BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV

Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB

This Post:
00
163264.908 in reply to 163264.906
Date: 2/21/2011 4:21:01 PM
Overall Posts Rated:
343343
Το πρωταθλημα δεν το εχασες προχθες.

Μου στέρησαν την ευκαιρία να το διεκδικήσω. Να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ρε παιδί μου.

Τα υπόλοιπα για το παρελθόν, τα ακούω βερεσέ. Η βρώμα δεδομένη και δεν βγάζω την ομάδα μου απέξω. Αυτή την φορά ξεπέρασαν κάθε όριο και πρέπει επιτέλους να μπει μια τελεία.

Τα υπόλοιπα περί μαγκιάς και ψυχής είναι μαλακίες και το ξέρεις καλά.

This Post:
00
163264.909 in reply to 163264.906
Date: 2/21/2011 10:09:27 PM
Overall Posts Rated:
6666
δεν μου εχεις απαντησει τι κερδιζω εγω σαν παναθηναικος οταν μου δινουν σφυριγματα αλλα βγαινω 2ος.

επισης οχι και στο ιδιο γκρουπ...χαλαρωσε...εχεις μια συμπαθητικη ομαδιτσα εδω και 2-3 χρονια αλλα μεχρι εκει.και ειδικα φετος που βαζεις γκολ καθε πασχα και λαμπρη.μην μου πεις οτι σ αρεσει αυτο που παιζει η ομαδα σου.1 και με το ζορι και οποτε το βαζεις.δεν εχω βγαλει και λιγα στο στοιχημα με το under σου.
οσα περνει ο jibril παιρνουν ολοι μαζι στον αρη.μην μπερδευεσαι.και το ειδαμε στον τελικο κυπελου.δεν πιστευω να εχεις κανα παραπονο απο την διαιτησια.η αεκ ειναι 14 βαθμους πισω.δε νομιζω να εχω παρει φετος 14 βαθμους απο την διαιτησια.

This Post:
00
163264.910 in reply to 163264.909
Date: 2/22/2011 3:10:22 AM
Overall Posts Rated:
8888
Θα γραψω και εγω γιατι απλα δεν αντεχω αλλο!

Ολοι φωνάζουμε για τους νόμους... Οταν ο ολυμπιακός πήγε σύμφωνα με τον νόμο και κέρδισε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, γιατι αυτός φταει που η καλαμαρια αγόρασε ποδοσφαιριστή που δεν ειχει δικαίωμα συμμετοχής, τοτε ολοι ειχαν βγει και έλεγαν κλοπή, ο ολυμπικος δεν εχει αξία και το πηρε στα χαρτιά πάντα κοιτάει το γραμμα του νομου. Τωρα βγαίνουν και λενε που ειναι ο νόμος. Αυτο λεω και εγω που ειναι ο νομος οταν κυνηγούσαν οι παοκτζιδες τον Νικοπολιδη, που ειναι ο νόμος , οταν μεσα στην τουμπα σε ματς και κλεισμένος των θυρών , τραυματίζεται παίχτης , που ειναι ο νόμος οταν ο κύριος γκοβου και καντε χτυπαει φιλάθλους? Οταν κυνηγούσαν το νικοπολιδη προκαλούσε... οταν ο καντε και ο γκοβου χτυπούσε ηταν σε άμυνα, οταν έμπαιναν μεσα και χτυπούσαν τον μπαγεβιτς ηταν εξαγριωμένοι οπαδοί, οταν έκοβαν το χερι σε κοπέλα ηταν εκτος γηπέδου, οταν κροτίδα προκαλεί τραυματισμό στον Μπαρλο , ηταν θέατρο. Οταν φωτοβολίδα πέφτει διπλα απο το χερι του Παπαλουκα ηταν προπαγάνδα, οταν πρετεντερης πεταει μπουκαλι ηταν θυμωμένος, Οταν στον 3 τελικο γίνεται σφαγη και μας κλέβουν 3 πρωταθλήματα στο μπασκετ ,γκερσον , καζλαουσκας και Γιαννακη πέρσι ηταν καλύτερος ο ομπραντοβιτς και ο ΠΑΟ. Ο αγγελοπουλος ειναι σοφτ ετσι ελαγαν μερικοι γαυροι...Οταν βρέχει και οταν η ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ φταει ο ολυμπιακός... Αρε κολοτουμπες... πρεπει να βλέπουμε συνολικά όλα και να μην συγκρίνουμε με το μικροσκόπιο οσα μας συμφέρουν. Ολες οι ομαδες ειναι ευνοημένες και αδικημένες. Ολα ειναι μέσα στο πρόγραμμα, μπορω να σας γραφω χίλια κατεβατά για ολες τις ομαδες, η ουσία ειναι πως οτι και να λεμε οτι και να κανουμε κάτι δεν αλλαζει η ιδια η ουσία.

