nije bitno shta sam ja osvojio, ali cu napustiti repku u pola mandata... a vi?
ne volim ni ja kad se neko dichi svojim rezultatima, ali u izbornoj kampanji su to, valjda, neke stavke na osnovu kojih formirash kriterijum za glasanje... a te stavke nisu sigurno "glasacu protiv njega, ko god drugi bio"
da li se meni dopada shto nash gm ima pochesto pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a ima pogan jezik? ne
da li se meni dopada shto odredjeni broj chlanova ss-a u odredjenim trenucima nipodashtava tudje uspehe? ne
ali cu opet glasati za iste... moj kriterijum formira nechiji uspeh u nashoj zajednici i shire... dalje, postojanost kandidata u ovoj igri, kako bih mogao da se uverim da nece brze-bolje napustiti repku kad mu se cefne... dalje, da kandidat okuplja veci broj ljudi kao pomocnika, kako bi se lako pokrile rupe u funkcionisanju... i, na kraju, za kriterijum ce biti najbitniji kontinuitet u kvalitetnom radu, kako bi reprezentacija nastavljala sa zapochetim, a ne resetovala napredak...
sa druge strane, necu glasati za predstavnika ss-a samo zato shto je jedan predstavnik druge strane sad upravo pokazao neozbiljnost, ali ce josh manje biti razlog "ovaj mi se ne dopada na forumu"
Sve si u pravu ali samo mali komentar tu i tamo...
Ne "nas GM" jer ja nemam samo tu funkciju ovde...clan sam strucnog staba, imam svoje licno misljenje itd...
Pogan jezik imam kada iznosim licno misljenje ili kada branim interese reprezentacije za DOBROBIT SVIH zato sto
znam unapred sta ce nam "doneti" ONI KOJI BI DA "PROBAJU"...
Pogan jezik nemam JEDINO kao GM nego vecini odgovara da tako misli, tipa - GM me iznapusavao da sam los kandidat za selektora! A niko ne kaze - Cika Bill iz struke (ili iz Pistonsa) smatra da nisam kvalifikovan za taj posao i to mi OTVORENO kaze pa se ja NALJUTIM i uvredim ga PRVI a onda bude "pogan jezik".
Iz istog razloga i odredjeni clanovi ss imaju pogan jezik! Nedaju bre ljudi da se drugi UCI na repki i da POKUSAVA sa njom i da ima stav da je to samo IGRA! Uloze VREME i ENERGIJU a onda ce Jekyll da nam soli pamet kako cemo i sta cemo!
A nipodastavanje drugih je samo POSLEDICA svega sto sam gore napisao. POSLEDICA!
Znam da ti ovo razumes...i da shvatas da se ne obracam tebi...
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos