BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4862.902 in reply to 4862.899
Date: 6/25/2009 7:34:30 AM
Overall Posts Rated:
33
predsa vdaka prave rwystyrkovi sa tu rozprudila celkom zaujimava komunikacia, vdaka comu som vysvetlil podrobnejsie moje myslenie, sice stale nie je mojou povinnostou vysvetlovat vam, ze co a ako je to moje privatne myslanie o hre a mali by ste byt vdacni za to ze dam najavo moje vedomosti

a prave vtom je chyba volil si a sedis na zadku a ocakaval by si vvsetko dobre pekne atd. aktivitu ocakavas len od NT trenera... nemusis byt "podelanej" novinar ale napisat otazku este vies ci nie? podla mna neni to taka obrovska namaha... ty si aspon prezentoval svoj nazor na fore uz aj to si cenim

This Post:
00
4862.903 in reply to 4862.902
Date: 6/25/2009 8:37:34 AM
Overall Posts Rated:
3030
A ja si cenim toho ze obhajujes svoje rozhodnuti i kdyz to tu nemas lehke, naopak nechci jen sedet na zadku a koukat se, proto jsem se do toho zapojil aby tu byl i jiny nazor, jsem tu jen 2,5 sezony a kolikrat se tu ztracim v ruznych pojmech bla bla bla, a myslim ze nejsem sam, nemam tak daleko propracovanou studii protihracu atd ale chci spolupracovat a to uz delam(vychovavam mladase)

ja si jen nepreju nic vic nez vic informaci na foru, abych byl vic vtazen do hry, taky se tu na vsechno muzu .... a hrat si jen to svoje pak tu taky muze byt mrtvo jako na forech 3 ligy a nekde i na 2

This Post:
00
4862.904 in reply to 4862.902
Date: 6/25/2009 8:38:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Vysvětlil jsi svůj postoj dost zřetelně. Je samozřejmě možnost získávat od tebe informace formou otázek. Ale většina hráčů BB si nebude dělat vlastní rozbor soupeře NT týmu, aby se tě pak mohla ptát jako rwystyrk. Většinu jen zajímá, kdo bude hrát a jakou taktiku jsi zvolil a proč. Manažerem NT je volen zkušený hráč BB nejen pro to, aby podával výsledky ale taky pro to aby se o své zkušenosti podělil s komunitou.
Taky zveřejnění hráčů, kteří mají podle tebe potenciál dostat se do NT je určitě dobré pro budoucnost NT, protože to může být pro jejich majitele motivační a někteří pak mohou trénovat po tvém doporučení lépe, než kdyby trénovali jen podle vlastního uvážení.

Některé věci ohledně NT by taky bylo vhodnější řešit na externím foru, kam ještě nejsi přihlášený.

This Post:
00
4862.905 in reply to 4862.904
Date: 6/25/2009 8:49:23 AM
Overall Posts Rated:
3030
Porad se tu mluvi o externim foru, kde se do nej prihlasim a musim mit zaplaceneho fanouska?

This Post:
00
4862.906 in reply to 4862.898
Date: 6/25/2009 9:13:20 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
No, trochu si mě vyděsil. V pravidlech je spousta věcí, které ale reálně fungují jinak (nebo minimálně nemají takovou váhu, jak by se mohlo zdát z pravidel) a naopak spousta věcí tam chybí. Pravidla v této části jsou minimálně od 3. sezony, kdy jsem začal hrát, napsaná stejně, nikdo si s nimi moc nelámal hlavu a že by je aktualizoval, o tom ani nemůže být řeč.
Studium cizích zápasů už je lepší, i když taky máš přitom omezené možnosti, protože obvykle nemáš detailní znalosti o vlastnostech všech hráčů, maximálně znáš pár z nich.
Myslím si, že vlastní zkušenost nemůže nahradit nic. Já, než jsem dospěl k tomu, že v 90% případech hraju v klubu i U21 Push the Ball a Man to Man, jsem se taky musel několikrát spálit.
Ty to sice prezentuješ tak, že máš detailní znalosti enginu, ale na mne to spíš působí trochu tak, že máš nějaké své představy na základě pravidel a studia cizích zápasů, které si teď otestuješ v praxi na našem NT.

Co se mého tréninku týče, tak si zjevně nepochopil, co jsem Ti nabízel, ale to je jedno. Takže s ohledem na NT raději budu podle původního plánu trénovat dříve doskoky než ID, protože tak vidím větší šanci na to, že budeš méně experimentovat s taktikami, které mi nevoní (tohle jsem usoudil na základě toho, jak si popsal, že se rozhoduješ mezi rychlými a pomalými taktikami).

