nekem az a pozitív játék szemlélet, hogy adok 3 kimagasló játékost a válogatottnak! neked az, hogy megpróbálod megnyerni a meccseidet. én se neheztelek rád azért mert nem edzel a válogatottnak 3 játékos, te miért neheztelnél rám azért, mert nem célom minden meccset megnyerni? ezt a részét végre meg kéne értened neked is. ezt próbálták a többiek is elmagyarázni neked. attól még nem leszel kevesebb az én szememben, mert nem edzel NT esélyest, én miért lennék a te szemedben azért, mert nem akarok megnyerni minden meccset pl. ? ha az én szemszögemet nézed, lehetne ugyan olyan elítélendő ahogy te játszol, mint a te szemszögedbe más tankoló meg csaló meg tabellát befolyásoló stb.... játékosok játéka! emberek vagyunk tolerálni kell mások dolgait (még akkor is ha néha nehéz, az utcán se versz agyon valakit meg megnézi a nődet, vagy nem lövöd le a pincért mert rosszul ad vissza, nem jelented fel az előtted autózót mert átment a stop táblánál stb....), hiszen társadalomban élünk. ez hozzájárult ahhoz, hogy idáig jutottunk az evolúcióban!