčke, a iza sebe ostavili neugodne reprezentacije poput Estonije, Slovačke i Holandije...
nas ne treba posebno spominjat, zadnja 2 natjecanja imamo 3 medalje (3 polufinala), i predstoji nam borba za četvrtu medalju u nizu, sve ispod toga je neuspjeh...

toliko od mene za sada, više o protivnicima kad izađe raspored, a kladionica će bit u toku večeri, prvo da dođem malo sebi...

edit: moje isprike svima koji su bili na chatu, jako mi je žao što nisam mogao pratiti uživo, al šta da se radi, viša sila je u pitanju...

Last edited by GM-Kyve at 3/25/2019 3:53:01 PM

This Post:
00
298347.94 in reply to 298347.93
Date: 3/26/2019 9:12:37 AM
Blue or Deaddd
II.1
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Blue or Deaddd II
Ja usranog rasporeda jbt.Jesmol mi s istim entom kao i Francuzi?

This Post:
00
298347.95 in reply to 298347.93
Date: 3/26/2019 12:13:37 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
tko zna šta je Francuz računao, i koliko će mu to biti od koristi...
činjenica je da u drugom krugu nema slabih repki, samo jako dobre, i još bolje...
i u većini situacija nijanse odlučuju, enth, zalaganje, gdp, taktike, forma, povrede... da ne spominjem "poznanstva" selektora, dogovoreni tie tie dealovi i slično...
kako god sam računao, bilo je jasno da u jednoj skupini je Španija, u drugoj domaćin Grčka, i da u jednu skupinu upada Francuska, u drugu Litvanija, ovisno o njihovom međusobnom rezultatu... po mojoj nekoj procjeni, to su top 4 favorita za medalju, pa onda idu svi ostali...

moj trud mislim da nikad nije bio upitan, i tako će bit do samog kraja... onog trenutka kad mi postane previše, prepustit ću mjesto nekom drugom, kao što sam i napravio sa u21 kad sam nakon prva 3 mandata malo "pregorio"...

kvalitetna NT repka je dugoročan projekt, za kojeg treba puno vremena, strpljenja, resursa i rada/truda, kako selektora/skauta, tako i lokalnih managera...
kao netko tko trenira NT igrača, vidiš i sam koliko je vremena i odricanja potrebno da bi stvorio NT igrača, i onda skontaj da treba barem 15 takvih, + kako jedni idu u penziju, moraju doći mlađi koji će zauzet mjesto...

koliko sam samo vremena utrošio da bi iskombinirao trening za više igrača iz više generacija, nekad čak i različitih pozicija,
tako da kad dodje vrijeme da imamo kvalitetan izbor na svim pozicijama...
naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da ljudi poput tebe i ostalih koji treniraju za NT nisu prepoznali rad i trud, i u većini slučajeva maksimalno ispoštovali moje trening ideje i planove...
nažalost, nas je sve manje, i bojim se da ovaj kvalitet reprezentacija nećemo moć još dugo održavat...

This Post:
00
298347.96 in reply to 298347.94
Date: 3/26/2019 12:20:53 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Ja usranog rasporeda jbt.Jesmol mi s istim entom kao i Francuzi?

hajvane jedan o takvim stvarima se ne priča na forumu, na BBu i zidovi imaju uši

za raspored se slažem, mislim da nije mogao gori...

Francuska
Engleska
Španija
Izrael
Ukrajina

da bi bili u igri za medalje, u prve 3 tekme moramo uzet barem dvije pobjede... i onda još slijede Izrael i Ukrajina koji će dotad vjerojatno ostat bez šansi za plasman, pa će na nama istrest enth... a vidjeli smo protiv Rusa i Finaca šta se događa u takvim situacijama...
pogotovo je šteta što je Ukrajina zadnji protivnik, jer su u 6. kolu ispucali enth protiv Talijana, tako da taman do tekme s nama stignu ga vratit na pristojnu razinu...

bilo kako bilo, iz ove kože ne može... za veliki rezultat, treba pobijediti velike repke, ili jesmo ili nismo...pukovnik ili pokojnik...
kontam da smo kvalitetno radili zadnjih X sezona, i da imamo dobre šanse da budemo pukovnici...
ako kojim slučajem i ne uspijemo, neće bit tragedija...
nekad nam je drugi krug bio nedosanjani san, a sad se samo medalje pikaju... to je jako velik korak u jako kratkom vremenu...

From: Topnik

This Post:
00
298347.97 in reply to 298347.96
Date: 3/26/2019 12:24:58 PM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Nikako nismo imali sreće sa rasporedom.
Vjerujem da ćemo pokazati kvalitet u svim utakmicama pa da ćemo nekako izboriti 1 ili 2 mjesto koje će nas odvesti u polufinale.

This Post:
00
298347.98 in reply to 298347.97
Date: 3/26/2019 1:16:24 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Idemo zajedno do kraja do pobjede!

Samo jako, ne znamo drugacije!
Raspored nam ne ide na ruku, ali ni prvi ni posljednji put da nismo miljenici srece, idemo pokazati zube, BiH vise nije mala repka na BB sceni.

This is where we hold them!
This Post:
00
298347.100 in reply to 298347.99
Date: 3/26/2019 2:48:59 PM
Crvena Romanija
III.3
Overall Posts Rated:
152152
tursunovic likes this

Advertisement