Pivot konusunda sizinle aynı fikirdeyim hocam. Bence Zoriç ile devam ederse f4'ü görmesi mümkün değil Fener'in. Savunmada çok yumuşak, ofansta çok da etkili değil. Bu adam ne için alındı onu dahi bilmiyorum. Zoriç'in yerine güçlü, atlet ve blok tehdidi olan bir oyuncu alınmış olsaydı, bugünkü maçı kaybetmezdik. OK'ye gelince, bu pozisyona kesinlikle transfer şart lakin yedek değil as bir oyuncu şart. Evet Kenan potansiyeli yüksek bir oyuncu ama bu kalibredeki üst düzey maçları kaldırabileceğinden emin değilim. Diğer taraftan da hak vermiyor değilim aslında. Kendisi eğer büyük oyuncu olacaksa bu tür maçlarda oynamalı, kendisini böyle maçlarda çok daha fazla geliştirebilir. Bu da FBÜ için kısa vadede başarıyı geciktirebilir veya bitirebilir. İkisi arasında seçim yapmak zor. Çok iyi bir oyuncu kazanmak mı, başarı mı? Şu anda Obra bu ikisini aynı anda yapmaya çalışıyor ve binevi kumar oynuyor. Kenan'ın oyun yapısını Ender Arslan'a benzetiyorum. O da Ender gibi içeri penetre edip topu potaya gelişigüzel bırakmaya çalışıyor. Bence bu oyun anlayışından kesinlikle vazgeçmeli ve servis yapabilen bir OK olabilmeli. Sezon başında Teodoşiç veya onun tarzında bir OK gelmiş olsaydı, ondan çak daha fazla şeyler öğrenmiş olurdu diye düşünüyorum. Bo'dan öğrenebilecekleri çok daha kısıtlı...