BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] Diskusia III

[NT] Diskusia III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
130110.916 in reply to 130110.912
Date: 1/4/2011 2:51:48 PM
Overall Posts Rated:
00
JJ aj mne to tak vyznelo a aj keby chcel kandydovať nemislím že má neakú nádej soory...

Message deleted
From: Lucasinho

This Post:
00
130110.918 in reply to 130110.916
Date: 1/4/2011 3:38:43 PM
Overall Posts Rated:
4242
všetky žabomišie vojny musia prestať :) mali by sme ťahať za jeden povraz :)

From: symbi

This Post:
44
130110.919 in reply to 130110.918
Date: 1/5/2011 8:55:16 AM
Overall Posts Rated:
100100
Ved ťaháme, len každý z nás je na inom konci lana :-)))

This Post:
00
130110.920 in reply to 130110.913
Date: 1/5/2011 10:43:13 AM
Overall Posts Rated:
154154
ja si to taktiez myslim a takymito nezmyselnymi recami si bohuzial len kazi renome a mozno buducu podporu komunity. beriem spat ak som to predtym zle pochopil.

Co si kazí?

This Post:
00
130110.921 in reply to 130110.909
Date: 1/5/2011 11:06:49 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
z tvojho komentu to vyzera tak, akoby si mateja u nt uz nechcel mat. mozno to tak len mne vyznelo.moj osobny nazor je, ze matej by chcel u nt zostat ale neciti podporu komunity. len malo ludi sa zaujima o nt a u21, a velku zasluhu o zvysenie ich popularity sa ucinili prave matej a psycho. preto ak sa matej rozhodne kandidovat ma moj hlas. a to nie len za vysledky, ktore s timom dosiahol, ale aj za zvysok prace.

Já si myslím, že to je trochu jinak. Že z matejové strany jde spíše o čas, který je problémem. Trénovat NT je vždycky boj s větrnými mlýny. Když se udělá akce, kterou udělal Matej, tak se najde dostatek hlasů, které ho podpoří. Horší to už je, když se má najít dostatek manažerů, kteří budou ochotni k sobě stáhnout a trénovat klíčové hráče pro NT. Dělat NT trenéra delší dobu chce hodně času, trpělivosti atd. Navíc cesta za skutečně velkým úspěchem může znamenat třeba 10 sezon (samozřejmě každý si nastaví laťku na různé úrovni, třeba já jsem maximalista a u nás v Čechách nebudu se svou prací já osobně spokojen a nebudu ji považovat za dokončenou, pokud nezískáme medaili z ME nebo MS).

This Post:
33
130110.922 in reply to 130110.921
Date: 1/5/2011 11:42:27 AM
Overall Posts Rated:
264264
z tvojho komentu to vyzera tak, akoby si mateja u nt uz nechcel mat. mozno to tak len mne vyznelo.moj osobny nazor je, ze matej by chcel u nt zostat ale neciti podporu komunity. len malo ludi sa zaujima o nt a u21, a velku zasluhu o zvysenie ich popularity sa ucinili prave matej a psycho. preto ak sa matej rozhodne kandidovat ma moj hlas. a to nie len za vysledky, ktore s timom dosiahol, ale aj za zvysok prace.

Já si myslím, že to je trochu jinak. Že z matejové strany jde spíše o čas, který je problémem. Trénovat NT je vždycky boj s větrnými mlýny. Když se udělá akce, kterou udělal Matej, tak se najde dostatek hlasů, které ho podpoří. Horší to už je, když se má najít dostatek manažerů, kteří budou ochotni k sobě stáhnout a trénovat klíčové hráče pro NT. Dělat NT trenéra delší dobu chce hodně času, trpělivosti atd. Navíc cesta za skutečně velkým úspěchem může znamenat třeba 10 sezon (samozřejmě každý si nastaví laťku na různé úrovni, třeba já jsem maximalista a u nás v Čechách nebudu se svou prací já osobně spokojen a nebudu ji považovat za dokončenou, pokud nezískáme medaili z ME nebo MS).

