Na, siaip tai jo. As skaityk 3-4 sez su 7 lvl treneriu variau vien inside, imeciau atsimenu tik pora metimo trenkiu. Su patyres ar garsiais buvo. o kitka vien inside katalinau. As kai treninau treneris buvo mindziuz. Bet kol jis man aiskino ka trenint, tai bent logiskai paaiskinta buvo, kad kuo sukoncentruosiu skilus, tuo geresnis bus ir U21 los ir NT. Ta ir dariau, o dar su Bertu turejo konkuruot. Kai tau perdaviau ji, tada man atrodo Lukyz jau buvo. Ne to kad lieptu verzimasi pakacialint, pasu gal dar, kad ir ta isorine per koki upa, liepe toliau vien inside tau varyti...Ir varei nuosirdziai paaukojes begale bapkiu, 6-7 lvl treneriais...Ir gavosi algos monstras, o zaidimo atzvilgiu tikrai netobulas. Tiesa siaip saulai sakai, nei mano nei tavo ten klaidu nebuvo...Treninom kaip mum liepe...Todel vat Saulai dab ir treninu tik pagal save ir viska tik i alga ziuriu, nes nebenoriu parduot savo zaidejo negaledamas islaikyti jo. Tavo vietoj irgi pasiimciau geru jauniu pora ir treninciau o PJ V mesciau per borta. Tegu rupinasi patys kas liepe ji toki istrenint, arba tegu kur i kinija varo lost :))) Kiek girdejau keleto sezu begyje Pj V nebeteks vietos NT, nes ateina nauji centrai, tik multiskiliskai treninti. Tai nebesiaukok Saulai, geriau daryk klubui gera ir gal kazkada ir rinktinei, trenink gerus jaunius su gerais potais lietuvius. Algos ju bus mazos, los gerai, ir pelno turesi, ir kluba i vezias pastatysi.