Da je putem protekcije ubacio lepog Caneta u repku i to je tacno, on je naveo da ima poverenja u buraza sto je takodje tacno, al postavlja se pitanje sta da rade oni ozbiljni igraci ove igre koji poseduje bolje igrace od caneta maneta i sl. a nemaju bratske,kumovske ili ko zna kakve veze sa clanovima vaseg strucnog tima.U repki trebaju da igraju najbolji i samo najbolji,bez protekcije, bez veza i vezica samo kvalitet.
Nemoj da izmisljas, niko nije u reprezentaciji preko veze. Nadji mi bolje igrace na SF poziciji. Jel znas cime raspolazemo??? Igracem koji ima 15 za skok sut i 6 za OD i stoji mu da je igrac koji moze da igra na SF, a pri tom je nabio platu preko 30k, a skilovi za dodavanje i sut iznutra su mu 3. Da li takvog igraca treba da ubacim u reprezentaciju?
Ja sam ti rekao, i svakome drugom sam napisao isto i opet cu da ponovim:
Svake sezone sam iznosio sastav tima i ostavljao dovoljno vremena da svako moze da iznese svoje misljenje o njemu, kao i to, da ukoliko neko smatra da ima bolji igrac na nekoj poziciji da moze da iznese tu primedbu. Da li se neko javio? Nije. Da li je neko smatrao da ima boljeg igraca koji bi trebalo da igra u reprezentaciji umesto nekog drugog? Nije. Prema tome, tvoja prica o protekcijama, kumovskim i bratovskim vezama, nije tacna.U reprezentaciji su uvek igrali najbolji igraci i to ne moze niko da mi ospori.I samo jos nesto, kada vec pricamo najkvalitetnijim igracima i poverenju. Evo zasto podvlacim
poverenje. Primer: Na poziciji pleja imamo imamo igraca ciji kvalitet, da ne bi sad lupao neke ocene, merimo njegovom platom, a to je recimo oko 60k. E vidis sad, meni taj igrac nista ne znaci ako ga njegov vlasnik svake nedelje forsira da igra dve utakmice,a to je preko 90min i on stalno bude u formi 4 ili 5. U tom slucaju onaj plej sa platom od 30k i vlasnikom koji odrzava minutazu, a samim tim i formu na visokom nivou 8-9 je bolji. E zato isticem to poverenje. I ono ce u buducnosti dosta uticati na izbor igraca za reprezentaciju. Cak razmisljam i da pocnem da ovim igracima od 19+ godina, koji su na nekom uzem spisku, prikupljam podatke o formi iz nedelje u nedelju. A prethodne dve sezona, sam u nekim situacijama hteo sam sebe da sutiram u pe-du, zbog cega sam neke igrace ubacivao u reprezentaciju. I na toj gresci sam se naucio, bolje malo slabiji igrac ali od poverenja, a za svaki slucaj ostaviti par slobodnih mesta u reprezentaciji.