BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.92 in reply to 281726.91
Date: 10/21/2016 12:58:31 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πλάκα-πλάκα πάντως,από τότε που ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης επιτέθηκε φραστικά στον Σφαιρόπουλο, κατατάσσοντας τον στην κατηγορία αμπαλοσύνης του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 7,ο Ολυμπιακός πετάει!!!! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 10/21/2016 1:47:48 PM

This Post:
33
281726.93 in reply to 281726.92
Date: 10/22/2016 1:28:49 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ!!!

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ Β3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΟΛΥΠΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΓΑΣ,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ. ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 7,000,000$. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΧΑΛΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΥΚΟΛΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΤΛ.
ΝΤΡΟΠΗ!!! Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...........

Message deleted
This Post:
00
281726.95 in reply to 281726.93
Date: 10/22/2016 1:37:47 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''ΘΕΕΕΕΕ!!!!!!...ούρλιαξε ο Κοτίδης!!!''ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΕ ΜΠΑΛΑΚΙ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ!!!ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΓΙΓΑ,ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΡΩΤΑ ΜΕ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΘΕΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!!

Ο πάνσοφος γέροντας έξυσε το κεφάλι του απορημένος και συνέχισε:''ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΟΥ!!ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Β3 ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 12 ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ DEFAULT!ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ!!!

Τέλος ο Κοτίδης έστειλε και ένα μήνυμα ενότητας για την ελληνική συμμετοχή...''ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΕΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!''ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΤΑ ΑΡΧ@@@ΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2....'' :-)

This Post:
00
281726.96 in reply to 281726.95
Date: 10/25/2016 12:17:29 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''Η σημερινή διαιτητική σφαγή δεν θα περάσει έτσι''...δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης στο ημίχρονο του αγώνα!

Μάλιστα λόγω του ότι μπορεί να ''εκραγεί'' ανά πάσα στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες,ο προσωπικός του ψυχολόγος- και ενίοτε και lucky fan- Dr. Ηρεμόγλου τον έχει από κοντά,έτσι ώστε να φύγουμε χωρίς κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας!!!

This Post:
11
281726.97 in reply to 281726.96
Date: 10/27/2016 11:59:42 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
4η φορα που η ομαδα σταματαει στην φαση των ''16'' του κυπελλου. Αφου ειδα καταλαθος το μπαγκ για το κυπελλο που σου δειχνει αν περασες η οχι.

Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η αντιπαλη ομαδα εχει εναν τραυματισμο και εχει μπει στο παιχνιδι αμπαλος παικτης να βγαλει 3 σχεδον περιοδους αγωνα

Τι μπορει να γινει στην συνεχεια δλδ. Να βγουν 3 παικτες δικοι μου? Μονο ετσι θα δικαιολογηθει αυτη η ηττα...

This Post:
00
281726.98 in reply to 281726.97
Date: 10/27/2016 1:22:18 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πραγματικά από τα πιο παράξενα ματς που έχω δει ποτέ στο buzzer!Μετά από αυτό,θα φοβάμαι και τα ματς με τα μποτ!

Πάντως ο πάνσοφος βλέποντας μπροστά,θεωρεί ότι μπορεί αυτή η ατυχία,να σου δώσει στο τέλος το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και κατ'επέκταση τον τίτλο του πρωταθλητή!

ΥΓ: Φέτος πάντως,όποτε κάποιος είναι να παίξει μαζί μου,αποκλείεται την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το κύπελλο!

This Post:
44
281726.99 in reply to 281726.98
Date: 10/27/2016 8:27:06 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εχω κανει ηττες και ηττες στο παιχνιδι. Σε σημαντικα και ασημαντα παιχνιδια. Νομιζω ομως οτι η σημερινη δεν συγκρινεται με καμια αλλη απο πλευρας ξενερωματος.

Δεν γινεται απλα να στο κανει αυτο γιατι δεν ειναι κατι ρεαλιστικο, κατι που μπορει να συμβει στην πραγματικοτητα. Οπως και να το δει κανενας. Σε ππ100, σε παικτες που επαιξαν στον αγωνα, σε προβλεψεις πριν τον αγωνα, στα ρατινγκς των 2 ομαδων. Χιλιες φορες να στο δειξει με εναν ρεαλιστικο τροπο το παιχνιδι για να μπορεσεις να αποδοσεις καπου την ηττα. Ας εβγαιναν παικτες μου με φαουλ, ας τραυματιζοταν, ας μου επιανε διπλη προβλεψη ο αντιπαλος ετσι ωστε να αποδοσω ευθυνες σε δικη μου τακτικη προσεγγιση. Ας υπηρχε διπλη διαφορα διαθεσης η ενας συνδιασμος ολων των παραπανω.

Ειδα οτι καποια παιδια εθιξαν το θεμα με τους χρηστες στο δημοσιο φορουμ. Οτι πρεπει να γινουν αλλαγες ωστε να βελτιωθουν καπως οι τιμες τις αγορας. Εδω μιλαμε οτι υπαρχουν προβληματα στα πιο απλα πραγματα του παιχνιδιου. Δεν γινεται να κατεβαζεις παικτες με 120-130-140 σκιλς και ο αντιπαλος να παιζει 30 λεπτα με παικτη του 3χιλιαρου και να κερδιζει τον αγωνα. Καταρχην για να διευκρινισω κατι δεν τα βαζω με τον αντιπαλο αλλα με τον τροπο που ειναι σχεδιασμενο αυτο το παιχνιδι.

