Valla Lebron hiç kusura bakmasın. İlk birkaç maç takım kötü gidince ilk Cleveland döneminde olduğu gibi her şeyi kendi yapmaya kalkışıyor. Hücumda bu kadar aktif olunca da savunmaya fazla enerji harcayamıyor. Maçı değil ama özetini izledim, Taurean Prince neredeyse kendi pota altında topu alıp koşuyor, pozisyon neredeyse 1'e 3. Prince etrafına bakarken potanın boş olduğunu görüp Lebron'un yanından çok rahat bir turnike bırakıyor.
Özet: Lebron dahil hepsi buyur geç çocuk pota senin dercesine kenara çekiliyor. Bu şekilde isterse her maç 50 üstü atsın, dünkü gibi yanında iki tane 20+ atan adam olsun, galip gelmeleri yine zor bana göre.
Özetin özeti: Lebron, Lue ile olan kanka muhabbetini biraz sorgulamalı sanki.
* * *
John Collins çaylak diyoruz ama velet sezonu ribaund kralı olarak kapatırsa şaşırmam. En azından 48 dakika oynasa şu kadar ribaund alırdı istatistiklerinde zirveyi zorlayacaktır. 10 maçta ortalama 20.7 dakika oynamış. 8 küsur ribaund'u var ki bunların neredeyse yarısı hücum. Dün 24 dakikada aldığı 13 ribaund'un 7'si de hücum bu arada. Dün değil ama başka bir maçta izledim, bu smaçları yapması normal. Aynısını Schumpert'e falan da yapardı rahatlıkla. Cedi günün şanssızı olmuş sadece.
Bkz.
http://tr.global.nba.com/players/#!/john_collinsBenim yılın çaylağı adayım Collins değil ama, play-off'a kalabilirlerse Kuzma. Bir ara onu da konuşuruz.