As ne tu. As nesiruosiu visa zaidima sedet III lygoje. Legendinis potencialas man buvo reikalingas dar V lygoje. Nuo V lygos pradejau ji trenint ir per 2 sezus sokau per 2 lygas aukstyn. Per keleta sezu vel sokti planuoju i II lyga ir ten man toks bus reikalingas, o su laiku ir LBBL. Galvoju tik apie auksciausius tikslus, ne kaip III lygoje pastoviai sedet. O tokie multiskilai lb brangus ir nesimeto. Jei atsibostu kada ji treninti arba pinigu prireiktu, net parduoti ji visada apsimokes, nes tokie kaina turi, ne kaip monoskilai.
Del tavo sakymo apie U21, tai atsakysiu tik :D:D:D
Ne nuo taves ir tavo sakymo priklause jis ten pateks ar ne. Dar 18 metu tariausi tiek su Nt tiek su U21 treneriais ir jo vieta matem tik Nt, nes as tokia salyga turejau kad noriu multiskilint ir alga maza turet, o U21 reik pagrindiniu dideliu skilu ir siek tiek salutiniu. Todel nuspresta buvo auginti sau ir gal kazkada i Nt pateks, jei lb gerai treninsis. Nesakau kad jis garantuotai nt pretendentas. Gal niekad ten ir nebus, net nezinosi kaip susiklostys, girdejau kad ziauriai geru sf yra prikurta ir jie greit priaugs nt lygi. Kadangi rinktiniu treneriai mano draugai, tai pasitare ir nusprendem, kad tikrai neverta man plesytis del galimybes ten papult, geriau tolygiau keltis ir turet sau zaideja, o jei treninsis pvz kaip si seza: jau 10 upu. Tai gal kada ir sulos uz Nt :) Sakau, tiesiog planus pakeite tai kad pamaciau konkurentus jo ir pasirode neverta plesytis, nes tikrai 5 tokiu pat zaideju nereikia, ten fermose sedi ir treninasi su 7 lvl treneriais ahujienai.