Αν το παρουμε με μια ρεαλιστικη εκδοση ειναι σαν να κατεβαινει ο Ολυμπιακος η μια ομαδα Α1 με πολυ μεγαλο μπατζετ και να παιζει εναν αγωνα με μια ομαδα Α2 η οποια ομως παιζει με 4 παικτες και 1 μη μπασκετμπολιστα. Υπαρχει ποτε πιθανοτητα να κερδισει η αντιπαλη ομαδα?

Εγω ετσι το βλεπω τουλαχιστον. Γενικα πολυ δυσκολα θα γραψω δημοσια για να διαμαρτυρηθω για καποιο αποτελεσμα αλλα σημερα ηταν οτι πιο κουφο μου εχει συμβει στα 7 σχεδον χρονια που παιζω το παιχνιδι. Ας εβγαινε μπλοου αουτ και ας γυρνουσε απο εκει. Καποιο μικρο νοημα εστω θα εβγαινε ακομα κι ετσι.

Αυτο που ζηταω ουσιαστικα ειναι ρεαλιστικοτητα

Πάντως ο πάνσοφος βλέποντας μπροστά,θεωρεί ότι μπορεί αυτή η ατυχία,να σου δώσει στο τέλος το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και κατ'επέκταση τον τίτλο του πρωταθλητή!

Αλεξ ειλικρινα δεν εχω καμια ορεξη πλεον για να παιξω αυτην την σεζον. Θα την παλεψω μεχρι το τελος αλλα μεχρι εκει. Ουτε ορεξη πλεον για το παιχνιδι ουτε τιποτα

ΥΓ: Φέτος πάντως,όποτε κάποιος είναι να παίξει μαζί μου,αποκλείεται την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το κύπελλο!

Υ.Γ.

Να ο πρωτος σοβαρος λογος να αποδοσω την ηττα. Οτι εισαι λιγο γκαντεμης

Last edited by τεράστιος at 10/27/2016 8:31:08 PM

This Post:
00
281726.100 in reply to 281726.99
Date: 10/28/2016 12:19:10 PM
Overall Posts Rated:
9797
Γιατί, είναι ρεαλιστικό να κερδίζει η Εθνική Ελλάδος τις ΗΠΑ και μάλιστα με πάνω από 100 πόντους, σε ημιτελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι ΗΠΑ να έχουν φοβερούς παίκτες μέσα, που αν συγκρίναμε τους παίκτες και την αξία τους με τους Έλληνες, buzzerbeaterικά, θα ήταν τεράστια η διαφορά;

Όπως αυτά συμβαίνουν μία στο τόσο, έτσι και σε εσένα, συνέβη πρώτη φορά

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
This Post:
22
281726.101 in reply to 281726.100
Date: 10/28/2016 2:47:59 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Με την δική σου λογική η Αμερική δεν θα έχανε πότε. Και γενικά τα φαβορί θα κέρδιζαν πάντα. Μιλάμε για την καλύτερη εθνική όλων των εποχών και μια Αμερική με ηγέτες 22χρόνους παίκτες. Όχι ότι δεν ήταν τρομερή υπέρβαση και κατόρθωμα που θα μιλάμε για χρόνια αλλά ήταν 5 ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ και όχι παίκτες του 3χιλιαρου δηλαδή μη μπασκετμπολίστες. Καμία σχέση οι 2 συγκρίσεις

Last edited by τεράστιος at 10/28/2016 2:48:46 PM

This Post:
00
281726.102 in reply to 281726.101
Date: 10/28/2016 5:09:34 PM
Overall Posts Rated:
4040
Νομιζω το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες...Με τη δικη του λογικη αν τη καταλαβα καλα δηλαδη η Αμερικη θα εχανε μια στο τοσο οπως και εγινε. Προφανως τοτε στην ελλαδα δεν ειχαμε 3χιλιαρο μεσα οποτε οντως η συγκριση ειναι δυσκολο να γινει.

Απλα αν καταλαβα καλα αυτο που λεει ο Κυριακος ειναι οτι οπως συνεβει τοτε ενα θαυμα ετσι και με σενα εγινε κατι αντιστοιχο κτλ κτλ...

Το θεμα εδω οπως σωστα λες ειναι οτι η μηχανη το παρουσιασε τελειως λανθασμενα...αν δηλαδη σου εδινε μια πιο πειστικη παρουσιαση τοτε προφανως και εσυ θα ησουν λιγοτερο ξενερωμενος...

Υ.Γ. Ο Λαζαρος Παπαδοπουλος στο buzzerbeater βαρια να επαιρνε 2-2,5 χιλιαρικα μισθο...οποτε τωρα που το ξανασκεφτομαι σαν να ευσταθει λιγο περισσοτερο η συγκριση :p :))))

Advertisement