Ti razmisli ko je zapoceo svadju, ja sam samo dao konstruktivan predlog koji moze da ti pomogne da vodis tim. Vidis da si i sam shvatio da ti imas najmanje udela za uspeh tvog tima?
Najvise udela ima sreca koja ti je donela 3 miliona, a posle svi ostali koji su te savetovali da li da uzmes te pare, pa sta da uradis sa parama, ko ti u timu treba od igraca, koji lvl trenera, sta da treniras, koliko da treniras, kako se koristi chat...
Znaci, procitaj ponovo sve postove i sve odgovore koje si dobio i videces da nista nisi mogao da saznas jer niko nije 100% siguran i svi imaju drugacije stavove, misljenja i saznanja tako da se na kraju sve svede na empirijsko iskustvo.
I nema potrebe da se izvinjavas, sve je ok. Mozda je bio problem sto poruku nisam ukrasio emoticon-om, ali nisam ni osetio potrebu jer je ovako bilo efikasnije i nadam se da ces da naucis nesto iz svega ovoga.
Opet, ovo je moje misljenje, sada ce da se jave drugi koji ce da kazu nesto skroz drugacije, treci koji ce da me podrze, cetvrti koji ce delimicno da me podrze itd., a na tebi je da odlucis kome ces najvise da verujes, kao sto si i do sad to radio.
Sportski pozdrav i sve najbolje u nastavku igranja.
No guts, no glory!