BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nellong

This Post:
00
4862.910 in reply to 4862.909
Date: 6/25/2009 10:21:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Máme takového trenéra jakého si zvolila komunita českého BB. Odpovědnost mají stejnou ti co volili , stejně tak jako ti co nevolili. A pokud někoho při hlasování ovlivnil veřejně prezentovaný názor rwystyrka tak to bylo stále jeho svobodné rozhodnutí.

This Post:
00
4862.911 in reply to 4862.910
Date: 6/25/2009 10:56:39 AM
Overall Posts Rated:
2323
Blbost Rwystryka je natolik plné české BB, že jeho názor má zdrcujcí váhu. Kdyby chtěl, aby to dělal nick co dostal klub den před volbama, tak to dělá. Na druhou stranu bych čekal, že když už Vajkeze dosadil na tuhle židli, že mu nebude od začátku podkopávat nohy. To mohl kandidovat sám a mohl vest obě repre. Kapacit pro to má evidentně dost:-). Vajkéz má z mojeho pohledu minimálně výhod, ale ta největší je, že hraje podle sebe a to je jen dobře a nenechá si do své kompetence kecat. O zpravodajství z zápasů NT se může postarat nakonec kdokoliv. Navíc zprostředkované informace by mohli být v češtině. Pro mne jednoznačně preferovaném jazyce:-). Na komunikaci je vhodné sehnat tiskového mluvčího. Exterení forum je naprostej úlet, kterej ve svém důsledku škodí komunitě, takže pro mne, který teda Vajkeze jako repre trenéra rozhodně nechtěl je bojkot EF, plus.

From: rwystyrk

This Post:
00
4862.912 in reply to 4862.909
Date: 6/25/2009 11:07:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Prakticky sis odpověděl sám. Rozčiluji se právě proto, že jsem ho podpořil a že cítím spoluodpovědnost za jeho zvolení. To, že někoho zvolím, přece ještě neznamená, že ho v průběhu volebního období následně nemůžu kritizovat, že nemůžu polemizovat s jeho rozhodnutími apod.
A už v průběhu těch voleb jsem prezentoval, že se mi oba kandidáti zdají vyrovnaní a že by mi nepřišlo fér nehlasovat pro kandidáta, které jsem sám vyzval, aby kandidoval. Takže jsem sice dal najevo, že budu volit Vajkéze, ale rozhodně nijak KifaHa jako kandidáta neshazoval, naopak jsem se v rámci té diskuze pokusil subjektivně popsat klady i zápory zvolení jednoho nebo druhého.

This Post:
00
4862.913 in reply to 4862.906
Date: 6/25/2009 11:11:30 AM
Overall Posts Rated:
2323
Teď k repre jako takové. Jak mi vadí, že máme cizojazyčného trenéra, tak taktika je podle mého skromného názoru, významně lepší než, byla u jeho předchudce i než ta co vedla k neuspěchu NT21. Sestavu vidíme, když se na zápas podíváme. Lehkej komentář co chceme hrát by mně možná potěšil, ale rozhodbně mě nestojí za to se registrovat na nějakém externím foru, takže ve svém důsledku jsou oba přístupy, minimálně pro mne stejně zabavný.
Obhajovat taktiku k jednotlivejm zápasům co se vyhráli mi přijde naprosto zbytečný a v roli NT trenéra by mně to ani nenapadlo :-) O zachrańování NT hráčů a nadějí se holt musí starat domácí komunita a pokud je NT trenér cizinec, rozhodně to od něj nečekám. Jeho rolí je postavit nejsilnější tým v konkrétní kvalifikaci a dojít s nim co nejdál. To ostatní je na komunitě, která pokud chce je ho možná schopná i ukecat, aby občas zachránil nějakého hráče pro budoucnost. Já v tý roli bych, o tom uvažoval, jen pokud by to nemělo žádné důsledky na můj´úspěch s ním... Tohle prostě přímo souvisí s trenérem, cizincem, a je to důsledek tvého ovlivněni předvolební situace..

