õnnitlused zapiivole , BB mängumootor oli täna mulk
topeltkaotus in alati väga valus. nüüd minutid ka tuksis. valus kodueelis on ikka bb-s
Jah, Kukocil oli mida vaadata. Mäng oli põnev. Just vastupidine näide minu teisipäevasele mängule, mida siin foorumis kirusin.
Ja millised lõpud! Zapiivo tabas 1 sek. enne normaalaja lõppu kolmese seisuks 82:79. TTÜ mõtles minuti ja pani viimase sekundi viskega kolmese vastu. Normaalaeg 82:82.
1. lisaajal oli kõva kaitsemäng ja käte väristamine. Minu parim vabaviskaja, kes pole vist kunagi 2 VV-t järjest mööda visanud, pani 2st 0. Lisaajal viskas kumbki meeskond 4 p.
2. lisaaeg. Punkt-punkti mäng jätkus. TTÜl oli võimalus viimasel sekundil kaugviskega mäng võita. Vise ei tabanud ja teisel üleajal tõi Zapiivo võidu koju.
Muidugi olen rõõmus ja kiidan SiimSi südika vastupanu eest. Me kumbki kasutasime põhiviisikust 3 meest. Tema väiksemapalgaline (palgaga 22K) mängis 11, minul (palgaga 4,5K) 19 min.
SiimS, mu arvates selles mängus polnudki koduväljaku eelis väga eriline. Üles antud satsid olid suht-koht sarnaste palkade ja mänguvormidega.
Ah pärgast ei viitsi jahuda. Kell on öö ja pean homme Hauka laadale tagasi minema.