BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215892.917 in reply to 215892.915
Date: 10/1/2013 5:28:45 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
Ad6 olvasd el még egyszer a HSZ-et mert ha egy kb 1000karakteres üzenetet nem tudsz értelmezni az egy bizonyítvány rólad.

elhiszem hogy vannak stábtagok csak aki nem olvasta a kampányt azzal mi van?

kíváncsi leszek a Te követelményeidre ... 18as BV hmm hány darab ECS/C lesz majd a keretben,,, majd aki az alatt lesz azt kirúgatod és lucky fannal állunk majd ki mert az jó??... :)

nekem semmi bajom nem volt az NT-vel, csak az a baj hogy sok fehér bábú közt van egy fekete aki még a nyugalmat se szereti.

NT HLP meg több mint funny... :)

This Post:
00
215892.918 in reply to 215892.917
Date: 10/1/2013 5:37:11 PM
Overall Posts Rated:
350350
Ad6 előbb olvasd el és értelmezd ezt mielőtt belém kötsz

Ezt kérdem miért gondolkodtok fordítva ellentétben az olaszokkal?
A logikát hiányolom a döntéseteknél.

Aki nem olvasta az olvassa most, tessék: (248101.2)

Majd meglátod, de nem lesz benne 18 bv, mert azt mégsem várom el..

HLP= Helper azaz segítő magyarul mi a vicces benne? Szó szerinti átirat angolból

Message deleted
This Post:
00
215892.920 in reply to 215892.916
Date: 10/1/2013 5:41:59 PM
Szombathely Falcons
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Rendben. Akkor várok tovább türelemmel. :)

Message deleted
From: Cimi

To: Domi
This Post:
00
215892.922 in reply to 215892.911
Date: 10/1/2013 6:06:17 PM
Overall Posts Rated:
146146
Elöször és utoljára irom le a gondolataimat,tényeket. Nem akarok hülyeségeken vitatkozni mert nincs értelme.
Szakmai dolgokba szivesen de idiotaságokon nem.

Nekem megvannak a segitöim akiket a bemutatkozásomba le is irtam. Gilát nem azért nem irtam bele mert nem mertem. Gilát egy dologra kértem meg,hogy segitsen megkeresni a játékosokat semmi többre. Dzsevasz azért jött a képbe mert nekem ö volt anno a mentorom és sokat tanultam töle és nagyon szeretném ha visszajönne a játékba.

Nagyon sajnálom de nekem most olyan dolgok jöttek közbe ami miatt nem tudtam teljesen itt lenni ugyanez a helyzet Deakdzsoval. Megértem ha nem érnek rá mert ez csak egy játék nem ez az élet. Igy viszont sajnos nehéz összehozni a feladatokat. Dzsevasszal 1.5 hete nem tudtam beszélni skypon mert arra nem volt idöm,hogy bekapcsoljam a gépet. Aki ezt nem érti meg azt sajnálom aki megérti attól meg ellnézést kérek. Kb 200 játékost néztem meg és elmentettem azokat akik odaérhetnek. Akik teljesen sansztalanok azokkal nem foglalkoztam mert nem az én dolgom. Minden játékosnak ki fogom küldeni a levelet de akik nem válaszolnak nem tudok mit kezdeni velük sajnos.
Ezután kérlek titeket csak szakmai dolgokban vitatkozzunk.

This Post:
00
215892.923 in reply to 215892.912
Date: 10/1/2013 6:27:05 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ha logikus az 1/1-es mutatóra igent nyomni, akkor a 4/4-re is logikus lett volna. Ez nem logikus?
Ne gyere azzal, hogy Domi milyen edzést kért a fiadnak, több okból sem. Egyrészt ez nem magyarázza a mínuszt még az első meccs előtt, másrészt pont te írtad le, hogy amit a kapitány kér, azt teljesíteni kell. Te ezt nem tetted meg, mert szerinted nem volt értelmes kérés. Remélem, akkor azt is megérted, aki majd az nt kapitány kérését nem teljesíti, mert nem tartja értelmesnek. Az, hogy szerinted mi értelmes, csak a te véleményed. Más szerint meg nem az. Nem a tiéd az abszolút igazság, akárhogy is szeretnéd. Senkinek nincs ugyanis abszolút igaza.
Az olasz példát megint sikerült félreértened/félremagyaráznod, jó szokásod szerint. Miért 89% a 100%-os szezon után? Erre válaszolj, ne arra, hogy az nt-nek mennyi a népszerűsége a taljánoknál. Amúgy csak jelezném, a tavaly világbajnokságot nyert lengyel nt népszerűsége 59%. Ezt mivel magyarázod?
Azért leírom még egyszer, mert látom, még mindig nem érted: a kapitányválasztás után a népszerűség mindig 50%. Ahogy jönnek a pluszok, úgy megy felfelé. Lásd Domi tavaly, vagy cimi idén. Érdekes módon mindenki felfogja ezt, már tavaly is felfogták, te vagy az egyetlen, aki ezt nem képes megérteni. Vagy az egyetlen, aki nem is akarja megérteni, csak indokot keres a kötözködéshez, meg a fröcsögéshez. Amúgy nézd már végig légyszi a top csapatokat, hogy hány helyen magasabb az nt értékelése, mint az u21-é (nem sokon). Tudod, mitől van ez? Attól, hogy mindenhol most volt nt kapitány választás, ezért mindenhol visszaállt 50%-ra az nt népszerűsége.
Amúgy ahhoz képest, hogy te cimi érdekében szólalsz fel, lassan te leszel a legfőbb ok, hogy miért nyom valaki mínuszt rá.

