BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
240885.913 in reply to 240885.912
Date: 10/26/2014 11:51:42 AM
Overall Posts Rated:
123123
Διαβουλευσεις επι διαβουλευσεων...διαμαχες....φασαρια...ξενυχτι....μπυρες....σουβλακια...τηλεφωνα....γκρινια....και μετα σιγη...τιποτα ολα ηρεμα και ησυχα...

Και το αποτελεσμα...12 διεθνης που αμυντικα ειναι στα ζητουμενα και με προοπτικη βελτιωσης...
Υπενθυμιζω...
(PG/SG) DEF=35 FLOW=32 ATT=44
(SF) DEF=36 FLOW=28 ATT=53
(PF/C) DEF=35 IN=56 OUT=54

και ξεκιναμε Κυριλος Σιδηροπουλος....ουδεν σχολιο...θα μπαινει Εθνικη ως τα 45....ειναι αποφαση της ομοσπονδιας...

Για να το σοβαρεψω λιγακι τωρα...οι παιχτες που εχουν κληθει ειναι ως 31 ετων...ο λογος ειναι οτι θελω να δωσω κινητρα προπονησης στους νεοτερους που αγγιζουν τα μινιμουμ και γι'αυτο τους καλω...το ξερατε κι αυτο ειχα πει τοπο στα νιατα...

Κυριακη βραδυ προς Δευτερα ξημερωματα για Ισραηλ θα πεταξουν οι παρακατω διεθνης πλεον παιχτες...

Guards
Gerothodoros Totis

Γνωστος σε ολους η αξια του δεδομενη και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειψει απο το ευρωπαικο του Ισραηλ...
Papayiannis Pelagios 
Στα 30 του με μολις 2 εμφανισεις.Ωστοσο φετος θα αξιοποιηθει χαρη στις αμυντικες του ικανοτητες και γενικοτερα ειναι κοντα σε ολα τα μινιμουμ...
Christoulakis Yiannis 
Απο τους παλιους του βασικου κορμου της Εθνικης...σηκωνει βελτιωση...αλλα μπορει να δωσει πολλα..!
Arvanitopoulos Kostas 
Ενας all-around γκαρντ με αμυντικες αρετες που μπορει να δωσει πολυτιμη βοηθεια
Vamvakaris Yiorgos 
Kαι αυτος παλια καραβανα...επιθετικο οπλο για καθε ομαδα...ικανος να καθαρισει την αντιπαλη αμυνα σε καθε της απροσεξια...

Small Forwards
Τι σας εχω εγω εδω...τι σας εχω βρε...

Germanakos Agisilaos
Ολοι τον ξερετε δεν μπορουσε να λειπει...ειναι απο τα παιδια του παλιου βασικου κορμου της ομαδας
Kostas Parianos
Νεος πιτσιρικας εξαιρεση και επιβεβαιωση οτι αν δουλεψουμε σωστα νεοι καλοι παιχτες βγαινουν...η κληση του ειναι επιβραβευση στην σωστη δουλεια ειναι στα 27 και εχει ολο το μελλον μπροστα του..εχει ομως και περιθωρια να γινει πολυ καλυτερος...ειναι ο πιτσιρικας της ομαδας μας και ελπιζουμε να συνεχισει ετσι και να τον βλεπουμε συχνα πλεον στις μεγαλες διοργανωσεις....

Forwards
Vassilis Thanos
Thimios Mpravos
Lenos Kostarelos
Panos Politis

Δεν θα μιλησω για τον καθενα ξεχωριστα...ειναι τεσσερα παληκαρια 28 ετων με προσοντα και σκιλλ κοντα στην λογικη της ομαδας και του προτζεκτ...ειναι ψηλοι μεσης κοπης...και αξιζαν ανταμοιβη...
και ο δωδεκατος παιχτης μας ενα παλικαρι παραδειγμα για τους ψηλους μας...Krassanakis Kostas 

Πριν σας αφησω να γραψετε σχολια να πω το δικο μου...

Ολα τα παιδια παραπανω ειναι αποτελεσμα αυστηρης επιλογης με βασει τα μινιμουμ...να ξερετε οτι θα μεινουμε στα μινιμουμ αν δεν ανεβασουμε τις απαιτησεις μας και δεν θα εχουμε ποτε τα μαξιμουμ...να με συγχωρεσουν οσοι εμειναν απ'εξω αλλα δεν μπορεις να εισαι καλα με ολους...

Να ευχαριστησω εδω ολα τα παιδια του τιμ για την υπομονη τους την διαθεση τους και την δουλεια που εκαναν...Ιδιαιτερες ευχαριστιες στον PILIDER ξαναεχασε τον υπνο του μαζι μου...και απ'οτι φαινεται θα τον χανει συχνα πλεον...(ας με συγχωρεσει που τον χωνω ετσι αλλα ειναι αξιος assistant coach κι ας τον τσαντιζω που και που με τις απαιτησεις μου)...την AMSTEL για τις ομορφες μπυρες...το σουβλατζιδικο "Ο Θανασης" για τα υπεροχα σουβλακια του...και την ΔΕΗ που την Παρασκευη που γινοταν ο κακος χαμος εδω στα μερη μου(Νικαια-Κορυδαλλος) δεν μας εκοψε το ρευμα και μπορεσαμε να δουλεψουμε...

