BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Season 8

Season 8

Set priority
Show messages by
From: no Frks

To: Ozzy
This Post:
00
74645.91 in reply to 74645.90
Date: 3/31/2009 4:59:04 PM
Overall Posts Rated:
88
Hehe ne bih da komentarisem.
Bolje bi ti bilo da si slusao matorog :)

From: Laimbeer40

This Post:
00
74645.92 in reply to 74645.90
Date: 3/31/2009 5:19:26 PM
Overall Posts Rated:
178178
E ajde nemoj da pominjes vise te tvoje "reprezentativce" koji igraju samo zato sto na zalost nemamo bolje.

Stalno su u losoj formi a to je u stvari super! Kada su u dobroj formi onda moram i da ih stavim da igraju par minuta sto je sasvim dovoljno da useru stvar! I da znas, oznacavam ih kao glavne krivce za neuspehe repke na celu sa tobom koji NISI HTEO NI SKILOVE DA DAS kada sam ti trazio!

Jeste ljudi, ja ga pitao za skilove Grke "mvipija" a on ne da!?! To je taj dusebriznik repke!

Bogu hvala sto sam ja na selektorskom mestu i sto svojim znanjem i iskustvom kompenzujem tvoje "talentovane pulene" i uspesno vodim nas reprezentativni brod bez obzira na tebe i tvoju "pomoc".

Evo neka ti kazu i kolege iz strucnog staba!

Stvarno ne mogu vise da cutim i da te tolerisem i da dozvolim da strucni stab na celu sa mnom preuzima krivicu!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
74645.93 in reply to 74645.92
Date: 3/31/2009 5:22:11 PM
Overall Posts Rated:
2424
E ajde nemoj da pominjes vise te tvoje "reprezentativce" koji igraju samo zato sto na zalost nemamo bolje.

Stalno su u losoj formi a to je u stvari super! Kada su u dobroj formi onda moram i da ih stavim da igraju par minuta sto je sasvim dovoljno da useru stvar! I da znas, oznacavam ih kao glavne krivce za neuspehe repke na celu sa tobom koji NISI HTEO NI SKILOVE DA DAS kada sam ti trazio!

Jeste ljudi, ja ga pitao za skilove Grke "mvipija" a on ne da!?! To je taj dusebriznik repke!

Bogu hvala sto sam ja na selektorskom mestu i sto svojim znanjem i iskustvom kompenzujem tvoje "talentovane pulene" i uspesno vodim nas reprezentativni brod bez obzira na tebe i tvoju "pomoc".

Evo neka ti kazu i kolege iz strucnog staba!

Stvarno ne mogu vise da cutim i da te tolerisem i da dozvolim da strucni stab na celu sa mnom preuzima krivicu!

DA LJUDI DA OBELODANIM I JA DA MI JE SELEKTOR OBECAO DA NECE ZVATI GRKOVICA U REPREZENTACIJU I DA MU MOJA POMOC NI U KOM SLUCAJU NIJE POTREBNA, DA BI SE POSLE PAR MESECI BEZ IMALO SRAMA POJAVIO I TRAZIO NJEGOVE SKILOVE!!!!

Porekni ovo ako smes gosn. "selektore"!

P.S.
hahahahah coveku sam ja kriv za neuspeh reprezentacije! Gde je pistolj da pucam u vazduh od srece :)))))))))))))))))))))))))))))

This Post:
00
74645.94 in reply to 74645.93
Date: 3/31/2009 5:30:44 PM
Overall Posts Rated:
178178
To sam uradio pod pritiskom ostalih kolega koje nisam mogao da ubedim koji je to krs od igraca! A oni su rekli, daj mu sansu care, to je "emvipi"!

A ja rekoh: "Staaaaaaa??????"

A kolege svi u glas: "em-vi-pi!"

"Dobro ondaK! Neka Vam bude!"- rekoh ja znajuci da ce da usledi poraz od Kolumbije!

P.S.
Nisi ti kriv samo meni! Ja od tebe nikada nista nisam ocekivao i meni si kriv najmanje! Treba da se opravdas celoj javnosti zato sto si interese svoja dva igraca stavio iznad repke za koju smo mi sve zrtvovali!

This Post:
00
74645.95 in reply to 74645.94
Date: 3/31/2009 5:37:19 PM
Overall Posts Rated:
88
Ja moram da priznam da sam ja trazio Grku u repku i kajem se zbog toga.
Laimbeere bio si u pravu !