Last edited by LA-Charlie50 at 10/1/2013 6:31:20 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
215892.924 in reply to 215892.923
Date: 10/1/2013 6:36:33 PM
Overall Posts Rated:
146146
Kérlek hagyjuk ezt a % badarságot engem ez érdekel legkevésbé.
Engem most az érdekel,hogy népszerüsitsük valahogy az edzést,nevelést.
Persze monsterek nem jók tényleg de védekezés akkor is kell nálam ez alap.
És nem a pattanózás gyengesége miatt kapunk ki mindig pattanóban hanem a védekezés miatt. Szerintem ez az 1 skill amit nem lehet leadni. Élöben is a jó védekezés az alapja a kosárlabdának.

This Post:
00
215892.925 in reply to 215892.924
Date: 10/1/2013 10:59:05 PM
Overall Posts Rated:
310310
Engem nem a te vagy más kapitány százaléka érdekel. Az dühít, hogy Gila megint arra használja ezt, hogy másba belerúgjon. Meg az, hogy ellentmond saját magának. Meg az, hogy olyat kér, amit ő maga sem tartott be. Meg hogy látatlanban lehülyéz mindenkit, aki nincs vele egy véleményen. Sőt azt is, aki ugyanúgy pluszt nyomott rá, mint ő maga. Ennyit erről a témáról, nem is írok többet róla ebben a topikban. Legalábbis amíg ő nem használja ezt a topikot a saját kis személyes ellenszenve hangoztatására.

A nevelést meg nem népszerűsíteni kell szerintem, hanem megoldani az eltartást. Nem szajkózom újra, amit már vagy tízszer leírtam, csak összefoglalom: arra kéne ösztönözni a frissen regisztrált és régebbi menedzsereket, akik még hajlandóak a válogatottnak edzeni, hogy építsenek stadiont. Anélkül ugyanis örökösen probléma lesz az eltartás. A másik út a multiasítás. Nyugodtan meg lehet nézni a tavalyi lengyel keretet, talán ha 4 játékosuk volt 200k fölötti fizuval. A döntőben a bedobójukat különösen ajánlom figyelmetekbe, mármint a fizuját.

Védekezésben igazad lehet, de én nem a 18-as bv-ben látom a megoldást, hanem a bv és blokk összekapcsolásában, továbbá a technika szintjében, pont ezért kérdeztem tőled a kampányban a blokkos-bv-s kérdést. Így a fizuk is kordában tarthatóak lennének.

Don't feed the troll
This Post:
00
215892.926 in reply to 215892.907
Date: 10/2/2013 1:36:44 AM
Overall Posts Rated:
411411
Azzal sem, ha a válogatott 50%-a évente kicserélődik, mert 24-25 évesen visszavonulnak a játékosok, mert csődbe megy a nevelő egyesület. Akkor se eredmény nem lesz, se olyan, aki neveljen. Amúgy nem hinném, hogy itt bárki is nagy eredményeket várna a válogatottól. Legyünk top20, az bőven elég. Vagy ha nagy eredményeket akarunk, akkor előbb teremtsük meg a feltételeit, mert az, hogy ész nélkül neveltetünk, soha nem lesz nyerő taktika.

+1

Szívemből szóltál. El kell kezdeni a mélységi munkát, mert az elmúlt szezonokban csak a felszínen próbáltunk evickélni.

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
22
215892.927 in reply to 215892.917
Date: 10/2/2013 1:50:25 AM
Overall Posts Rated:
411411
Lesz olyan remélem, akivel szót fogsz érteni, és aki segíteni tud/szeretne neked, és lesz olyan akivel nem kell foglalkozni. Tudom nehéz, de próbáljuk meg végre újra összedobni amink van! Mert ha egy ember miatt nem sikerül ez, az mindenkire nézve elég szegényes szellemi bizonyítvány lesz. Az elmúlt szezonokban egyet előre kettőt hátra léptünk vagy ezért vagy azért. Sajnos nem volt meg a közös hang se a csapatok között, se a nevelőegyesületekkel. Próbáljunk meg ezen javítani a következő szezonokban. Cimi elég simulékony (túlságosan is szerintem) és ő a vezér. Mi többiek csak csicskák vagyunk a keze alatt. Beszéljétek majd meg a dolgokat, határozzátok meg közösen a fő irányvonalakat, mi meg majd betartjuk amit a főnökök ránk bíznak. Előre is köszönjük a segítségeteket megértéseteket.

Jó munkát/szórakozást és előre az aranyért KÖZÖSEN.

Advertisement