BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 23. Sezon

23. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237132.91 in reply to 237132.89
Date: 4/6/2013 4:23:50 PM
Overall Posts Rated:
5555
Geçen hafta yazılılar falan yazmaya vakit bulamadım bu hafta yazayim

@MKE ORHANGAZİ-Pau Gençlik Spor(93-109): Sezona çok kötü giren Pau Gençlik kimsenin şans tanımamasına rağmen 17 sayıyla galip gelmiş.Khaled'in sonunda mağlup olduğu haftada MKE kullanamamış.Pau galibiyeti yaratan Roy Restat olmuş attığı 36 sayı ve aldığı 14 ribauntla. Wellman 20 sayı ve 18 ribauntla galibiyette rol oynayan bir diğer isim olmuş.MKE deyse Fiorio 31 sayıyla oynamış.Farkın en büyük nedeni görüldüğü gibi ribauntlar olmuş.MKE nedense biraz düşmüş gibi ligden 9 maçta 3 mağlubiyet almayı beklediğini sanmıyorum.Pau'da ayağa kalkmaya çalışıyor ve bu maçla moral buldular umarım geç kalkmamışlardır playofflar için.

@KhaledBinValeed-xİstanBuLLsx(96-103): Bir takıma yeni transferler ancak bu kadar yarayabilir herhalde.İstanbulls çıktığı son beş maçın beşini de kazanmayı başarmış ve kazandığı iki maç doğunun ilk ikisinde. Fazekas 25 sayı atmışsın anladık atıyorsun ama o 6 blok nedir bir adam ancak bu kadar fayda sağlar takıma aldığın para oynadığın oyunu yansıtmıyor maaşına zam iste bence :).Yeni transferlerden Biazzi ve Yawwei 24 sayıyla oynamış.Aynı zamanda Yawwei'ın aldığı 22 ribauntta göz kamaştırıcı performansını süslemiş. Khaled ise ilk mağlubiyetini alarak şok yarattı.Bu maçla her takımın kaybedeceğini anlamış olduk. Şimdi daha enteresan bir lig izleyeceğimize şüphe yok.Sene başında daha sıkıcı bir lig ifadesi kullanmıştım şimdi sözümü geri alıyorum.

@GrkM #7-Galatasaray(46-92):Skoru şaşırtmayan bir başka maç daha.Sanki Grkm geçen sefer oyuna sadece Waldek'i satmak için girmiş ziyan olmasın diye yani takım yine aynı rutinde gidiyor. Poznekas 24 sayı 19 ribauntla takımın en iyisi olduğunu kanıtladı.

@Noc Lupas-Bereke BT(91-111): Bir takım nefes aldı diğeri boğulmaya devam ediyor.Playofflara kalma mücadelesi kızışan doğuda Galatasaray BC sürpriz bir mağlubiyet alsa da 4. lüğü bırakmadı.Bereke'de skor 4 oyuncuya dağıtılırken en çok öne çıkan isim Parrinello olmuş attığı 28 sayıyla.Noc Lupas'ta yine Leuzzi istikrarlı performansını sürdürse de takımını bu mağlubiyetten kurtaramamış.

Last edited by Kemal at 4/6/2013 4:26:54 PM

From: Kemal

This Post:
00
237132.92 in reply to 237132.91
Date: 4/6/2013 4:39:53 PM
Overall Posts Rated:
5555
@Anatolian Panthers-ORLANDO MAGİC(60-102): Bu maçın sadece ilk yarısını izledim ama asıl şov ikinci yarı olmuş haberim yokmuş. Maç öncesi yine bir taktik hatası yaparak Kerim'i yedek 5 e koyacağıma yedek şgye pivotu koymuşum.Lampert'te erken 3 leyince Kevin Thiriet şov yapmıştı Paulo Lemos önünde ama ikinci yarı ne oldu bilmiyorum ama işler değişmiş anlaşılan.Biz de yine skorda öne çıkan olmazken bizşn takımda en skorer isim Galadio olmuş.Maçı ise 37 sayıyla tamamlayan Kevin takımına yetmemiş.Zaten ben de önümde Houston maçı var o maçı atlayarak direk kupada karşılaşacağım maçı düşünüyorum.