Vyjadrím sa k tomuto, aby bolo jasno. Ja som zobral NT kvôli tomu, že ako skaut U21 som videl možnosť pomôcť slovenskej komunite, mal som nápady, videl som črtajúci sa záujem a myslel som, že to pôjde len a len k lepšiemu. Pýtal som sa viacerých manažérov, či sa budú zapájať do diania okolo NT a oni prisľúbili. Všetko sa zdalo byť nasmerované k lepšiemu. Ale akonáhle prišli prvé zápasy, odrazu tento záujem opadol a napr. k môjmu tretiemu (a tu už začínali vtedy dôležité zápasy ME) sa vyjadrilo minimum ľudí. To by bolo ešte v poriadku, ale súťaž, ktorú som robil nakoniec dohrávali 4 či 5 ľudia a aj tam som sa dostal do konfliktu (nič vážne, teraz už skôr úsmevné).
Potom prišla moja veľká iniciatíva dostať budúcich NT hráčov do pre nich perspektívnych klubov. A tu som už stratil všetky ilúzie - kopa prísľubov, kopa ochoty na začiatku, ale keď už bolo treba aj niečo urobiť (či už toho hráča dať na transfer, ako sme sa dohodli alebo jednoducho neokolkovať a kúpiť hráča za cenu, akú chcel majiteľ a nestláčať ju o 500k), tak sa na to všetci vykašlali. V tejto veľmi úspešnej sezóne sa už k zápasom pravidelne vyjadrovalo len pár ľudí, ktorým chcem touto cestou poďakovať. Jednoducho z komunity neprichádzala žiadna spätná väzba a keď som si predstavil, že ja mám míňať čas pri NT a celkovo pri BB len kvôli svojim ambíciám, ktoré si nepotrebujem napĺňať vo fiktívnom manažérovi, tak som stratil akúkoľvek chuť. Hrať to len sám pre seba pre mňa nemá zmysel. BB ma bavil, pomohol mi v určitých veciach, ale vidím už lepšie alternatívy využitia svojho času. Preto sa svojmu klubu už venujem len minimum (Turcan a Mierka) a preto už ani nechcem kandidovať v nasledujúcich voľbách. Čiže aby som bol presný, nie je to o tom, že by som si čas na BB nemohol nájsť, skôr sa mi to už kvôli dôvodom načrtnutým vyššie zdá zbytočné...toľko z mojej strany, večer by som chcel spísať nejaké zhodnotenie sezóny, keďže sme už pred posledným zápasom, s ktorým už nemáme veľmi čo robiť.

This Post:
00
130110.923 in reply to 130110.922
Date: 1/5/2011 2:55:23 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10371037
Second Team:
Nitra Urpiners
a ja som bol dokonca uchvateny tym, kolko manazerov malo zaujem o externe forum:) myslim ze externe forum urcite ovplyvnilo situaciu a zaujem (kazdy sme pohodlny a logovat s viackrat a do novych okien sa nam uprimne moc asi nechce). za tvojej ery bol ale urcite najvacsi zaujem o dianie zo strany okolia aky kedy bol.. cize robil si to dobre, ale s podobnou situaciou treba pri reprezentacii zapasit, s tym uz asi nikto nic neurobi.. cize.. vitaj v klube sklamanych. aj napriek tomu si myslim, ze by si mohol ostat, zvlast ked sa moc svojmu timu nevenujes:P (ak sa teda nenajde novy skuseny s entuziazmom aky si na uvod mal ty)

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
130110.924 in reply to 130110.923
Date: 1/5/2011 4:09:02 PM
Overall Posts Rated:
4343
Yes! Jarabek sa nepredal!

Feel free to ask me!
This Post:
00
130110.925 in reply to 130110.924
Date: 1/5/2011 4:16:02 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10371037
Second Team:
Nitra Urpiners
hadam uz pojde za normalnu cenu:P
frenko siel do 3.srbskej ligy, to nevyzera dobre..

Last edited by LA-zajino at 1/5/2011 4:17:22 PM

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
130110.926 in reply to 130110.925
Date: 1/5/2011 4:22:47 PM
Overall Posts Rated:
4343
no a hlavne ak sa dnes cech neprihlasi, ja dam zajtra opat na trh poslednych dvoch, tak ziskam peniaze na Jarabka...

trietia srbska? uff

Feel free to ask me!
Advertisement