Ahojte!
V pondelok sme porazili Japoncov pekne 109-50 a aj ked to bol len priatelsky zapas, tak skore vzdy potesi.
Dnes hrame proti Thanjskej U21, ktora je vo svete 84. v rebricku a my sme 16. Na zaklade tohto by sme mali supera, aj ked sme vonku, presvedcivo porazit, co by bol pekny zaciatok do turnaja.
Neviem co super bude hrat, pretoze nehrali zapas uz skoro 2 mesiace, prvy trener bol deaktivovany, druhy vo volbach odmietol a nastupil treti, ktori dostal len 1 hlas ale stale ma 22 rocneho hraca v kadri.
Takze je dost mozne, ze bude hrat a teda vyhrame kontumacne 25-0, co by nebolo dobre.
Dnes budeme hrat vseobecnym utokom, lebo aj ked som chcel ist urcitym smerom, tak to nema vyznam, pretoze supera porazime (podla mna) pri hocijakej taktike a takto najlepsie vyuzijeme schopnosti hracov.
Ale tak, tazko sa vymysla taktika na supera nie z dovodu, ze je tazke vyhrat, ale preto, ze ako maximalizovat skore :p.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Frencel/Kanalas
SG: Vystrcil/Zivica/Kanalas
SF: Jencko/Retisak/Kanalas
PF: Konar/Krisovsky/Sulka
C: Zavracky/Ondrusik/Sulka
Extra: SG Hrabkovsky, C Vlasic
Zmeny oproti zapasu s Japonskom:
Na SF je starterom Jencko, ktory trenuje slusne, a aj ked nedosahuje kvalit Havaca/Sopka, stale je dostojnou nahradou. Nahradnikom je Retisak, pretoze ma lepsiu formu ako Vlasic a rezervou je Kanalas.
Taktiku hrame Push the Ball, pretoze je to asi najrychlejsia taktika, ktora vyhovuje nasmu timu.
V obrane hrame Man to Man.
Tak dufam, ze o 14:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa
Last edited by Asasasa at 6/15/2009 7:00:35 AM