BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - sezona 33

A - sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
33
275235.91 in reply to 275235.90
Date: 2/16/2016 8:57:54 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
658658
Second Team:
Krompir
Hvala svima na cestitkama, sto ovde, sto na mailu i chatu.

Kroz I fazu smo prosli sa maximalnim entuzijazmom bez vecih problema i tu su najzasluzniji menadzeri koji su fenomenalno odrzavali formu nasim igracima. Za najvazniji mec protiv Turske (35327), skoro svi su nam imali formu 9, tako da su Turci odlucili da odigraju opusteno, a u istom kolu Svajcarska, uvidevsi da svake nedelje imamo bolju formu od Ukrajine, se odlucila da trazi pobedu protiv Ukrajine, a ne nas, njima su stavili mec sezone i u mec sa nama usli sa slabim entuzijazmom.
Tokom prve faze, na meni je bilo samo da ne napravim neki veliki kiks, sto se nije desilo.

II faza je pocela pobedom protiv Letonije (35984). I protiv njih i protiv Ukrajine kolo pre toga, sam stavio LI da bi naterao Fince da nam gadjaju unutra i da sastave tim iskljucivo za branjene un. taktika. Vec pre pocetka EP-a je pocela priprema za taj mec sa Fincima. Mi smo bili u grupi D, a oni u grupi B, a prvoplasirani iz tih grupa se sastaju u II fazi. U jedinoj prijateljskoj utakmici pred EP, isprobana je taktika koju sam cuvao za Fince (35492).
Prosle sezone su nam u potpunosti zaustavili LI (34737), a ni sa kretanjem se nismo proslavili (35021). Na dan utakmice sam svaki cas proveravao dal ce da pozovu Sarkilampi-ja (24381122) koji je bio u odlicnoj formi i jedan je od najboljih sutera na igrici. Da su ga pozvali, ne bi im gadjao gdp, ali posto su im svi igraci sem Hakkinena bili za un. taktike, gadjao sam im unutra (35988).
Posle tog meca Finci su se raspali na delove, niti su pozvali vise ijednog igraca, iako imaju ogromnu konkurenciju, niti su igrali dobro takticki, raspored entuzijazma im je takodje bio vrlo los.

Naredno kolo smo igrali sa Spancima, reprezentacija koju niko nije smatrao medju favoritima, ali oni su isli na zlato na ovom EP i to sa pravom, jer su mnogo jaci nego sto smo mislili. U temi za novu sezoni ce biti reci o jacinama reprezentacija. Utakmicu smo dobili iskljucivo zbog veceg zalaganja (35992). Oni su mislili da mi necemo smeti da stavimo 2 normala zaredom, i to im se odbilo o glavu.
Poslednja 2 kola smo dobili lako Cehe (35995), a potom u neizvesnoj zavrsnici i Slovence (35997). Namerno sam igrao un. taktike u oba meca, ne bi li naterao polufinalistu da nam gadja unutra. Ocekivao sam da se u polufinalu sastanemo sa Poljskom, koja ima jaci LI od nas (34703), pa sam pripremu za 1/2 finale krenuo vec od utakmice sa Ceskom.
Ipak, u 1/2 finalu smo se sastali sa Francuzima i posto je podloga vec bila postavljena da se igra kretanje, nisam hteo u napadu nista da menjam. Ali u odbrani sam se dosta dvoumio dal da im gadjam gdp ili ne. Imaju par fenomelanih sutera, a na dan utakmice su pozvali i beka Besse-a, pa sam se odlucio da ne gadjam nista. Oni su odigrali LI, da li im se selektor predomislio ili je pozvao Besse-a da me zbuni, nzm, ali bitno je da su oni bili ubedjeni da cemo mi igrati unutra i stavili losu odbranu, pa smo i bez gadjanja gdp-a, pobedili (36276).

Taktiku za finale nije bilo tesko sastaviti. Sa nasim bednim suterima ne bi imali sanse da probijemo spoljnu odbranu Slovacke u gostima, cak i da su masili ceo gdp. To je bilo moje razmisljanje i gledao sam da stavim najjaci moguci tim za un. taktike i sto jaci skok. Znao sam pre meca da su oni veliki favoriti, ali nisam zeleo to na forumu da pisem, jer ako bi njihov selektor to video, verovatno bi me procitao da cu gadjati ceo gdp i mozda bi promenio taktiku sa igre pod kosem na igru na centra.
Uspeli smo da im pariramo u skoku, ali zbog domaceg terena su pokazali mnogo bolju odbranu. Zaustavili su nas na samo 78p, iako smo mi izveli najjaci moguci napad za un. napade.

Ja sam vrlo zadovoljan ovom sezonom, nije mala stvar doci do finala jer je konkurencija mnogo jaka.

Ako ima neko pitanje u vezi taktike na jucerasnjem ili nekom mecu od ranije, slobodno pitajte, rado cu da odgovorim.

This Post:
00
275235.92 in reply to 275235.91
Date: 2/16/2016 4:38:56 PM
Overall Posts Rated:
740740
Kako bi okarakterisao izjavu tvog brata o "relativno nebitnom Danielu" koji je na dve utakmice bio nas najbolji strelac?

Otkud to da "relativno nebitan igrac" moze tako da odigra kada je bilo najpotrebnije?

I otkud to da si ti "relativno nebitnog igraca" uvrstio na spisak reprezentativaca?