Ειμαι περήφανος για τον Ολυμπιακο και θεωρώ τυχερό τον ευατο μου που σε μικρή ηλικια, διάλεξα σε αυτη την ζωή να εχω ενα προνόμιο και να ειμαι διαφορετικός απο τους αλλους γιατι είμαι ολυμπιακός!!!

From: Thor
This Post:
11
163264.911 in reply to 163264.910
Date: 2/22/2011 4:04:35 AM
Overall Posts Rated:
291291
χαλαρώστε λίγο....
αξίζουν 5 λεπτάκια απο το χρόνο σας...
No1:http://www.youtube.com/watch?v=Hb_3Vj4jXjY&feature=re...

No2:http://www.youtube.com/watch?v=1z5mxe8O4y8&NR=1

απλά και όμορφα....να γελάμε και να μην χαλιόμαστε... σημερα οι μεν αυριο οι δε

This Post:
00
163264.912 in reply to 163264.909
Date: 2/22/2011 5:19:18 AM
Overall Posts Rated:
272272
δεν μου εχεις απαντησει τι κερδιζω εγω σαν παναθηναικος οταν μου δινουν σφυριγματα αλλα βγαινω 2ος.

Κερδιζεις αυτο ακριβως. Βγαινεις 2ος και Τσου Λου πολυ ανετοτερα απο οτι θα μπορουσες.

Κοιτα δεν σου ειπα οτι θα ησουν μαζι με τον Αρη, γιατι ο Αρης αδικει τον εαυτο του. Απλα δεν θα υπηρχε αυτη η αποσταση απο τους υπολοιπους. Απορω ποσα φραγκα εχεις βγαλει με τα under του Αρη, δεν πρεπει να δινει καλη αποδοση πλεον. Για το ποσο κανει ο Αρης και το ποσο ο Σισε, δεν με νοιαζει. Εδω παιζω με την Σιτι που εχει 350 εκ. μπατζετ. Στον Παο και τον Σισε λες να κολλησω??? Μιας και το ειπες παντως, ο Παο φετος ειναι ΜΟΝΟ ο Σισε. Αυτος ο παιχταρας και τιποτα αλλο. Περυσι ειχατε κι αλλους παιχτες σε καλη κατασταση και για αυτο εισασταν καλυτεροι. Απο κει και περα, μην τρελαινεσαι με τον τελικο. Δεν με πατησες κιολας. Εκεινο το ματς κριθηκε στο σουτ του Λετο. Ναι τοτε ηταν 50-50 και το χαρηκα. Εχασα κι ολα καλα.

From: Antil11

This Post:
00
163264.913 in reply to 163264.912
Date: 2/22/2011 7:46:22 AM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
το θεμα ειναι απλο , να εφαρμοστει η απολυτοτητα των κανονισμων , με ταυτοχρονη αυστηροποιηση τους... με αλλα λογια...

1) επαγγελματιες διαιτητες , και οχι ημιαπασχολουμενους , με ποθεν εσχες και μονιμος ελεγχος ολων των τραπεζικων λογαριασμων που εμπλεκεται το ονομα τους...(οποτε εξασφαλιζεται και η διαφανεια)
2) σε τυχον λαθη , θα υπαρχει και συστημα καμερων οπου θα επιβεβαιωνεται , στα 3 λαθη συνολικα , ή μαλλον σε 3 αγωνες οπου θα κανει λαθη ο διαιτητης ή εποπτης απλα θα ξυλωνεται...
3) επισοδεια απο οπαδους , βαρυτατο προστιμο , 500χιλ - 2 εκ. ευρω και μια χρονια αποκλεισμος απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις ... σε περιπτωση επαναληψης επισοδειων υποβιβασμος στην 3η κατηγορια και ολα τα ανωτερο εις διπλουν !...
4) απολυτοτητα ολων των ανωτερο κανονισμων
5) ισχυς για ολες τις επαγγελματικες κατηγοριες
6) και γιατι οχι, για ολα τα επιπεδα του επαγγελματικου αθλητισμου , οπου ειναι εφικτο...

αυτη ειναι η αποψη μου...
να δεις μετα ποιος μπεος ή μαρινακης θα το παιζει ντιβα και θα εξαγριωνει πληθη , μεθισμενος απο την εξουσια , και τις οποιες περιστασιακες επιτυχιες ( ποιο πολυ στον μπεο παει το δευτερο...)

