u mnie niespodzianka,
w zeszłym sezonie nikogo, a teraz wysyp
2 PG ze Staru, SF jako rezerwowy Majcherczaka,
i 3 gości na trzecich miejscach, choć myślę że wszyscy 3 poradziliby sobie lepiej niż pierwszy SG i rezerwowi PF i C,
jest nieźle;-))
tak tez jestem za tym aby zbojkotowac ASG, powinni grac w nim gracze Star'u + Majcherczak :P
rozumiem twoje rozgoryczenie,
ale możemy porównać skile Paszkowskiego i Bellavisty jak mi nie wierzysz, on ciągle ostro trenuje i ma tą przewagę.
heh nie jestem rozgoryczony tylko troche mnie to rozbawilo to sobie zazartowalem, oczywiscie nie chcialem Cie urazic,
co do Paszkowskiego to bardzo prawdopodobne ze ma slabsze skille przynajmniej pod koszowe, bo na dystansie ma calkiem w porzadku,ale jakby nie bylo nie trenuje juz od kilku sezonow, czyli nie rozwija sie jak Twoj Bellavista, jednak statystyki maja bardzo podobne w tym sezonie:
MIN FG 3FG FT OR TR AST TO STL BLK PF PTS Ocena Rodzaj meczu
Paszkowski 31,8 0,568 0,571 0,467 2,1 11,2 2,7 1,2 0,5 1,7 1,0 11,8 12,5 ŚREDNIO
Bellvista 33,5 0,485 0,200 0,531 3,3 15,4 2,1 1,8 0,6 1,3 2,5 10,4 12,5 ŚREDNIO
to tak w ramach statystyki :)
a rzeczywistosc tez jest troche inna, o udziale w ASG decyduje bardzo duzo czynnikow, najciekawsze jest to ze chyba doszedlem do tego dlaczego ta fajtlapa Kogan (moj najslabszy obwodow) zalapal sie do tego spotkania, a nie np bijacy go o lata swietlne Kotrla czy Podenas, ze nawet juz nie wspomne o Boczu, ktorego absencja w tym meczu to czyste bluznierstwo i to pewnie bedzie mial odbicie w wyniku spotkania na korzysc G8, ale wracajac do Kogan'a to ow grajek zanotowal w sobote 20 asyst w meczu z warszawianka i zostal rekordzista naszej ligi w tej dziedzinie, czytalem gdzies na forum ze byla podobna sytuacja takze kto wie moze to jest jakies logiczne wytlumaczenie, czemu gra na SG gracz od ktorego w samej naszej konfie bylo by pewnie z 20stu lepszych...