This Post:
00
4862.914 in reply to 4862.912
Date: 6/25/2009 11:20:58 AM
Overall Posts Rated:
2323
Rozčilování škodí zdraví a v tomhle konkretním případě i repre. To, že to nedělá jako bys to dělal ty, rozhodně neznamená, že to dělá špatně. Je evidentní, že ty máš spousty a spousty kapacit na věnování se BB, možná je to pro budoucnost reprezentací velké plus, ale i přes fantastickej úspěch v předchozím BB3, to neznamená, že máš patent na pravdu. Na druhou stranu díky tomu co máš za zady, máš ohromnej vliv na názor naprosté většiny lidí na forům alespoń občas nahlednuvím, takže tvoje, z mojeho pohledu zaslepená, kritika povede k výraznému ztížení situace pro Vajkéze. Navíc mu evidentně z jeho narozdíl od tebe pro BB omezeného času, bere cenné minuty, které by měl věnovat studiu soupeřů a které věnuje nesmyslné obhajob taktiky u vyhraných zápasů:-)

From: mimri

This Post:
00
4862.915 in reply to 4862.912
Date: 6/25/2009 11:22:47 AM
Overall Posts Rated:
3636
Já přece netvrdím že jsi někoho zhazoval nebo že nemůžež kritizovat, ale nechceš mi tady tvrdit že než si Vajkéze vyzval aby kandidoval tak sis ho neproklepnul a nezajímal se o to jak hodlá hrát,to totiž k tobě vůbec nejde.Nedovedu si představit že ty takhle najednou změníš své chovaní po tom kolik času si bb a potažmo u21 věnoval a věnuješ

This Post:
00
4862.916 in reply to 4862.911
Date: 6/25/2009 11:26:30 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
To mohl kandidovat sám a mohl vest obě repre.

V tomhle se bohužel mýlíš. Tohle není povoleno, aby U21 i NT vedl jeden trenér. Kdyby to bylo možné, samozřejmě bych neváhal.

Co se týče externího fora, tak to bylo zřízeno proto, že některé informace není vhodné zde na foru zveřejňovat před zápasem, protože by se informace mohly snadno dostat k soupeři (samozřejmě je možné soupeře tímto způsobem i záměrně mást). Takže kdo má zájem, tak se může obvykle už v pátek dovědět, co a v jaké sestavě bude U21 hrát v pondělí, případně se mnou polemizovat apod. Ale obecně se snažím všechny informace, které není potřeba skrývat, psát sem. Takže komu to stačí takhle, nemá důvod chodit na externí forum. Alternativou je založit tady federaci a diskutovat v ní, ale tohle řešení mi přijde ještě horší, protože do federace mohou jen supporteři.

This Post:
00
4862.917 in reply to 4862.911
Date: 6/25/2009 11:29:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Rwystyrka je plné BB protože nikdo jiný s takovým záběrem tady není. A když ti jeho názory připadají zdrcujicí, tak to je jen tvá smůla, že si neumíš utvořit názor vlastní.
Pokud si myslíš, že zpravodajství ze zápasů NT může dělat kdokoliv, tak ti jistě nic nebrání nám předvést jak je to snadné a ujmout se toho.
Externí forum není žádný úlet, ale to by jsi se musel nejdřív uráčit se na něj alespoň podívat. A nikdo tu netvrdil, že Vajkéz EF bojkotuje.

This Post:
00
4862.918 in reply to 4862.916
Date: 6/25/2009 11:34:21 AM
Overall Posts Rated:
2323
V tomhle se bohužel mýlíš. Tohle není povoleno, aby U21 i NT vedl jeden trenér. Kdyby to bylo možné, samozřejmě bych neváhal

Tak to, to vysvětluje, pak si měl sehnat kandidáta co tě bude poslouchat:-)

Jinak na polemiku o sestavách u sportovních strategii nevěřím. Pokud jsi v roli NT trenéra hraješ s tím a to čemu věříš, jinak tam moc nemáš co dělat. Vybavování se o jednotlivostech tě ve svém důsledku odvádí od propracování strategie... Mást soupeře má samozřejmě smysl a nejlíp se to dělá, tak jak ti tady Vajkéz předvádí.

This Post:
00
4862.919 in reply to 4862.913
Date: 6/25/2009 11:35:46 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak když si tak stojíš (a asi nejen Ty) za tím, že jsem ovlivnil tak významně volby, tak ať se sem přihlásí minimálně 1 člověk z těch 9, kteří dali Vajkézovi hlas proto, že já jsem napsal, že ho budu volit.

Docela by mě zajímala Tvoje analýza neúspěchu U21, klidně to hoď do vlákna k U21, kam to logicky patří.

From: rwystyrk

This Post:
00
4862.920 in reply to 4862.915
Date: 6/25/2009 11:41:34 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak prověřování probíhalo hlavně v předvolební diskuzi a tam se z odborné stránky jevil o vlásek lépe než KifaH, i když na oblíbené taktiky bych samozřejmě raději než Base Offense, Motion, Look Inside viděl odpověď Push the Ball, pak dlouho nic a pak Look Inside a Run and Gun.
Bohužel zde nemáme kvanta zájemců o vedení NT, abychom mohli přehazovat vidlema a hledat mezi nimi pana dokonalého.

Advertisement