S tou sezonou jsme se nepochopili, bavil jsem se o hráčích, kteří táhnou repre v Push the Ball. Když nástupce dostane hráče, který má JS 18 JR 12 OD 16 HA 17 DR 17 PAS 11 (a věřím, že co nevidět něco takového mít budeme), který ještě má rezervu do potenciálu, velmi rychle si jej může dotvořit na co chce, když mu na to majitel kývne.
Samozřejmě na farmách můžeme hráče trénovat jinak, ale o tom se můžeme bavit, až nějaká farma bude, do té doby je to bezpředmětné.
Samozřejmě můžeš své hráče trénovat, jak uznáš za vhodné, pokud ti můj režim nevyhovuje. Já jsem zatím trenérem na tuhle a příští sezonu. Takže když budeš vědět o někom, kdo by šel do voleb s šancí mě porazit a půjde jinou cestou, můžeš trénovat hráče pro jeho koncepci už teď, jen s vědomím, že v mé nejspíše nedosáhnou kvalit, které požaduji a budou si muset počkat na toho nástupce.
Pokud někdo mé koncepci nevěří, nevím, jestli má smysl, aby proti své vůli připravoval pro ní hráče.
Já osobně si spíše myslím, že se postupně jiné země budou přibližovat naší strategii (netvrdím, že v taktice, ale v rozvoji hráčů), než že my bychom se měli přibližovat jim.
Co se týče ID, tak opravdu nevidím reálně, že by někdo pod 7 pode mnou dostal více prostoru a pod 5 si nedovedu představit vůbec, že by dostal byť občasnou roli. Stačí se podívat do historie na Žáčkovy výkony, kolikrát pokázal přehrát hráče třeba i s 3x vyšším platem jen proto, že měli slabé ID. Neříkám, že nikdy nikdo nepřehrál jej (naposledy v B3 Törööö), ale těch zápasů, kdy přehrál on soupeře bylo mnohem více.
A jinak k Vrzáčkovi, jestli s potenciálem 8 chceš dělat zvíře, které vyjede jen JS JR OD, tak hodně štěstí, bude mít problém se dostat na úroveň těchto skillů srovnatelnou s Lípou a Uhrovicem.
Last edited by rwystyrk at 8/5/2010 7:32:48 AM