Trenér U21 už ti to tady naznačil. Veškerou agendu kolem NT dělám prakticky sám a je to z jednoho prostého důvodu, protože jen tak mám jistotu, že se nic nezanedbá (není to útok na současné skauty U21, podle mne dělají svojí práci výborně, ale jistota je jistota, ti níže zmínění nejmenovaní skauti svoji práci taky dělali na výtečnou, než je začal tížit čas). Dříve jsem nechával mladší hráče skautům U21 a přebíral jsme si je, až odrostli U21, před pár sezonama se ale stalo, že v jednom ročníku skauti neměli dostatek času dělat svoji práci a nakonec s tím dokonce skončili. Takže nyní už pár sezon, hned po draftu vyberu těch 5-10 hráčů z ročníku, co má nějakou šanci na NT a ty skautuju od malička osobně. Jediná výjimka je u manažerů, kteří třeba trénují něco staršího pro U21, co ale nemá na NT. Takže reálně je potřeba pro NT sledovat ve všech ročnících dohromady plus mínus 100 hráčů a to bohatě jeden člověk zvládne, skaut 18 letých musí zvládat ze začátku kolem 150 a to navíc navazuje komunikaci se všema ve stejném čase, já už mám u 90 nastartovanou z minulých sezon a jen těch 10 nových je potřeba kontaktovat prvně.
Jedinou reálnou pomoc, kterou pak dostávám, je to, že mi trenér U21 aktualizuje databázi mých svěřenců, když nastane situace, že U21 už skončila sezona a NT ještě pokračuje. Naopak sám dělám některé činnosti, které pomáhají týmu okolo U21, jako sledování botujících hráčů, hráčů v nově vygenerovaných týmech apod.