Nemoj mi samo reci ovaj ili onaj su bili u losoj formi pa si zvao njega, jer on je "relativno nebitan". Sigurno si imao neke bitnije da zoves.

This Post:
77
275235.93 in reply to 275235.92
Date: 2/16/2016 5:44:44 PM
Overall Posts Rated:
1616
Ti bre decko nisi normalan

This Post:
00
275235.94 in reply to 275235.92
Date: 2/17/2016 9:44:55 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
658658
Second Team:
Krompir
Daniel ne spada medju 10-12 nasih najbitnijih igraca jer po kvalitetu zaostaje za ostalim igracima na poziciji K/KC koje on moze da pokrije. U napadu moze fenomenalno da odigra i na K i na KC, dok je u odbrani nas ubedljivo najgori defanzivac na K, najgori je i na KC a ima i za 2-3 manji skok od ostalih nasih centara.
Pozvao sam ga za Cesku jer sam ocekivao da Cesi odigraju spoljnu ili neutralnu taktiku, pa Daniel-ov nizak skok i ocajan blok, ne bi toliko dosli do izrazaja na poziciji KC. Mada opet su ga punili poprilicno lako.

I ove sezone cu cuvati 1 mesto za njega i ubacicu ga u tim ako budem mislio da nam je potreban.

This Post:
22
275235.95 in reply to 275235.93
Date: 2/17/2016 12:18:28 PM
Ti bre decko nisi normalan

Ti si relativno nebitan decko.

This Post:
00
275235.96 in reply to 275235.94
Date: 2/17/2016 12:26:47 PM
Overall Posts Rated:
740740
Daniel ne spada medju 10-12 nasih najbitnijih igraca jer po kvalitetu zaostaje za ostalim igracima na poziciji K/KC koje on moze da pokrije. U napadu moze fenomenalno da odigra i na K i na KC, dok je u odbrani nas ubedljivo najgori defanzivac na K, najgori je i na KC a ima i za 2-3 manji skok od ostalih nasih centara.
Pozvao sam ga za Cesku jer sam ocekivao da Cesi odigraju spoljnu ili neutralnu taktiku, pa Daniel-ov nizak skok i ocajan blok, ne bi toliko dosli do izrazaja na poziciji KC. Mada opet su ga punili poprilicno lako.

I ove sezone cu cuvati 1 mesto za njega i ubacicu ga u tim ako budem mislio da nam je potreban.

Da li onda mogu da dobijem odgovor na pitanje da li je on "relativno nebitan igrac"? Ako se vec samo za njega cuva jedno mesto.

This Post:
00
275235.97 in reply to 275235.96
Date: 2/17/2016 1:14:58 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
658658
Second Team:
Krompir
Da li onda mogu da dobijem odgovor na pitanje da li je on "relativno nebitan igrac"?

Pojam "relativno nebitan" moze tebi da znaci jedno a meni drugo, tako da cu umesto toga napisati, da mozemo lako da se snadjemo bez svakog ko nam nije medju 3 najbitnija igraca na odredjenoj pozicji, a Daniel nam nije medju 3 ni na K, ni na KC.

Ako se vec samo za njega cuva jedno mesto.

Ne cuva se mesto samo za njega. Cuvao sam prosle sezone po mesto i za Milijasa, Adanovica i Barbulova. A u opticaju su bili jos Aleksic, Nezaimovic, Skuletic, Vidic i Jelic. U zavisnosti od smanjivanja Cveleta, Bajage i Radosavljevica sam morao da odlucim koji igrac ce upasti. Da se Radosavljevic nije toliko smanjio, ili da su Adanovic i Jelic vise napredovali, Daniel ne bi dobio sansu. Da se Bajagic smanjio, dobili bi sansu Vidic ili Skuleta. Da se Cvele smanjio, Aleksic ili Nezaimovic bi verovatno upali.

This Post:
00
275235.98 in reply to 275235.95
Date: 2/17/2016 1:54:50 PM
Overall Posts Rated:
1616
U bb nisam relativno,nego skroz nebitan ali mi je dosta da citam vise Vasa vredjanja. Zivot je lep,uzivaj malo u njemu.

This Post:
00
275235.99 in reply to 275235.98
Date: 2/17/2016 2:42:36 PM
U bb nisam relativno,nego skroz nebitan ali mi je dosta da citam vise Vasa vredjanja. Zivot je lep,uzivaj malo u njemu.

Pa nemoj da citas Nasa vredjanja, nego trci, pohitaj da uzivas u carima zivota. ;)

This Post:
00
275235.100 in reply to 275235.99
Date: 2/18/2016 3:20:44 AM
Overall Posts Rated:
1616
druže, ja uživam al ne volim da vidim svadju, remeti mi mir i harmoniju.

This Post:
00
275235.101 in reply to 275235.100
Date: 2/18/2016 8:25:24 AM
Overall Posts Rated:
740740
druže, ja uživam al ne volim da vidim svadju, remeti mi mir i harmoniju.

Onad idi medju Busmane, tamo nema svadje. Sve je mir i harmonija.

A pritom nemam pojma gde si ti video da ja nekog vredjam sa onim postom. Covek je rekao pitajte sve sto vas interesuje i ja sam pitao.

Ako je problem to sto sam ja jedini u srpskom BB svetu koji postavlja pitanja i koji hvali uspehe onda ok.

Advertisement