Semaptikligi ayrı konu hocam Ataman ı sempatik bulan insan sayısı çok azdır bencede ama tartışmasız en iyi yerli hoca bana göre. Takımdaki bu garip durumu koça baglamak hata olur Mahmudi nin çalıştırdıgı efes ligin en ruhsuz takımı şu anda. Birde dönüp dolaşıp aynı bahane diyenler olabilir ama büyük ihtimalle sezon başında Ergin Atamanın kafasındaki ilk 5 arroyo gordon markosvili ergec ve jawai'dir. Şu anda daha sezon ortası gelmedi ama bu 5in 3 oyuncusu en az 2 ay daha maç kadrosunda bile olamıycaklar. Galatasaray eskisi gibi orta seviye takımı değil ki sakatlananın yerine hemen bi alternatif bulabilsin. Oktay Mahmudi döneminde başlayan üst seviyede bi takım olma atagı bir adım daha ileri gitti. Söyledigin oyuncular benimde çok sevdigim oyuncular ama Andric mesela ne bonsu ne jawai ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil yani eksikleri doldurmak eskiye oranla daha zor oluyor şu anda. Koçu suçlamamak lazım bana göre bu yüzden. Suçlayabilecegim tek konu takımın yarısı sakatken 1 tane 2 tane genç oyuncuya şans verseydi keşke...
Bende Oktay Mahmudi gidince çok üzülmüştüm çok zevk alıyordum o zaman maçlarımızdan şimdi bir Carlos Ararsa zevk geliyor maça
Ergin belki daha iyi bir koçtur ama Oktay Hocanın ayrı yeri var bende
Cska maçından sonra Oktay Mahmudiye soruyorlar
Taraftara teşekkür ediyor musun bügün muhteşemdiler diyor
Yok etmiyorum teşekkür yabancıya edilir Biz bir Aileyiz gibi birşey diyordu çok anlamlı ve güzel konuşmuşdu
Burda sevgim daha da katlanmışdı
Oktay Oktay Oktay Mahmudi
Şampiyon Yap Bizi Oktay Mahmudi
Tabi geçmişde kaldı yeni Hocamızı sevip sahip çıkmalıyız da gönderilmesine üzülmüşdüm