hatchet:
1. W Twojej mowie wyborczej jest napisane tylko o tym co już jest w kadrze, czyli zawodnicy, utrzymanie ich formy i takie tam. Mnie zastanawia jaki masz pomysł na problem zawodników którzy kończą wiek juniora i mimo, że są dobrzy to jeszcze muszą potrenować aby się do NT dostać. Bo za kilka sezonów to właśnie powinniśmy korzystać z obecnych 22 latków w NT a nie liczyć, że ktoś wychowa nam kolejnego JW czy PS. Jaki masz pomysł na tą kwestie?
hmm 22 latkowie to wiek w którym spokojnie można planować trening takiego gracza. Podstawą jest kontakt z właścicielem i wspólne planowanie przyszłości takiego grajka. Wiadomo że inaczej pracuje się z graczem który ma być gwiazdą ekipy w której gra, a inaczej z kimś kto lada chwial może zmieniać kluby. W przypadku obwodowych nie widze większych kłopotów, problemem będą a w zasadzie już są gracze podkoszowi. Nie jestem zwolennikiem farm czy półfarm, żeby była jasność, jednak przerzucanie grajka z druzyny do drużyny jak to się działo z JW też nie sprzyja rozwojowi gracza. Dlatego z dwojga złego jedynym rozwiązaniem dla rozwoju gracza z pensją 300 k jest znalezienie menagerów którzy się poświęcą dla tej jednej gwiazdy.
2. Czy uważasz, że Twoje zachowanie po przegranych wyborach było odpowiednie? Czy teraz patrząc z dystansem po pół roku na tą sytuację zachował byś się inaczej?
Wybacz nie widzę nic zatrważającego w moim zachowaniu po wyborach. Jeżeli cię to pocieszy niezależnie od wyników tych wyborów obiecuje się założyć wątek jogurtowy. Skoro już go tak polubiliście :)
3. Czy Twoja zmiana wizerunku która nastąpiła przed wyborami to tylko taka zagrywka czy może poprostu chcesz się bardziej w kadrę zaangażować?
Bliżej mi do BBinfo i chwilowo na tym się skupiam. Poza tym staram się kupić drugiego gracza do treningu na 1 pozycji, co by mieć 2 więc to chyba pokazuje że myślę poważnie o byciu nie tylko blisko kadry ale i w samej kadrze, chociażby przez swoich graczy.
4. Czy "hot dog" wróci do kadry?
Nie. Za młody i za zdolny jest na NT. Załatwiam mu papiery do u21.
Do obu kandydatów:
a) Jaki macie pomysł na to aby zwiększyć zainteresowanie kadrą?
Konkursy. Tak jak było to w sezonie 7 zamierzam organizować konkursy w trakcie całego sezonu a nie tylko na początku. Poza tym podsumowania turniejów na BBinfo. No i analizy meczowe, pomeczowe i zabawa na chacie. Bo kto powiedział że na chacie nie będzie jakiś konkursów? ;)
b) Macie do wyboru wygranie BBB lub awans do MŚ, co wybieracie i dlaczego?
Mógłbyś dać wygranie MŚ albo finał BBB. Bo awans do MŚ to już kiedyś Polska osiągnęła. No ale że moim celem nigdy nei było wygranie BBB to wybieram awans do MŚ.
c) Czy nie uważacie, że trzeba troszkę wyluzować?
Odpowiem śpiewająco:
http://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQLast edited by hatchet at 12/15/2009 4:47:48 PM