@Houston Rockets-ATAKAN(50-124): Ligde en son şubat ayında girmiş Houston menajeri oyuna başladığı gibi bırakmış yani.74 sayı şaşılacak bir fark değil asıl ATAKAN'ın 50 sayı yemesini eleştiriyorum şu anda. Neyseki hem dakikalar hem sayılar dengeli dağılmış ATAKAN'da bu moral olmuştur.Maçın en skorer oyuncuları Omar ve Şensoy olmuş 21'er sayıyla.

@Filtre Kahve-Femerbahçe(97-82): Hocam naptın sen 82 sayı nedir yakıştıramadım doğrusu. Savunma yönünde hafif bir sıkıntı yaşıyorsun sanırım ama takımın tartışmasız yıldızı Edrin Gjakova yapmış büyüsünü 21 sayıyla. Sende birazcık uzaklaştın playoff mücadelesi veren gruptan ve MKE'yi rahatsız etmeye başladın. Khaled'in artık liderliği bırakacağını zannetmiyorum bir sezonda 3-4 mağlubiyetten fazla alacak kadar kötü değiller.

@Galatasaray-Yeni Şehir Spor Klübü(86-88): Haftanın bir başka sürpriz skoru da bu maçta ortaya çıktı.Son çeyreğe 8 sayı geride girmesine rağmen 88-86 yeni şehir kazanmayı başarmış büyük bir zafer onlar için.Rakiplerinin kaybettiği hafta da Galatasaray 2 galibiyet öne geçme fırsatını kullanamayarak güzel fırsatı çöpe atmış oldu. Tomas 30 sayıyla oynasa da Tarkan'ın yaptığı 10 top kaybı skoru belirleyen bir faktör olmuş.Yeni şehir de ise Uğur 26 sayıyla maçı tamamlamış.

Last edited by Kemal at 4/6/2013 4:40:55 PM

This Post:
00
237132.93 in reply to 237132.92
Date: 4/6/2013 4:56:01 PM
Overall Posts Rated:
5555
@Kentucky Dunkers-Scottreal(58-117): Scottreal 5. ligin üstünde bir takım düşmesi iyi olmadı kimse için. Sanki Real Madrid'i İspanya'nın alt liglerine koymuşuz da farklar böyle alıyor. Şampiyonluk zaten senin takımdaki gençlerini umarım geliştiriyorsundur.

@Red Frogs-Caucassian NymphS(119-107):Cau için önemli bir maçmış.Üstündeki iki takımında kaybettiği hafta da kazansaymış iyi olurmuş.Sağlık olsun diyelim.Önündeki maçları kazanır ve yine poya kalır umarım.Matus ve Lloyet birbirlerini tutamamışlar.Savunmalarının durumunu bilmiyorum ama hücumları baya kuvvetliymiş.

@Edirne Gençlik-kabuslakers(103-116):İkinci yarı resmen elinden kaçırmış rakibini Edirne.Bu sezon düşse bile daha önce de söylediğim gibi güzel bir tecrübe olmuştur onun için.Şimdi düşsede sonraki sezon tekrar çıkıp kalıcı olacağına inanıyorum Edirne'nin.

This Post:
00
237132.94 in reply to 237132.93
Date: 4/7/2013 5:09:39 AM
Overall Posts Rated:
1818
Melih ve Kemal hocalarım güzel yorumlarıyla bu oyunu tadlandırmaya devam ediyorlar.. Bizlere de teşekkür etmek düşüyor... Emeğinize sağlık...

Kendi maçıma gelecek olursam rakip çz çıkmadı ben rahat çıktım maça. Son 2,5 dak civarında da fark sadece 3 sayı idi. Son dakikalarda taktik fauller ve çabuk yapılan atışlar nedeniyle 12 sayı geride kapadım maçı.

