Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, kicsit nehéz megemészteni a dolgot, de sikerülni fog.
2 dologra jöttem rá tegnap este óta.
1. Sírni csak a győztesnek szabad.
2. Tényleg jobb csapattól kaptunk ki.
A választáson még nem gondolkodom, a pótselejtezőre szedjük most éppen össze a csapatot, illetve nézem az alsóbb korosztályokat is.
Megpróbálok csak a szépre emlékezni és haladni tovább a megkezdett úton.
7. hely a világranglistán, 5. európai csapat, EB-elődöntő, vigaszági VB győzelem, most hogy mondjátok, tényleg nem olyan rossz.
Csak hát itt elbukni...fájdalmas.
Tény és való, hogy charlesbrown-nal azt mondtuk, hogyha a pótselejtezőt érő 3. helyet megszerezzük, már az is jó, erre mindkét csoportot megnyertük 100%-os teljesítménnyel. Eddig tudtunk a hazai pályán lavírozni, ki is használtuk rendesen:)
Az egy kicsit vigasztal, hogy az olaszok szerintem sokkal nagyobbat buktak, mint mi. Mondjuk a franciákat sem kedveltem soha, de ez az én problémám.
A pótselejtezőről:
4 csoport, 4-4-4-4 csapat( 1 európai, 1 ázsiai, 1 afrikai, 1 amerikai csapattal) és mindegyik csoportból az első megy a vb-re. Tehát 3 meccset kell nyerni.
Na már most az afrikaiakkal, ázsiaiakkal semmi gond, viszont amerikából nagyon szeretnénk elkerülni az USA-t és Brasil-t.
Imádkozzatok. Én is azt fogom tenni.
A következő korosztályról pár szó: nem rossz indulásnak, remélem a tulajok is belemennek abba az edzésbe, amit én fogok nekik javasolni és akkor még jobb lehet.
Viszont a mostani 18-19 évesek...Hihetetlen világverő alakulat lehet belőle, és mindent meg fogunk tenni a csapattal, hogy azzá is váljon.
HUNGARY!