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Mamuwalde που ειναι στο πλευρο του τιμ μας και μας δινει πολυτιμες συμβουλες καθοδηγοντας μας εναντια στο μοναδικο μας αντιπαλο...τον ευατο μας...και ευχαριστουμε και ολους εσας που με την συνδρομη σας θα μπορεσει η Εθνικη να παει Ισραηλ...!!!

Καλο μας ταξιδι...και καλη αρχη...!!!!

This Post:
00
240885.914 in reply to 240885.913
Date: 10/26/2014 2:31:44 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Where is Tsogkas mate?
Δεν τον προπονεί ο καινούριος του μάνατζερ;
Γιατί όταν έφυγε ήταν κοντά σε αυτά τα στάνταρ.

This Post:
00
240885.915 in reply to 240885.914
Date: 10/26/2014 5:05:39 PM
Overall Posts Rated:
123123
Ο Τσογκας εμεινε εκτος διοτι ειχε DEF=31 FLOW=29....και απλα οι υπολοιποι ειχα καλυτερα στοιχεια....δεν ειναι εκτος επιλογων παντως...εχουμε κι αλλους που θα κληθουν αλλα οχι ακομα...δωσε λιγο χρονο και θα δεις αλλαγες...

Ευχαριστω...

This Post:
11
240885.916 in reply to 240885.915
Date: 10/26/2014 5:30:14 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Kαλη αρχη και ευχομαι οτι καλυτερο για αυτη την ανανεωμενη εθνικη. Μπραβο παιδια

This Post:
00
240885.917 in reply to 240885.916
Date: 10/26/2014 5:42:52 PM
Overall Posts Rated:
8585
Να σαι καλα!

Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει γαλήνη για να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει, έχει δύναμη για να αλλάξει τα πράγματα που μπορεί και σοφία για να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.
This Post:
00
240885.918 in reply to 240885.915
Date: 10/26/2014 6:00:16 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ναι ρε κανένα θέμα απλά μου έκανε εντύπωση..
Ξανά κοίτα το FLOW..έχει περισσότερο από 29 ;)
Κι είναι πολύ καλός στην επίθεση για το όριο των γκαρντ..τέσπα εσύ ξέρεις απλά στο είπα ως μπασκετικός του πατέρας :Ρ

This Post:
00
240885.919 in reply to 240885.918
Date: 10/26/2014 6:15:59 PM
Overall Posts Rated:
123123
Καλα εκανες και το εκτιμω και χαιρομαι αληθεια που δειχνει ενδιαφερον ολοκληρη η κοινοτητα...
Δε θα παει χαμενο το παιδι σου μη φοβασαι...θα το καμαρωσεις απλα οχι στους δυο πρωτους αγωνες....

Υποψιν αυτο ισχυει για ολους θελω σχολια μας κανουν καλυτερους δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε...μπορουμε ομως να συζηταμε!!!
Ειπαμε θελουμε ζωντανια στο φορουμ και ΟΧΙ ακρα του ταφου σιωπη...

Ευχαριστω..!

Last edited by Jeronimo1821 at 10/26/2014 6:18:07 PM

This Post:
00
240885.920 in reply to 240885.919
Date: 10/26/2014 6:31:49 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Ο τσαλαβουτας σε τι επιπεδα ειναι. Εφτασα κοντα καποτε στη αποκτηση του αλλα δεν εκατσε. Νομιζω ειναι κοντα στα στανταρ

This Post:
00
240885.922 in reply to 240885.920
Date: 10/26/2014 6:53:45 PM
Overall Posts Rated:
123123
Καλος στο περιφερεικο κομματι για Forward αλλα υστερει πολυ στα core σκιλλ στο εσωτερικο κομματι με αποτελεσμα να μην ειναι ουτε για SF...χρειαζεται τουλαχιστον...9-10 core για να πιασει τα ορια...

Για να μην αναρωτιεστε και να μην τρελενεστε θα σας παρουσιασω τον τροπο και την λογικη της συνεχισεις του προτζεκτ και θα φτιαξω πληρη αρχεια excel ενημερωμενα για την διευκολυνση την δικη μου αρχικα αλλα και οποιου αλλου αναλαβει αυτη την θεση αργοτερα...

Θα δειτε πσο ευκολο ειναι να γινει δουλεια με ενα απλο ξεσκαρταρισμα...το οποιο βεβαια δεν προλαβα να ολοκληρωσω τωρα...απλα απο δω και στο εξης θα ζηταω βιογραφικο και πιστοποιηση απο τους επομενους για γνωσεις πανω σε excel... B)

Advertisement