γίνεσαι γραφικός....
είχα πεί κάποτε.....και αναφερόμουν στο τι έκταση δίνεις σε μερικά θέματα....
παρα το γεγονός ότι τότε δεν ήμουν λάθος, δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι το λάθος τώρα το έκανε ο εθνικός προπονητής...
θελημένα ή όχι ας κρίνει ο καθένας....
πάντως -νίκο- κοίτα μια διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος...
τόσες μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω.εκτός απο τα πρώτα 3-4 πόστ που κάτι καινούργιο βγήκε και τα τελευταία που οι GM έκαναν ερώτηση στο φόρουμ...σε όλα τα υπόλοιπα δεν πήρα κάποια καινούργια πληροφορία...τα ίδια πράγματα ανακυκλώνονταν....οι ίδιοι χαρακτηρισμοί...και ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν ο Martiou και Kajabbar πάλι εσύ έμεινες να μάχεσαι για τα δικαιώματα μας....
ξαναλέω ότι έχεις δίκιο(προσωπική άποψη) να ενοχλήθηκες...(θα έπρεπε να πάρουν τους δικούς μου Askiti και Can στην θέση των παλτών που πήραν...) αλλά η όλη ένταση και όλοι οι χαρακτηρισμοί...βοήθησαν??? Άλλαξες χαρακτήρα στον Kajabbar?
Για αυτό σου λέω...μήπως μια πιο διακριτική παρακολούθηση του φόρουμ είναι πιο επικοδομητική??
την προηγούμενη εβδομάδα που είχες πιο ελεύθερο χρόνο...σκέφτηκες έναν πολύ ωραίο διαγωνισμό (με σκέφτεσαι να τον κερδίσω...?) κάτι τέτοιο χρειάζεται το φόρουμ...
Ααααα ασχολήθηκα γιατί κάλεσες το όνομα μου.....είμαι πάντα παρών...:)))))
Υ.Γ: πάντως που και που δεν είναι κακό να υπάρχει και μια εντασούλα....την χρειάζεται το φόρουμ μια και έχει χάσει την δυναμικότητα του