İkinizede katılıyorum Mahmudi konusunda zaten. Galatasarayı zor durumdan ayaga kaldıran oydu. Bu üst düzey takım olma vizyonu Mahmudiyle geldi basketbola seneler sonra onlara lafım yok bende çok severdim çokta üzüldüm gidişine. Ama Ergin Ataman da daha az saygı duyulacak bir koç değil. İsmet Badem'in bir sözü vardı Aydın Örs'ün akademisinden mezun 2 koç. Oktay 1.likle Ergin 2.likle mezun oldu belki ama ikisinin karakteri birbirine tam olarak zıt duruşları oyuncuya yaklaşımları vb. Her nekadar 1. olan Oktay olsada Ergin çok daha başarılı oldu seçtigi yolda tarzında bir cümle kurmuştu ki haklıda bence.
Evet bende sana katılıyorum Oktay ve Ergin Hocanın arasında pek fark yok ikisinin de ayrı iyi yönleri var
Oktay Mahmudi gençlere de şans tanıyordu Shipp felan sakatlandıkdan sonra krizden çıkartamadı felan
Ergin Ataman da 2 senedir dar rotasyon da oynatıyordu felan Hawkins olayı sakatlıklar derken yine de toparladı şampiyon yaptı Bu sene dar rotasyonda oynamayı sevdiğinden sakatlananların yerine güvenebileceği oyuncular aldırmak istedi ama pek de tutmadı herhalde
EDİT. son yumruk da sanki geliyor gibi böyle Pivotların kavgası da ayırmak da zor olur Oyun Kurucular olsa daha kolay ayırırlar :)
Last edited by henry_1992 at 11/29/2013 7:37:16 AM