Tak jako obvykle jsme procházeli hráče, kteří budou botovat a zde je výsledek. Musím se nějak rozhodnou, koho zachráníme a koho ne. Mám 2 volné místa, U21 má poslední místo a vzhledem k dobře rozjetému turnaji by nebylo vhodné ho zaplácnout. V NT můžu navíc jedno místo dnes a jedno za týden uvolnit a zachránit 4 hráče (nebo uvolnit více za cenu pádu nálady a případné prohry s Anglií).
Tento týden jsou kandidáti zbotování:
Tomasz Gurgul - 18 let, 206 cm, pot 10, plat 3 517, neznáme skilly
Miroslav Zapletal - 20 let, 201 cm, pot 6, známe skilly ze začátku sezony, asi něco trénuje celou dobu, měl by být možná 4.-5. podkošák pro U21 příští sezonu, toho určitě chceme zachránit
Jiří Ingr - 18 let, 203 cm, pot 8, skilly známe, netrénoval, dalo by se z něj udělat SF, ale třeba OD by musel hodně zvedat, ale vzhledem k potenciálu zvažuju, že ho necháme plavat
Příští týden můžou zbotovat:
Dan Bartušek - 19 let, 196 cm, pot 10, skilly známe, netrénuje, ale vzhledem k tomu, že SF vidím v NT jako největší problém, tak zvažuju jeho záchranu, i když bude pro NT dotrénovaný ve vyšším věku
Tomáš Kupec - 19 let, 190 cm, pot 9, skill známe, netrénuje, cílově by měl být asi PG/SG, ale tam máme dost kandidátů, takže spíše se kloním k tomu nechat ho plavat
Ondřej Šimek - 18 let, 211 cm, pot 9, nezmáme skilly, možná trénuje, je otázkou, jestli ho zachraňovat
Takže mi z toho vychází, že bychom nyní zachránili Gurgula a Zapletala a příští týden Bartuška a Šimka, zatímco Ingra a Kupce bychom nechali plavat.
Ale jsem otevřený jiný názorům. Případně se ozvěte, pokud byste měli o někoho z nich zájem.