King moim zdaniem należałoby założyć dwa wątki odnoszące się do kadrę NT i U21, w które byłyby swego rodzaju spisem treści, zestawieniem najważniejszych, pomocnych nowym, interesującym się i tylko zaglądającym okazjonalnie użytkownikom w nawigacji po forum.
Przyznam Ci rację, że sam się gubię w ilości wątków, swego czasu na początku próbowałem ogarnąć taki spis, ale niestety nie dałem rady, nie miałem czasu i potem to umarło.
Mój watek, który założyłem miał na celu zebranie zawodników U21 na sezon 21 tylko i został niefortunnie tak zatytułowany w perspektywie czasu, bo coraz więcej rzeczy, tematów tam zamieszczam i się rozrasta. Co do mnie do do marca będę miał mniej czasu na zrobienie takiego wątku, ale na pewno powstanie,
Pomijając ten wątek z linkami to inna rzecz. Aktualnie na forum mamy wątki:
U21 Wymagania (requirements) - przyklejony. Założony przez Banana (więc nie wiem na ile aktualny)
[U21] Dyskusja Ogólna
U21 national team season 21
U21 Sezon 19
dla mnie te wątki maja inny cel w zamyśle i dotyczą czego innego, inna tematyka, mi brakuje wątku nadrzędnego dla kadry U21 i w założeniu założony przeze mnie wątek ewoluuje w tym kierunku - wątku nadrzędnego dla kadry U21 - poproszę Dejvidda o zmianę nazwy dla niego.
Także taki wątek postaram się założyć dla kadry NT
poza tym najpierw należałoby dane do tych wątków zebrać, co ma się w nich znaleźć, a to praca dla nas wszystkich juz by była :)
Last edited by aMORFIczny at 2/9/2012 5:14:03 PM