Co se Slaniny týče, tak pokud se Iordanou nepřihlásí, tak bude potřeba ho v neděli 5. července nabrat do NT nebo U21, abychom ho zachránili, aby po zbotování týmu nebyl navždy ztracen. Takže dej vědět, jestli ho chceš zachránit (pokud na to dojde) přes NT nebo přes U21. Pokud ho vezmu do U21, tak ho nebudeš mít pro NT k dispozici, dokud bude U21 hrát soutěžní zápasy.

Co se týče té komunikace na forech, tak nikdo po Tobě nevyžaduje, aby si psal dennodenně nějaké rozsáhlé eseje. Ale Tvoje představa je ta, že pokud by tady nikdo nic nenapsal, tak tady asi celou sezonu nenapíšeš ani čárku. To Ti máme tady jako 15 minut před každým zápasem napsat otázky „Jaká bude dneska sestava? Jaké máme nastavení taktiky a proč?“

This Post:
00
4862.907 in reply to 4862.905
Date: 6/25/2009 9:16:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov

This Post:
00
4862.908 in reply to 4862.907
Date: 6/25/2009 10:00:01 AM
Overall Posts Rated:
00
A až se zaregistruješ tak napiš GM-Wixix ať ti přidělí přístupová práva.

From: mimri

This Post:
00
4862.909 in reply to 4862.906
Date: 6/25/2009 10:06:27 AM
Overall Posts Rated:
3636
Taky se zapojím A vyjádřím svůj názor. Nechápu proč se rozčiluješ vždyŤ Vajkéze si přemluvil na kandidaturu ty a Docent, jak si napsal před volbama ,A pak si ho veřejně podpořil těsně před hlasováním,aby dostal co nejvíc hlasů (a protože co řekneš ty o bb tak otom si hodně českých manažerů myslí jenom to dobré) máme NT trenéra jakého si chtěl ty a proto i zodpovědnost by si měl nést ty

From: Nellong

This Post:
00
4862.910 in reply to 4862.909
Date: 6/25/2009 10:21:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Máme takového trenéra jakého si zvolila komunita českého BB. Odpovědnost mají stejnou ti co volili , stejně tak jako ti co nevolili. A pokud někoho při hlasování ovlivnil veřejně prezentovaný názor rwystyrka tak to bylo stále jeho svobodné rozhodnutí.

This Post:
00
4862.911 in reply to 4862.910
Date: 6/25/2009 10:56:39 AM
Overall Posts Rated:
2323
Blbost Rwystryka je natolik plné české BB, že jeho názor má zdrcujcí váhu. Kdyby chtěl, aby to dělal nick co dostal klub den před volbama, tak to dělá. Na druhou stranu bych čekal, že když už Vajkeze dosadil na tuhle židli, že mu nebude od začátku podkopávat nohy. To mohl kandidovat sám a mohl vest obě repre. Kapacit pro to má evidentně dost:-). Vajkéz má z mojeho pohledu minimálně výhod, ale ta největší je, že hraje podle sebe a to je jen dobře a nenechá si do své kompetence kecat. O zpravodajství z zápasů NT se může postarat nakonec kdokoliv. Navíc zprostředkované informace by mohli být v češtině. Pro mne jednoznačně preferovaném jazyce:-). Na komunikaci je vhodné sehnat tiskového mluvčího. Exterení forum je naprostej úlet, kterej ve svém důsledku škodí komunitě, takže pro mne, který teda Vajkeze jako repre trenéra rozhodně nechtěl je bojkot EF, plus.

From: rwystyrk

This Post:
00
4862.912 in reply to 4862.909
Date: 6/25/2009 11:07:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Prakticky sis odpověděl sám. Rozčiluji se právě proto, že jsem ho podpořil a že cítím spoluodpovědnost za jeho zvolení. To, že někoho zvolím, přece ještě neznamená, že ho v průběhu volebního období následně nemůžu kritizovat, že nemůžu polemizovat s jeho rozhodnutími apod.
A už v průběhu těch voleb jsem prezentoval, že se mi oba kandidáti zdají vyrovnaní a že by mi nepřišlo fér nehlasovat pro kandidáta, které jsem sám vyzval, aby kandidoval. Takže jsem sice dal najevo, že budu volit Vajkéze, ale rozhodně nijak KifaHa jako kandidáta neshazoval, naopak jsem se v rámci té diskuze pokusil subjektivně popsat klady i zápory zvolení jednoho nebo druhého.

Advertisement