Melih hocam doğru söylüyor uzun ihtiyacım var. İşin aslı tam olarak bir pf lazım bana. Ama bütçe meselesi işte :-) Diğer noktalarda sorunlarımı takım içinde çözerim ben. Pf içinde takım içinden bi çözüm düşündüm ama işe yarar mı emin değilim. V.Btalitis (kf) az buçuk iç özellikleri olan bi oyuncu. Rib. konusunda da fena sayılmaz ama uzunlarla başedemez gibi geliyor bana ama deneyeceğim en kısa zamanda. Böylece kısa pozisyonlarında defansı iyi olan oyuncularla devam edebilirim. A.Matus dan ise geçmişte kf olarak iyi verim almıştım . İç defansı hiç yok ama idare ediyordu skor katkısıyla. Ama bu dediklerimi uygulamaya başlarsam tüm iyi oyuncularım sürekli aynı anda oynayacaklar. O zaman nasıl formları yükseltirim? İşte bu soru işareti.

Kemal hocam A.Matus ofansif bir oyuncu. Onun yerine sezon basından beri oynattığım kıslarım ise daha defansif oyuncular ama skor katkıları yetersiz. Aslında uzunlardan biraz rib. katkısı alabilsem bu açıklarımı kapatırım ama çok hücum şansı veriyorum rib. yüzünden rakiplere... 2 kısa oyuncum 2 haftadır şut ant. alıyorlar. Devam da edecez hayırlısıyla. Sezon sonuna doğru katkıları fazlasıyla artacak tahminimce ofansif açıdan.

From: ahmet2377

This Post:
00
237132.95 in reply to 237132.91
Date: 4/7/2013 6:32:47 AM
Overall Posts Rated:
11
ben zaten kendimi şimdiden playoffa kalmış olarak görüyorum 1. 2. 3. veya 4. olarak katılmam hiç birşeyi değiştirmez diye düşünüyorum benim açımdan şu anda oyuncularımı geliştiriyorum bir oyuncumun 2 özelliği gelişirken birininde 1 öz gelişti birazda antrenman almalarına ve form durumlarına göre kadro yapıyorum ama zorlu maçlara çz çıkıyorum tabi oda oyunun zevki kaçmasın diye

This Post:
00
237132.96 in reply to 237132.95
Date: 4/7/2013 7:55:20 AM
Overall Posts Rated:
5555
hocam ben şu anda playoffu düşündüğüm için tüm maçlara rahat ol çıkıyorum(kupa maçları dahil zor bir rakip gelirse ona göre yaparım bir şeyler).Geçen sezon Edirne bana Yılmaz Vural tabiriyle finalde tecavüz etti :D bu sefer playoffta hem saha avantajıyla hem de isteklilikle kapamaya çalışacağım

Last edited by Kemal at 4/7/2013 7:56:07 AM

From: yavuz22

This Post:
00
237132.97 in reply to 237132.96
Date: 4/7/2013 9:59:10 AM
Overall Posts Rated:
22
Ah be hocam keşke şampiyonluğu sana bıraksaydım konuşmuştuk da bunu, sıfır çekiyorum resmen, kadroyu da dağıttım çoluk çocuk çıkıyor maçlara. Kazandığımı salona yatırıyorum. Bu sezon oyundan tat alamıyorum sırf senin ve Melih hocamın şahane yorumlarınızı okumak için giriyorum oyuna. Yazın geri dönücem inşallah :) Bu sezon hiç muhabbet edemiyorum forumda tüm hocalarıma selamlar saygılar sevgiler :)

Last edited by yavuz22 at 4/7/2013 10:00:57 AM

This Post:
00
237132.98 in reply to 237132.97
Date: 4/7/2013 10:59:52 AM
Overall Posts Rated:
5555
hocam boşver tekrar çıkarsın Ankaragücü gibi değilsin ya :D

From: yavuz22

This Post:
00
237132.99 in reply to 237132.98
Date: 4/7/2013 1:30:16 PM
Overall Posts Rated:
22
Olin Edirne gibi oldum düşmemeye oynuyorum :)

This Post:
00
237132.100 in reply to 237132.99
Date: 4/7/2013 2:16:04 PM
Overall Posts Rated:
1818
:-) al benden de o kadar... Her maç sonrası dibe doğru gidiyorum

This Post:
00
237132.101 in reply to 237132.100
Date: 4/8/2013 6:54:04 PM
Overall Posts Rated:
22
Aman hocam sen sakın düşme, üst ligde bir temsilcimiz kalsın en azından :)

Advertisement