BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΚΥΠΕΛΟ

ΚΥΠΕΛΟ

Set priority
Show messages by
This Post:
11
278253.92 in reply to 278253.91
Date: 5/5/2016 1:20:20 PM
Overall Posts Rated:
8888
Τα συγχαρητήρια μου για τον νέο κυπελλούχο Ελλάδος. Έκανες την διαφορά στην φετινή Α1 με μία άκρος ανταγωνιστική ομάδα, σου εύχομαι να κατακτήσεις και το πρωτάθλημα φίλε μου. Και πάλι μπράβο.

From: Conan

This Post:
00
278253.94 in reply to 278253.91
Date: 5/5/2016 1:28:58 PM
Tromokrates
A1
Overall Posts Rated:
2626
Second Team:
Peacekeeper
Μπράβο ρε φίλε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου...
Άντε και πρωτάθλημα τώρα...

This Post:
00
278253.97 in reply to 278253.8
Date: 5/5/2016 7:09:20 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Νικόλα πήρες το κύπελλο! Και τι σημαίνει αυτό??? Σημαίνει ότι του χρόνου θα κουνάς σεντόνι...στο Β3 !!!!

οπότε εδώ κολλάει το -> (https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM)

Ce sont les meilleures equipes
Es sind die allerbesten Mannschaften
The main event
Die Meister
Die Besten

Les grandes equipes
The champions!
Une grande reunion
Eine große sportliche Veranstaltung

The main event
Ils sont les meilleurs
Sie sind die Besten
These are the champions

Die Meister
Die Besten
Les grandes equipes
The champions!

Κι όπως λένε και οι στίχοι, θα βρεθείς εκεί όπου παίζουν οι καλύτεροι, εκεί που παίζουν οι πρωταθλητές. Και θα βρεθείς εκεί, γιατί κι εσύ ήσουν φέτος ένας από τους καλύτερους, ήσουν κι εσύ ένας πρωταθλητής!!!

Αυτό που μου άρεσε σε εσένα φέτος, ήταν το ότι μπήκες στοχευμένα από την πρώτη μέρα της σεζόν. Στόχευσες και κυνήγησες το στόχο σου. Ήξερες τι ήθελες και έβαλες το χέρι στην τσέπη για να το πετύχεις. Έσκασες 2,5 χαρτιά για τον 34χρονο Γκουρτοβόι (πιστεύω τσάμπα τον πήρες για τα σκιλ που είχε την δεδομένη εποχή) , μετέτρεψες την ομάδα σου σε μια επιθετική μηχανή που παίζει τα πάντα, που στην εποχή των μαντεμάτων είναι τεράστιο ατού, και έκανες έτσι και τον δικό σου Κοσμίδη, το δικό σου παιδί, το ντραφτ που προπόνησες και έφτασες χάρη στην επιμονή σου μέχρι την ανδρών, να πιειί σαμπάνια από το Κύπελλο Ελλάδος!!!

Πολλά συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία του χρόνου στο Β3!!! Σου εύχομαι να το απολαύσεις και να το χαρείς όπως έχουμε και άλλα παιδιά! Και πάλι μπράβο σου!!!

ΥΓ: Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή. Σίγουρα ο Μαμού έπαιζε ουσιαστικά με 6 παίκτες, αλλά η εξαιρετική ικανότητα που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια στο να χτίζει σούπερ επιθετικά ομάδες αλλά και η επιδεξιότητά του στο να διαχειρίζεται τα ρόστερ του, ακόμα κι όταν του λείπουν πολλά πράγματα, παραμένει εξαιρετικά΄επικίνδυνος έστω και σαν αουτσάιντερ. ΑΝ είχε ευστοχήσει στο μάντεμα ή αν είχε λαθέψει επιθετικά ο Νικόλας, μοιάζει πολύ πιθανό να είχαμε και πάλι τροπαιούχο τον Μαμού και μάιλστα με μόλις 6 παίκτες ουσιαστικά και με τεράστια διαφορά κα ιστους μισθούς.

This Post:
00
278253.98 in reply to 278253.97
Date: 5/6/2016 6:10:08 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου!!!Φαντάζομαι η χαρά της κατάκτησης του 1ου τίτλου είναι μεγάλη και σου εύχομαι ανάλογη συνέχεια!!!!

Νομίζω ότι ο τελικός κρίθηκε στις προβλέψεις και κυρίως στην ανάποδη χαμένη πρόβλεψη του αντιπάλου!Το ότι σκόραρε τριψήφιο αριθμό πόντων παρά την πρόβλεψη σου,δείχνει ότι δεν ήσουν τόσο φαβορί στο ματς όσο νομίζαμε και το ματς έγειρε προς την πλευρά σου λόγω της τακτικής προσέγγισης!

Έχεις συγχαρητήρια και από τον πάνσοφο γέροντα Κοτίδη!!!

This Post:
00
278253.100 in reply to 278253.98
Date: 5/6/2016 8:06:58 AM
Overall Posts Rated:
419419
Το ότι σκόραρε τριψήφιο αριθμό πόντων παρά την πρόβλεψη σου,δείχνει ότι δεν ήσουν τόσο φαβορί στο ματς όσο νομίζαμε και το ματς έγειρε προς την πλευρά σου λόγω της τακτικής προσέγγισης!

Σχετικό είναι αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που θα άντεχαν με τραυματισμό (από το 7') και δύο αποβολές παιχτών (η μία στο 27')... Επειδή ήταν τόσο ανώτερος ποιοτικά, τα κατάφερε.

Advertisement