Ουπς, καλό και αυτό, (δλδ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω με την κατάντια μου), πριν λίγο μου στείλαν μνμ οι προγραμματιστές του παιχνιδιού ότι λόγω παλαιότητας στο παιχνίδι έχει προεπιλεγεί η ομάδα μου μαζί με άλλες 15 ή 31 (δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον αριθμό) να συμμετέχει φέτος στο ΒΒΒ!!! Κάτι σαν wild-card (ελπίζω να μην μου αφαιρέσουν κ 800κ όπως έδωσε η εθνική κ πήγε άκλαφτη, Lol) δλδ και λένε ότι αν πετύχει και έχει ανταπόκριση (για να κρατούν τους χρήστες στο παιχνίδι υποθέτω, δεν με βοηθάν κ τα μέτρια αγγλικά μου) θα το καθιερώσουν κάθε σεζόν είτε στον πιο παλιό είτε με διαδικασία random (εφόσον ο χρήστης είναι πολύ ενεργός και έχει ομάδα τουλάχιστον για 10 συνεχόμενες σεζόν). Έστειλα μνμ για να μου πουν κ άλλες πληροφορίες κ αναμένω απάντηση..
Ελπίζω να μη φάω κανα πρόστιμο που το ανάρτησα πριν την οριστική ανακοίνωσή τους αλλά όπως και να έχει είναι κάτι σημαντικό κ πρωτοποριακό πιστεύω
ΥΓ: Οι παλαιοί στο ΒΒΒ παρακαλώ να με ενημερώσουν το τι παίζει εκεί από έσοδα (αν υπάρχουν), αν ισχύουν οι αγ. καταστασεις, τραυματισμοί κλπ, να ξέρω να οργανωθω λιγάκι