Θα γραψω και εγω γιατι απλα δεν αντεχω αλλο!
Ολοι φωνάζουμε για τους νόμους... Οταν ο ολυμπιακός πήγε σύμφωνα με τον νόμο και κέρδισε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, γιατι αυτός φταει που η καλαμαρια αγόρασε ποδοσφαιριστή που δεν ειχει δικαίωμα συμμετοχής, τοτε ολοι ειχαν βγει και έλεγαν κλοπή, ο ολυμπικος δεν εχει αξία και το πηρε στα χαρτιά πάντα κοιτάει το γραμμα του νομου. Τωρα βγαίνουν και λενε που ειναι ο νόμος. Αυτο λεω και εγω που ειναι ο νομος οταν κυνηγούσαν οι παοκτζιδες τον Νικοπολιδη, που ειναι ο νόμος , οταν μεσα στην τουμπα σε ματς και κλεισμένος των θυρών , τραυματίζεται παίχτης , που ειναι ο νόμος οταν ο κύριος γκοβου και καντε χτυπαει φιλάθλους? Οταν κυνηγούσαν το νικοπολιδη προκαλούσε... οταν ο καντε και ο γκοβου χτυπούσε ηταν σε άμυνα, οταν έμπαιναν μεσα και χτυπούσαν τον μπαγεβιτς ηταν εξαγριωμένοι οπαδοί, οταν έκοβαν το χερι σε κοπέλα ηταν εκτος γηπέδου, οταν κροτίδα προκαλεί τραυματισμό στον Μπαρλο , ηταν θέατρο. Οταν φωτοβολίδα πέφτει διπλα απο το χερι του Παπαλουκα ηταν προπαγάνδα, οταν πρετεντερης πεταει μπουκαλι ηταν θυμωμένος, Οταν στον 3 τελικο γίνεται σφαγη και μας κλέβουν 3 πρωταθλήματα στο μπασκετ ,γκερσον , καζλαουσκας και Γιαννακη πέρσι ηταν καλύτερος ο ομπραντοβιτς και ο ΠΑΟ. Ο αγγελοπουλος ειναι σοφτ ετσι ελαγαν μερικοι γαυροι...Οταν βρέχει και οταν η ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ φταει ο ολυμπιακός... Αρε κολοτουμπες... πρεπει να βλέπουμε συνολικά όλα και να μην συγκρίνουμε με το μικροσκόπιο οσα μας συμφέρουν. Ολες οι ομαδες ειναι ευνοημένες και αδικημένες. Ολα ειναι μέσα στο πρόγραμμα, μπορω να σας γραφω χίλια κατεβατά για ολες τις ομαδες, η ουσία ειναι πως οτι και να λεμε οτι και να κανουμε κάτι δεν αλλαζει η ιδια η ουσία.
Ειμαι περήφανος για τον Ολυμπιακο και θεωρώ τυχερό τον ευατο μου που σε μικρή ηλικια, διάλεξα σε αυτη την ζωή να εχω ενα προνόμιο και να ειμαι διαφορετικός απο τους αλλους γιατι είμαι ολυμπιακός!!!