This Post:
00
74645.96 in reply to 74645.94
Date: 3/31/2009 5:42:17 PM
Overall Posts Rated:
2424
IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!

Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!

A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)

P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo :)

This Post:
00
74645.97 in reply to 74645.95
Date: 3/31/2009 5:46:37 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nema veze to sada! Na meni je bila glavna odluka i tu sam trebao da budem ostriji!

U tom delu ne bezim od krivice.

Istina, u jednom trenutku sam video upotrebnu crtu kod "emvipija"!

Bilo je to u prvom minutu trece cetvrtine utakmice protiv Hong Konga, kada sam uzeo TO da momcima prenesem uputstva jer dogovor sa poluvremena nije davao rezultate. Tada je grka munjevito dodao peskir Djuki i na taj nacin doprineo pobedi onoliko koliko je znao i umeo!

Ali ti to Ozi ne mozes znati jer utakmicu nase Srbije nisi ne gledao, zar ne?

Bilo te je bas briga kao robijasa za drzavu i nisi zeleo da gledas jos jednu losu rolu svojih pulena, inace bi znao o cemu pricam, jel tako?

Last edited by Laimbeer40 at 3/31/2009 5:51:18 PM

This Post:
00
74645.98 in reply to 74645.97
Date: 3/31/2009 5:50:08 PM
Overall Posts Rated:
2424
Nazalost sam gledao... ali je bilo zanimljivo samo dok je Grka igrao. Jer je Visnjevski brzo napustio igru jer mu je visoki kosoki igrac pokazao da se ne vraca do trece cetvrtine nazad. Ehhh... najsladje je bilo onda kad je ubo trojku sa 7 metara. Ne secas se toga? :)

A da...nisi navikao da ti centri pogadjaju trojke ;)

This Post:
00
74645.99 in reply to 74645.96
Date: 3/31/2009 5:59:07 PM
Overall Posts Rated:
178178
IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!

Pa toooooo ti kazem! Briga tebe za repku! A i uradio bih to samo u tom slucaju igracima pada entuzijazam...istina nama u strucnom stabu raste ali ipak...

Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!

Pa tebi su samo vazni skilovi tvojih igraca i tvoj licni interes! Drago mi je da sam te raskrinkao!

A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)

Nije to za tebe ta Kolumbija! To je KoluMbija sa velikim M, koja je tvojim "vedetama" odrzala lekciju iz kosarke tako da ni ja tu nisam mogao pomoci! A taj grka je dao najvise poena i zato smo i izgubili! Ugusio je igru, ispucavao se nerezonski, mnogo vise stete je naneo nego sto je koristio.

P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo

Nista licno nego malo vredjas! A? Malo "ta kolumbija", pa onda "ta dvojica"...c,c,c,c...

Last edited by Laimbeer40 at 3/31/2009 6:03:24 PM

This Post:
00
74645.100 in reply to 74645.99
Date: 3/31/2009 6:04:25 PM
Overall Posts Rated:
2424
O MAJ GAD :)

Ne vredi, ne zelim da opet ulazim u bilo kakav konflikt sa tobom.

Ti si selektor i ti snosis svu odgovornost. Ja tebi ne mogu zabraniti da zoves moje igrace, ne mogu ti zabraniti da svima pokazujes njihove skilove, to je sve pravilima BB-a dozvoljeno. Sa tim sam se pomirio i poceo na terenu da ti pokazujem ko je bolji strucnjak i strateg u ovoj igrici ;)

Zato pogledaj semafor, pogledaj tabelu... to su reci koje govore umesto mene ;)

Toliko od liderera desnicarske konferencije :********
Pozz

This Post:
00
74645.101 in reply to 74645.98
Date: 3/31/2009 6:06:44 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nazalost sam gledao... ali je bilo zanimljivo samo dok je Grka igrao. Jer je Visnjevski brzo napustio igru jer mu je visoki kosoki igrac pokazao da se ne vraca do trece cetvrtine nazad. Ehhh... najsladje je bilo onda kad je ubo trojku sa 7 metara. Ne secas se toga?

A da...nisi navikao da ti centri pogadjaju trojke ;)

I nije ruski marsal Visnjevskil vec Djuradj Visnjicki! Tako se nas Srpski centar zove!

Zamisli da neko tvog Grkinica nazove pogresno....

Advertisement