From: JohnnyB
This Post:
00
163264.914 in reply to 163264.913
Date: 2/22/2011 10:21:29 AM
This Post:
00
163264.915 in reply to 163264.910
Date: 2/22/2011 10:44:30 AM
Overall Posts Rated:
115115
Ειμαι περήφανος για τον Ολυμπιακο και θεωρώ τυχερό τον ευατο μου που σε μικρή ηλικια, διάλεξα σε αυτη την ζωή να εχω ενα προνόμιο και να ειμαι διαφορετικός απο τους αλλους γιατι είμαι ολυμπιακός!!!

Καλά ε; εσύ είσαι αθεράπευτος........
Προνόμιο να εισαι ολυμπιακός;;;;;;
Διαφορετκός από τους άλλους;;;;;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ
Πολύ σοβαρά δεν πήρατε τις ομάδες;

From: thanos

This Post:
00
163264.916 in reply to 163264.913
Date: 2/22/2011 11:37:13 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ολοι ξερουμε τι πρεπει να γινει για να λυθει το προβλημα του χουλιγκανισμου, αλλα ποτε δεν γινεται και δεν προκειται να γινει γιατι η κυβερνηση φοβαται τις συνεπειες. Ο Αρης εφαγε 10 αγωνιστικες κεκλεισμενων το 2005, -3 βαθμους και επεσε κατηγορια επειδη 100 ανεγκεφαλοι μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο. Αλλοι για να πανηγυρισουν κι αλλοι γιατι ετσι τους την καρφωσε. Ενας χτυπησε τον Κατσαμπη απο οτι ειπαν και στην τελικη την πληρωσε η ομαδα μου. Η μπουκα εκεινη τι διαφορα εχει απο αυτη του Σαββατου??? Μαλλον καμια.....Αθανατο Ελλαδισταν!!!!

This Post:
00
163264.917 in reply to 163264.916
Date: 2/23/2011 12:01:03 AM
Overall Posts Rated:
6666
μονο που εμενα δεν με ενδιαφερει το champions league αμα δεν παιρνω και καμια κουπα.
αρα ουσιστικα δεν κερδιζω τπτ.

η ιστορια γραφει 2 πρωταθληματα σε 15 χρονια.και οτι ο κυριος ανταγωνηστης μου δεν εχει βγει 7-8 φορες που εχω βγει εγω αλλα 15.αλλο 7χ25 και αλλο 15χ25.για εκκατομυρια μιλαω...και φυσικα αυτο παιρνει μπαλα και εσενα με 0χ25.

αλλα ετσι οπως βλεπεις ενας ειναι ο κερδισμενος και αυτος δεν ειμαι εγω...
ο κατακαημενος 2ος που οι υπολοιποι τον βαζουν στο ιδιο τσουβαλι με τον γαυρο.

αυτη ειναι και η μεγαλυτερη επιτυχια της προπαγανδας του ολυμπιακου.οτι κρυβετε πισω απο εμας.οτι τα χουμε και μεις τα κανουμε με 2 πρωταθληματα σε 15 χρονια...και το κλασσικο στησιμο σε ενα πρωταθλημα ειναι πως ενω για 20 αγωνες μας σφαζει η διαιτησια μολις η διαφορα παει στους +10 παιρνουμε 5-6 απιστευτα σφυριγματα και μετα φωναζουν ολοι να ποιος ειναι ο παναθηναικος...

φετος δεν εγινε αυτο.πρωτη φορα μετα απο 15 χρονια που εγινε το αναποδο.πηραμε στην αρχη 1-2 σφυριγματα και μας εκραξε ολη η ελλαδα και εδω και 1-1.5 μηνα σπρωχνει τον γαυρο και κανεις δεν μιλαει.

με λαρισα,με σερρες με εσας με εμας.μιλαμε στους τελευταιους 5 απο τους 6 επεσε σπρωξιμο αλλα ολοι θυμοντουσαν τον δαλουκα...

This Post:
00
163264.918 in reply to 163264.917
Date: 2/23/2011 8:36:25 AM
Overall Posts Rated:
129129
Χθες ενιωσα περηφανος για τον ΠΑΟΚ που τοσο αγαπαω,για την προσπαθεια που εκανε και για το προσωπο που εδειξε.. Δε θα πω οτι αξιζαμε την προκριση,γιατι οταν χανεις το δοκαρι του Μουσλι,την προβολη του ηλιθιου του Σαλπι (ποια καταρα τον ξαναγυρισε στον ΠΑΟΚ;;) και δεν μπορεις να καθαρισεις τη φαση του πεναλτυ,τοτε οχι,δεν αξιζεις να εισαι στους 16 του Γιουροπα..

Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση

ΥΓ.Παμε για το κυπελο,να τελειωσει η χρονια με κουπα!!

ΥΓ2. Vamos Αρης!!

I want what all men want...I just want it more.
Advertisement